- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се целувате?
Първоначално написано от tuzaro
а хахахаханапрао избуши
![]()
онтопик: с отворени и постоянно оглеждам острани![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Понякога ги затварям,понякога ги отварям...гледам него или си оглеждам настрани...(за което той ми се сърди,не знам защо)
В повечето случаи с отворени![]()
От какъв зор да си отваря очите и да вижда човека, с когото се целува, щом не му е приятен?Първоначално написано от NightGuardian
Не може да съдиш така чувствата на хората по това дали те се целуват със затворени или с отворени очи. Ами я си представи обратното: някой/-я се целува с отворени очи именно защото е влюбен/-а в човека до себе си и не може да откъсне поглед от него, така не става ли? Аз лично мога да кажа, че в малкото моменти, когато приятелят ми си затвори очите и го погледна, изтръпвам цялата... Ако можех, през цялото време щях да си го запам, ако е със затворени очи по време на целувки, дори и да не съм свикнала особено.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Понякога с отворени,понякога с затворени,ама повечето случай е с затворени.
Когато истински обичам момичето срещу мен със затворени...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Казваш го все едно има много случаи, когато си обичал истински някое момиче, което според мен е невъзможно...Първоначално написано от Sevt
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами всичко на всичко 1.5 пъти ( да го закръглим на 2 )...факт :/ .Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Със затворени!Някъде бях чула че когато се целуваш с отворени значи не изпиваш истински чувства към човека отсреща,но не вярвам на това!Аз не мисля дали съм с отворени или не,те сами се затварят!!!
![]()
zatvoreni mn e tupo s otvoreni da se gledate![]()
<~~~kRiSi~~~~kaTo~~~~BebcHe~~~~
По всякакъв начин.![]()
Затворени... освен когато не реша да доказвам, че 'абе мога със отворени бе, ти какво си мислиш'.
Ако се целувам с отворени означава, че не ми пука за отсрещния... мъжа ми пък си седи с отворени очи, което не ме очарова особено, ама след като така е свикнал какво да правя, да му лепя очите с тиксо ли...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от princesa_viki
Със затворени и много страстно !!!! (devil)
Абе аз като се целувам после не си спомням дали съм била със затворени или не ...![]()
![]()
Първоначално написано от moon_flower
![]()
![]()
offline forever!
С ...мерак...Когато целувката е момента,като допълнение към"Здравей,как си?"С отворени...а когато е при други обстоятелства,със затворени...по тоя начин забравям за всичко и се отдавам изцяло на вълшебството на целувката...
Ами по принцип с затворени, въпреки че от време на време правя някакви проверки (като си отварям едното око) да видя дали той не е с отворени очи.И не е.Ама много отдавна, като го направих този номер момчето беше с отворени и като си отворих дясното...много се стреснах
![]()
Once again waiting for the darkness, beat up
spun and scarred. Prepare for another war.
Day by day we decay. Sunlight, get out of my way.
със затворени....но обичам да си ги отварям отвреме навреме...действа ми адски добре
а пък когато не си ги затворя изобщо(..говоря при истинска целувка,а не само цун)....то не ми пука за тръпката и за човека когото целувам
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
и с отворени, и със затворени, и двата начина си ми харесват.![]()
SMILE FOR ME NOW
Така по се връзваПървоначално написано от Sevt
![]()
Еми , още не ми е дошло времето за тея , неща или по-точно не съм срещнала човека , който заслужава това !![]()
Еми и по двата начина съм пробвала,но със затворени ми е по добре,понякой път ги отварям докато се целувам.Обаче когато целувам някой към който не изпитвам нищо,не ми е приятно да си затварям очите.
:P
Както си искам![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Как би се почуствала ако се целуваш с някой и той те гледа втренчено![]()
![]()
![]()
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls