- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Футболната бруталност - какво мислите за нея?
Хора какво ви е мнението за футболната бруталност и тия страховити контузий като тая на Едуардо да Силва от "Арсенал".В първия момент когато видях че полувремето е удалжено с 9 минути се зачудих какжо става тука?После пуснах нета и за секунди разбрах за страховитата контузия на да Силва.В парвия момент когато видях снимките напражо настръхнах.Човека от болка бил изпаднал в безсъзнание а оня се разминава само с 1 червен картон.Представете си - нито една телевизия не е показала повторения на случилото се.
Какво му е станало?
...
Ако се интересуваше малко повече щеше да видищ бруталната контузия която му причини оня глупак от Бирмингам! Счупване на крак -ма бруталити като на Мортал Комбат!
По спокойно......какво ми се караш тука ..Видях я вече,....Да наистина много лошо му е счупен крака, но понякога и това се случваа нали е футболист...пък и според мен не е било нарочно...Подобна контузия имаше и Алън Смит 2006 година, мисля че се оправиПървоначално написано от kael_thas_II
![]()
...
Първоначално написано от royal_girl
Именно. Преди е имало наказание-колкото време контузеният играч е изван игра ,толкова време не трябжало да играе и контузилият го.Нещо от тоя сорт да му сложат.Това си е кам 9 месеца без да ритне топка в официален мач!Бил му се извинил - пални глупости , с едното извиняваи за каде е работата.Не било нарочно , е и ?Да не би Ставииски да е целел оная кола на патя(относно казаното от ATAKABG)!
Пич много се вживяваш...колко хора умрират пък ти си се хванал за крака на Едуардо...ще се оправи след време, но един живот не се връща
пс-имаш и буква "Ъ" на клавиатурата
пс2- Матераци президент!![]()
ходил ли си на мач от югозападната "В" група?
там какви неща се правят...по 3ма от гостите във въздуха едновременно...
яко ританИе...до 2-0 след това кротко се доиграва мача![]()
верно е, селските дивизии са изрудщина
просто е красиво...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
баба ми не рендосва така краставици за таратор бате![]()
Кофти.А гадното е ,че оня тъпак, които му сччупи крака се смееше ...
ми ше се смее много ясноПървоначално написано от amadeus-bg
кво да ревне ли
Е да бе много е смешно на човека му се чупи крака и от страни некфо лике се смее.Ае Вие нещо сре врътнали ...Първоначално написано от Psychopath*
е кво да направи според теб?Първоначално написано от amadeus-bg