.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Помогнете ми:(

На 21г сам а до сега не сам имал гадже и не сам правил секс

защо си намаш гадже

ние как можем да ти помогнем? вземи стани от компа и се запознай с хора!!! със сигурност ще завържеш контакт с някое сладко и интелигентно момиче! нали знаеш който търси,намира

И все пак помисли си защо е така?Не излизаш достатъчно ли?Ако е така-поправи се!Също така има мн сайтове за запознанства,където можеш да срещнеш нови хора.Мислиш,че не си достатъчно красив?Да не би всички да са?А и по този въпрос много неща могат да се направят-нова прическа,нова козметика,няколко нови дрешки...

немога нз ама ми писна да сам сам и секи казва че е странно моето положение

Цитирай Първоначално написано от danakis
    немога нз ама ми писна да сам сам и секи казва че е странно моето положение
    Отдай се на алкохол...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

\/ emi zapoznai se s nekoi badi po aktiven v deistviqta si i taka
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Влез тук - http://aha.bg и се запознай с хора от твоя град/село и така...За всеки влак си има пътници ! Успех.

Просто се отпусни отдай се на забавления.. точно на тея години няма от какво да се притесняваш няма какво толкова да му мислиш и да се смущаваш от нещо. Пък и какво като до сега не си имал приятелка и не си правил секс.. със сигурност няма да си пържия и последния... Не се затваряй за околните. Усмихвай се поговори с някого. Пък и както др-те казват има си сайтове уговори се излез с някой... то каквото е писано да стане ще стане... не се напрягай толкова да мислиш за това а се отпусни и се забавлявай нещата ще се наредят успех

Цитирай Първоначално написано от loveme123
    Просто се отпусни отдай се на забавления.. точно на тея години няма от какво да се притесняваш няма какво толкова да му мислиш и да се смущаваш от нещо. Пък и какво като до сега не си имал приятелка и не си правил секс.. със сигурност няма да си пържия и последния... Не се затваряй за околните. Усмихвай се поговори с някого. Пък и както др-те казват има си сайтове уговори се излез с някой... то каквото е писано да стане ще стане... не се напрягай толкова да мислиш за това а се отпусни и се забавлявай нещата ще се наредят успех
    +1
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

a za6to ima6 nik"Az i Asq sme zaedno.....?"

споко е не си единствен аз съм на 14 и още нямам приятелка ама ко да се прай.

Re: Помогнете ми:(

nee bolka za ymirane ama ako prodaljava6 dase rovi6 iz nekvi foromi nqma da stane pfff porednata glypost.tolkova li te marzi da stane6 ot komputara ogledai se nasqkade ima hora v blizkiq magazin, v kinoto,v parka ,ima i saitove za zapoznanstva

Re: Помогнете ми:(

hova pri4eska,novi drehi,novi priqteli i ne6ta6a 6tese promenqt

e 4ove4e zemi se stegni malko sa pomognete ti iskash nqkoi ot foruma da doide da se 4ukate li e ne stava taka digash si zadnika i otivash zapoznavash se s nqkoq macka i taka
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    до твоята звезда :)
    Промени начина си на живот, почни да мислиш по друг начин .. ...
    по-позитивен

Цитирай Първоначално написано от NomercyY
    emi 6tom nqmash priqtelka ela da se zapoznaeme
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Долината На Идиотщината
    темата може и да не е истинска обаче ако наистина е така-почни да излизаш на купони,регистрирай се в сайтове за запознанства,ходи по кафета...ще си намериш сродна душа

Град
    *in a pink dream*
    i ko ?
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен
    Град
    Венера
    Браво на теб.

Цитирай Първоначално написано от NomercyY
    аз пък съм на 16 и също няма ама като казват акто му дойте времето

skype mi e velitoooo ako iska6 moa te zapoznaq s nekoq fr pa moe i da ti potrugne

защо след като не си имал приятелка имаш лентичка в подписа:
    "с Ася сме заедно" от 6месеца и нещо май беше.... тфа ми е леко странно
    имаче по темата... запознай се с нови хора, вмъкни се в някоя друга групичка... ходи на дискотека ако щеш - може и да помогне... примерно приятелите ти може да те запознаят с неякое момиче... дори може да използваш сайтове за запознанство - откъде мислиш се познаваме с гаджето ми.... айде късмет... много момичета биха се израдвали на девственник

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    И все пак помисли си защо е така?Не излизаш достатъчно ли?Ако е така-поправи се!Също така има мн сайтове за запознанства,където можеш да срещнеш нови хора.Мислиш,че не си достатъчно красив?Да не би всички да са?А и по този въпрос много неща могат да се направят-нова прическа,нова козметика,няколко нови дрешки...
    Да и аз мисля така ... + Излизай много повече и се запознавай с различни хора ... ходи по барове пич там работите стават по-лесно и обстановката предразполага хората към флирт и т.н
    И не се притеснявай - тва ,че си на 21 и че не си го праил не значи нищо просто не си попаднал на някоя мръсница , която да ти вземе тока :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си