- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се целувате?
Та въпроса ми е от ясен,по-ясен.
Как се целувате -с отворени или затворени очи?
И как ви харесва повече?
![]()
offline forever!
Понякога с отворени друг път със затворени![]()
![]()
И аз по този начин :PПървоначално написано от Triumpha_stz
offline forever!
ми...със затворени,с отворени....нз....според 4овека. Странно за първи път изпитвам удоволствие да гледам някого докато го целувамм със сегашният ми приятел...ама той много много не му е приятно струва ми се..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
С отворени по принцип, но покрай приателката ми започна да ми харесва със затворени (Тя се целува невероятно)
probvala sam i po dvata na4ina,no sas zatvoreni e mnogo po-hubavo i mislq kakvo pravq dokato kato sam s otvoreni se razseivam mn![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Затворени в повечето случаи.
Първо се целувах с затворени,но после започнах с отворени...виждам как ни гледат с приятеля ми но така свикнах!!! :P
Мии с последното ми момче със затворени,защото направо изпадах в екстаз от допира на устните му![]()
i az takaПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Зависи...когато ходих с единствената ми любов чувството беше невероятно и очите ми сами се затваряха![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
със затворени разбира се,опитвала съм със отворени но е доста гадно и неудобно ..
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
ако е грозна с затворени, ако е хубава с отворени....![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
da i az se celuvam s zatvoreni ochi mnooo e priqtno.Lo6oto e kat gi otvori6 po4va mi se viiie svqt![]()
obi4am mnogo Gruckoto pitie Uzo
затворени
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
mda i az sam taka :P no po dobre sas zatvoreniПървоначално написано от sexy_momi4e
mii zavisi kude sum ako sum nqkoq diskoteka i se celuvam s nqkoe nepoznato momi4e sum s otvoreni ahha 6ot se oglejdam za dr momi4etaam ina4e ako e s nqkoe momi4e deto lof sus zatvoreni
Какво значение има със затворени или с отворени очи....нали е с него-всякак ми харесва.![]()
Най-често със затворени, но приятелят ми открай време (почти) никога не си ги затваря и понякога ми е хубаво да наблюдавам очите му...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
С затворени естественоА и с затворени е по-страстно
,а с отворени е страноо едно такова. С последното момиче , което се целувах не си ги затваряше и ми беше доста нетипично и неудовбно.
Също така си мисля ,че когато някой , не си затвори очите значи , не харесва човека с когото се целува
![]()
със затворени ест иначе като малак с отворени се млясках![]()
със затворени..не обичам да гледам как ме гледат другите![]()
![]()
![]()