- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за мненийце
Сиг ще ви се види тъпо, ама anyways .... аз съм момиче; има момче, с което в училище осъществяваме взривоопасен очен контактпоне за мен е така; до сега не съм правила нищо, все едно го няма >ако започна да му се усмихвам ще си помислили, че се интересувам от него по-специално иии това е...всякакви мнения приемам
Николетка![]()
"Има две житейски правила:1-не се тревожи за дреболии и 2-всички неща са дреболии! "
Фридрих Ницше
Може да гледа нещо зад тебШегувам се какво ти пречи да му се усмихваш от време на време , така той ще може да действа ... А ти това искаш нали?
![]()
Скайп: doombringer2006
абе аз не схванах кво трябва да коментирам??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
I pri mene e taka no ne mislq 4e teharesva moji samo da sa podigrava![]()
Е на какво да се подиграваПървоначално написано от sweet_emotion
Е*ати тъпото! Не съм чула някой да се подиграва така
! А не мога да съм сиг, че ме харесва, но е възможно и така си мисля. Времето ще покаже, но аз ако се правя, че не го виждам може сама да си затворя вратата, а момчето ми харесва доста ...
"Има две житейски правила:1-не се тревожи за дреболии и 2-всички неща са дреболии! "
Фридрих Ницше
съгласна съм нищо не губиш да се усмихнеш на някого,дори аз бих се запознала с него..ако е сладък![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ми усмихвай му се, закачай се с него![]()
Животът е адът описан в Библията!
+1Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Първоначално написано от упорито&хлапе
ами защо не почнете да си хвърляте и взривоопасни усмивки
ще помогне,щом го харесваш
после се запознавате и после сигурно и дано ще стават други работи
отнесох се..та късмет
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
+1Първоначално написано от machine_shot
e moje da te gleda prosto taka,nie s 2-3 mom4eta ot daskaloto samo kat se vidim po koridora se gledame ama ne se haresvame prosto taka,te si zqpat sqko momi4e koeto mine,takiva mom4eta poznavam hilqdi...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ако се интересуваш от него усмихни му се , заговори го пък ако е някЪф кретен и не ти допада е*и го в гъза![]()
![]()
![]()
яж повече маслини...от ония дето са 4.60 килото - те са ми любими
Първоначално написано от kombarka
Ммм маслинкиПървоначално написано от bibo
![]()
Таааа я почвай и с взвривоопасните усмивки, кфо му мислиш :P
Some things are better left unsaid!
Баси малоумната тема!![]()