- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко 4есто си миете косата?
Колко 4есто си миете косата? ? ? Аз всяка ве4ер
аз през ден
аз си я мия 2 пъти седмично,защото съм чувала,че ако я миеш много често почва да се омазнява бързо и хвщаш пърхут.
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Ludi li ste... kak she si miete kosata vseki den ili prez den... e osven ako ne se omaznqva mnogo byrzo... ama vyobshte ne e polezno tolkova chesto da se mie kosata... az q miq na 3 dni nqkyde...
2 пъти седмично![]()
ooo seki den zadaljitelno..... se pak trqbva da se pazi higiena.... nqma da hodq mazna i spleskana!![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ем зависи ..
През два-три дена![]()
през ден
два пъти на 6 дни, което прави през два дни. Чувала съм и аз че честото миене не е полезно, но предпочитам по-честичко да я мия, и да се чувствам добре. Понякога ако събота и неделя не излизам умишлено си я мия неделя вечерта, за да може уж да остане свежа за по-дълго, но нещо не се получава. Ако някой има трик, с който я запазва свежа за по-дълго и за по-бавно омазняване, моля да сподели. Често съм чувала, че може да се ползва пяна за тази цел, но когато си сложа пяна и на току-що измита коса пак става гадна. Сиг много слагам или не както трябва.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ми различно всяка седмица.Понякога всеки ден,понякога през ден,през 2,понякога и само 2 пъти седмично.Всичко зависи от това дали съм използвала лак,вакса,пяна или гел,защото не мога да търпя да имам неизмита коса след употребата на тези продукти.![]()
През ден я мия, просто не я търпя мазна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от Taste the rainbow
Зависи къде съм я пъхал преди това
we give it all.
[b]Различно е всеки път. Някъде през ден :P [b]
vseki den
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
през ден![]()
az q miq prez 5 dni ili pove4e i kogato mi e mazna si slagam pqna za kosa i stava mn qka
5 дни?!Първоначално написано от radoslava
![]()
леле луди хора сте вие бе
![]()
Първоначално написано от zloto
Kolkoto po-4esto si miete kosata tolkova po-burzo 6te se omazniava.Edna sedmica ne ia miite i posle kato ia izmiete 6te vidite 4e po-bavno 6te vi se omazni.Az predi ia mieh vseki den i niakoi mi go kaza tva i go napravih i sega ne i e nyjno pove4e ot 2 do 3 puti v sedmicata.