.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    3 пъти седмично
    Аз също, но много се изтощава...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    boje na vas ot 3 pati sedmi4no vi se izto6tava, ami az???? az sma beznadejden slu4ai! ne moga bez da q izmiq..... 1 vo se omaznqva, 2 ro nqma obem i e spleskana... sedi kato naaa brrrr klo6arka verno e 4e naposeduk zapo4na daje da pada malko pove4e ama kvo da praa ,mne zle ina4e
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ми .... 3 пъти средно на седмица ... мия си я когато реша ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Некъде там...
    Whisskas Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 10:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Всеки ден.
    Като се налага да махам стилизантите и да си правя прическата отново по два пъти на ден.
    И мама ми го казва това,че колкото по-често я мия,толкова по-бързо ще се омазнява, но аз наистина това не го разбирам.
    ОК, да се омазнява, ама аз като я мия всеки ден тя колкото и да иска няма за кога да се омазни...
    А опция да я оставя една седмица немита,за да видя колко може да се омазни НЯМА.
    Ако не си измия косата веднъж на 24 h ЩЕ УМРА,хора... Ужас...
    Ако можете да ми обясните тоя филм с честото миене и омазняването ще бъде чудесно...
    ОооООоОо майкоо!!!Не излизай от банята!Може да се намръси от самото движение И как да ти обясня омазняването поради често миене??Косата свиква,че ще я измиеш на другия ден и се омазнява.Нз как да ти го обясня по друг начин!!
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Град
    Некъде там...
    Е аз поне нямам проблеми с омазняване на коса нищо,че я мия 2 пъти седмично.Според мен миенето по-рядко от "всеки ден" не значи ниска хигиена или тем подобни.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

i az si miq kosata vseki den, obache ne q iztoshtavam s nishto i si mi e zdrava, a i ne che se omaznqva prosto az se 4uvstvam mrusna ako ne se izkupq edin den ( za men kupane ne moje da ne vklu4va miene na kosata)... predpo4tam da q iztoshtq s miene(ako e vqrno izobshto) otkokoto s presi,mashi i t.n.
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ludi li ste... kak she si miete kosata vseki den ili prez den... e osven ako ne se omaznqva mnogo byrzo... ama vyobshte ne e polezno tolkova chesto da se mie kosata... az q miq na 3 dni nqkyde...

napylno sym syglasna i az taka q miq na 2-3 dni
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Когато я почувствам мръсна. Различно е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Попринцип 3 пъти седмично

Град
    варна
    Всеки ден, ама при мен е друго...

аз плувам всеки ден и затова.. след басейна с шампоан и балсам и косата ми е супер яка, дори са ме питали как си правя така яка

През ден

Аз я мия всеки ден то зависи от организма на човека ка ти го понася това къпане мен нищу ми няма.Не че ми се омазнява но просто слагам лак за коса а да сам без лак мръсотията в софия е ужас просто излизаш сутрин с обем и се прибираш сеедно не си си правил въобще обем.това е просто от мрасотията косата натежава и немога да я търпя и секунда така.

Всеки ден.
    Прахта, която ми се лепи от мръсния въздух по лицето и тялото ми се полепя по косата. И така както се къпя всеки ден, така си мия и нея... ей сега аз ще знам, че по косата ми ще има 2 тона прах и нечистотии и ще си ходя така...
    А косата ми пък изобщо не е изтощена, макар, че от около 3 години я мия всеки ден. И определено е доста по-хубава от колкото, когато я миех 2 пъти в седмицата.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    когато ми се омазни...т.е. на 2-3 дена

ami az si qmia prez 2 -3 dena ama ako neshto mi e mazna ili nese 4uvstvam komfortno si q mia ina4e zadaljitelno na seki 2 3 dena
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Веднъж на седмица-не ми се омазнява,не ми се получава пърхот,не ми се сплесква (много е кадрева и гъста).Пък и не е особено добре косата да се мие толкова често,моята няма нужда,но едно душче си земам секи ден,но тогава я прибирам на кок.
    Just haters make me famous! εĭз

Супер фен
    Град
    Варна
    2 пъти в седмицата ми е достатъчно!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

През ден.Иначе е такава мазнотия...

И аз през ден ...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Всеки ден, а не трябва..
    I am the substance and the one who has no substance.

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    И аз през ден ...
    И аз така

Около 5 пъти седмично... ама не всеки пък с шампоан. Тези, които си я мият всеки ден, е по-добре да го правят със сапунена вода: в една чашка се слага малко шампоан и повече вода... и тъй.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    На 2-3 дена... косата ми е суха и не се омазнява лесно..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Оо по принцип не съм гнуслива, ама като видя някое момиче, с хубавко телце, с хубаво личице, с хубави дрешки се натокало.. и изведнъж... косата... ььь тая у тях баня нямат ли... т'ва мазната коса е най-противното нещо!!! Има си маски за коса, кристали, пяна и кви ли не още принадлежности, които подпомагат да не се изтощава косата...
    Аз моята я мия през ден принципно, но ако съм стояла дълго в запушено помещение и косата ми мирише на цигарен дим или нещо друго веднага я мия...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си