.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Всеки ден

Два пъти в седмица, косата ми не се омазнява често.А почна ли да я мия всеки ден ще стане ад.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    През 2-3 дена
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Оо по принцип не съм гнуслива, ама като видя някое момиче, с хубавко телце, с хубаво личице, с хубави дрешки се натокало.. и изведнъж... косата... ььь тая у тях баня нямат ли... т'ва мазната коса е най-противното нещо!!! Има си маски за коса, кристали, пяна и кви ли не още принадлежности, които подпомагат да не се изтощава косата...
    Аз моята я мия през ден принципно, но ако съм стояла дълго в запушено помещение и косата ми мирише на цигарен дим или нещо друго веднага я мия...
    точно кристалите и пяната я омазняват повече

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Оо по принцип не съм гнуслива, ама като видя някое момиче, с хубавко телце, с хубаво личице, с хубави дрешки се натокало.. и изведнъж... косата... ььь тая у тях баня нямат ли... т'ва мазната коса е най-противното нещо!!! Има си маски за коса, кристали, пяна и кви ли не още принадлежности, които подпомагат да не се изтощава косата...
    Аз моята я мия през ден принципно, но ако съм стояла дълго в запушено помещение и косата ми мирише на цигарен дим или нещо друго веднага я мия...
    точно кристалите и пяната я омазняват повече
    говорех за подпомагане да не се изтощава, а не да не се омазнява
    Има си шампоани за мазна коса, балсами... но не си мислете, че ефекта е цяла седмица!!!!!!!!!!!! Научете се на малко хигиена
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Re: Колко 4есто си миете косата?

ihiiiii......seki den 0.o az s1m 4yvala 4e ne e hybavo vseki den da se mie... 6 vi se omazni b1rzo...
    btw...az si q miq 3 dni na sedmica =}

ILy Sasukee <3 xDD
    [EMO*POZERS*WANNA BE_*_HATERZzZ]

пФФФФ.......Моята коса пък суууууууупер бързо се омазнява и нали знам, че не е хубаво да се мие секи ден и преди е миех на 3 дена-ма кар че за 2 и вече е мазна и после си казах "а не ми пука ще си я мия секи ден за да ми е хубава и не мазна" и то пък кво стана като е мия секи ден зе да се омазнява по бързо и вече пак си я мия на 3 дена и нз кво да направя много лесно се омазнява мамка и

[quote="lilit_666"]
    Цитирай Първоначално написано от pinky*lips
    аз си я мия 2 пъти седмично,защото съм чувала,че ако я миеш много често почва да се омазнява бързо и хвщаш пърхут.
    и аз така

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всеки ден.
    Като се налага да махам стилизантите и да си правя прическата отново по два пъти на ден.
    И мама ми го казва това,че колкото по-често я мия,толкова по-бързо ще се омазнява, но аз наистина това не го разбирам.
    ОК, да се омазнява, ама аз като я мия всеки ден тя колкото и да иска няма за кога да се омазни...
    А опция да я оставя една седмица немита,за да видя колко може да се омазни НЯМА.
    Ако не си измия косата веднъж на 24 h ЩЕ УМРА,хора... Ужас...
    Ако можете да ми обясните тоя филм с честото миене и омазняването ще бъде чудесно...
    Ми много е просто това с омазняването.Кожата на главата,както тази на лицето и тялото си отделя естествнен себум(мастна секреция) и при честото миене този себум се отмива,и кожата на главата започва да произвежда още по-вече,за да се хидратира и така съответно се омазнява по-често.
    Ако не знаех за какво говоря никога нямаше да се разбера.
    Ама не ме бива в обясненията,надявам се някой да ме е разбрал.
    иначе и аз съм на мнение,че мазната коса е УЖАСНО нещо и не мога да търпя да не я измия.
    Мия я 3 пъти в седмицата(понякога 4) мисля че не е прекалено.

Re: Колко 4есто си миете косата?

Цитирай Първоначално написано от 3u3y_
    ihiiiii......seki den 0.o az s1m 4yvala 4e ne e hybavo vseki den da se mie... 6 vi se omazni b1rzo...
    btw...az si q miq 3 dni na sedmica =}
    А пък наскоро аз четох статия с опровержение точно за това.
    Пък и като гледам не ми е мазна косата...
    И едно време имах пърхут. Странно, сега една бяла прашинка нямам
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Аз си я мия през ден или всеки ден, зависи в каква форма ми е.
    И да, моята се омазнява, за това я мия.. пуу.

Преди я миех неделя и сряда/четвъртък, защото попринцип косата ми е нормална и нямам проблеми с омазняването, но откакто започнах да позлвам балсам и стана по-мазничка и затова се налага три пъти седнично - понеделник, сряда и неделя. Добре си е. И аз изпитвам отвращение към мазна коса, но просто на моята това й е достатъчно, а не искам да я мъча допълнително. Освен това съм чела, че честата употребва на шампоан премахвала някакъв защитен слой на косъма, който го карал да блести. А искам костаа ми да е блестяща
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ooo seki den zadaljitelno..... se pak trqbva da se pazi higiena.... nqma da hodq mazna i spleskana!
    Косата да не се омазнява всеки ден,бе.........хигиената не е в тва да я миеш всеки ден!Аз си я мия 3 пъти седмично и в никакъв случай не ходя"мазна и сплескана"!!!

Едно време - допреди няколко месеца - си имах режим сряда и неделя, т.е. 2 пъти седмично. Ама сега.. Пф. Когато треба. Не си слагам нищо на нея, така че няма нужда от толкоз. Но два пъти седмично смятам, че е добре.

zavisi kolko e dulga moqta e kusi4ka i q miq pre dva dni a kato be6e dulga q mieh 2 oputi na sedmica 3 puti nqkude

na4i as li4no predi q mieh prez den no ve4e seki den mn stilisti sa mi kazvali 4e ne e vredno ako izpolzva6 ka4estven 6ampoan as imam nqkva maniq na tema 4ista kosa i ne moga da si predstavq da q miq 2 puti sedmi4no v taq mrusna sofiq kosata svikva na edin rezim na omaznqvane PROBLEMA e 4e ne moa da izlezna bez daq izmiq 6oto 6e e uzasna i pove4e ot edin den ne durzi
    Abe se pak da pitam teq koito su6to si gi miqt dseki den i pri tqh li kosata na vtoriq den e uzasna?

Град
    Враца
    Ми през ден я мия... Няма как всеки ден... ще стане още по - зле... а през 2 дниии... НИКОГА!!! Косата ми е скапана, трябва да я мия, за да прилича на коса...

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Аз си я мия през ден или всеки ден, зависи в каква форма ми е.
    И да, моята се омазнява, за това я мия.. пуу.
    +1

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от a_n_i_2
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Ем зависи ..
    През два-три дена

Зависи си...
    Най - често два пъти седмично, но може и по - често
    Зависи (:

През 1-2 дена
    we give it all.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Ем ти си ненормална!!аз мойта я мия 2 3 пъти в седмицата
    Let The BEAT Control Your Body

Цитирай Първоначално написано от radito
    Ем ти си ненормална!!аз мойта я мия 2 3 пъти в седмицата
    И аз така...супер тъпо е да се мие косата всеки ден

През ден-два...зависи

Гледам да е през ден, но често се случва и всеки ден... не понасям да е мръсна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си