- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се целувате?
az parvia pat s zatvoreni i beshe mngo strastno no posle po4nah s otvoreni shtoto smenih gadjeto a novoto nqkak mai ne mu pukashe mngo mngo kak
До сега не съм се целувала със отворени очи![]()
![]()
..Да се опуля кат няква риба
![]()
...
винаги със отворени ... очи ... а3 съм хладнокръвен![]()
Fuck me I'm famous
Един мой бивш приятел ми беше казал,че правя смешни физиономии докато се целувам(надявам се да не е така)Първоначално написано от EmO_KiD_;(
От тогава почти винаги със затворени очи
![]()
offline forever!
и при мен е някак си така - понякога си ги отварям да поогледам насам натамПървоначално написано от nekfo_takova
за секунди и после си затварям пак
![]()
![]()
![]()
There are 6 billion people in the world ..
6 billion souls..and sometimes..
all u need is 1..
хаха с отфорени да го дебна дали няма да погледне друга като се целува с мене базикам са![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Със затворени![]()
s otvoreni ama kogaty mi staneee istinskiq kef si zatvarqm o4i4kite za palno razdavane ;] ina4e obi4kam da si go gwedam kogaty se cewuvame ama ne vinagi de hxah ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Всеки път различно, понякога с отворени очи, понякога със затворени..![]()
![]()
![]()
mi s otvoreni..ama v posledstvie se unasqm i si zatvarqm ochite :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
С вдигната лява ръка. И си тананикам "Уи ар дъ Чемпионс"
Епа различно е. Ако не искамд а и виждам лицето затварям. В противаен случай си стоят отворени...
аз пъкне мога да ги държа затворени по време на целувкатанз не се получава ..после се ме бъзикат що съм бил с отворени очи
Първоначално написано от princesa_viki
Me tooo..!
(•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
!!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skype==== w3s7_s1d3_b01
Най - яко е и двамата с отворени очи)))
зависи.. понякога със затворени друг път с отворени ..понякога ги отварям докато се {} но то не е защото не ми харесва целувката или не държа на момчето просто понякога ми прави кеф да го гледам
![]()
Ем .. със затворени очи ... за какво да гледам, като знам кое е момичето пред мен ... от време на време поглеждам де ... абе , отдавам се максимално , искам да си го запомня момента![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
mMm sqkash sys zatvoreni ochi po mi haresva![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
съсссссссссс затворени ама ако се целува гадно ги отварям и почвам да се оглеждам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
И аз.Първоначално написано от w3s7_s1d3_b01
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
s1s otvoteni o4i si4ko se gubi kato e s zatvoreni zapo4vam da se ........................... po qko :P
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.