- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко 4есто си миете косата?
Всеки ден![]()
Два пъти в седмица, косата ми не се омазнява често.А почна ли да я мия всеки ден ще стане ад.![]()
През 2-3 дена
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
точно кристалите и пяната я омазняват повечеПървоначално написано от sladko_dete
![]()
говорех за подпомагане да не се изтощава, а не да не се омазняваПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Има си шампоани за мазна коса, балсами... но не си мислете, че ефекта е цяла седмица!!!!!!!!!!!! Научете се на малко хигиена
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
ihiiiii......seki den 0.o az s1m 4yvala 4e ne e hybavo vseki den da se mie... 6 vi se omazni b1rzo...![]()
btw...az si q miq 3 dni na sedmica =}
ILy Sasukee <3 xDD
[EMO*POZERS*WANNA BE_*_HATERZzZ]
пФФФФ.......Моята коса пък суууууууупер бързо се омазняваи нали знам, че не е хубаво да се мие секи ден и преди е миех на 3 дена-ма кар че за 2 и вече е мазна
и после си казах "а не ми пука ще си я мия секи ден за да ми е хубава и не мазна" и то пък кво стана като е мия секи ден зе да се омазнява по бързо
и вече пак си я мия на 3 дена и нз кво да направя много лесно се омазнява мамка и
![]()
Ми много е просто това с омазняването.Кожата на главата,както тази на лицето и тялото си отделя естествнен себум(мастна секреция) и при честото миене този себум се отмива,и кожата на главата започва да произвежда още по-вече,за да се хидратира и така съответно се омазнява по-често.Първоначално написано от Whisskas
Ако не знаех за какво говоря никога нямаше да се разбера.![]()
Ама не ме бива в обясненията,надявам се някой да ме е разбрал.
иначе и аз съм на мнение,че мазната коса е УЖАСНО нещо и не мога да търпя да не я измия.
Мия я 3 пъти в седмицата(понякога 4) мисля че не е прекалено.![]()
А пък наскоро аз четох статия с опровержение точно за това.Първоначално написано от 3u3y_
Пък и като гледам не ми е мазна косата...
И едно време имах пърхут. Странно, сега една бяла прашинка нямам![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз си я мия през ден или всеки ден, зависи в каква форма ми е.
И да, моята се омазнява, за това я мия.. пуу.
Преди я миех неделя и сряда/четвъртък, защото попринцип косата ми е нормална и нямам проблеми с омазняването, но откакто започнах да позлвам балсам и стана по-мазничка и затова се налага три пъти седнично - понеделник, сряда и неделя. Добре си е. И аз изпитвам отвращение към мазна коса, но просто на моята това й е достатъчно, а не искам да я мъча допълнително. Освен това съм чела, че честата употребва на шампоан премахвала някакъв защитен слой на косъма, който го карал да блести. А искам костаа ми да е блестяща![]()
Memento moriendum esse!
Косата да не се омазнява всеки ден,бе.........хигиената не е в тва да я миеш всеки ден!Аз си я мия 3 пъти седмично и в никакъв случай не ходя"мазна и сплескана"!!!Първоначално написано от BeBsItO
Едно време - допреди няколко месеца - си имах режим сряда и неделя, т.е. 2 пъти седмично. Ама сега.. Пф. Когато треба. Не си слагам нищо на нея, така че няма нужда от толкоз. Но два пъти седмично смятам, че е добре.
zavisi kolko e dulga moqta e kusi4ka i q miq pre dva dni a kato be6e dulga q mieh 2 oputi na sedmica 3 puti nqkude
na4i as li4no predi q mieh prez den no ve4e seki den mn stilisti sa mi kazvali 4e ne e vredno ako izpolzva6 ka4estven 6ampoan as imam nqkva maniq na tema 4ista kosa i ne moga da si predstavq da q miq 2 puti sedmi4no v taq mrusna sofiq kosata svikva na edin rezim na omaznqvane PROBLEMA e 4e ne moa da izlezna bez daq izmiq 6oto 6e e uzasna i pove4e ot edin den ne durzi
Abe se pak da pitam teq koito su6to si gi miqt dseki den i pri tqh li kosata na vtoriq den e uzasna?
Ми през ден я мия...Няма как всеки ден... ще стане още по - зле... а през 2 дниии...
НИКОГА!!!
Косата ми е скапана, трябва да я мия, за да прилича на коса...
![]()
Зависи си...
Най - често два пъти седмично, но може и по - често
Зависи (:
Ем ти си ненормална!!аз мойта я мия 2 3 пъти в седмицата
Let The BEAT Control Your Body
И аз така...супер тъпо е да се мие косата всеки денПървоначално написано от radito
![]()