- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко странно питане ;)
Ами значи моята приятелка и се наложи да ходи да живее в англия ходихме 2 месеца и тя ще си идва през около 1,2 месеца за по 2-3 седмици имаме си много голямо доверие вие как бихте постъпили![]()
Ако я обичаш,защо пък да не й бъдеш верен,а също така важно е дали й имаш доверие.Връзка от разстояние се гради само на любов и доверие.Ти решаваш.
Да имаме си голямо доверие както тя към мен така и аз към нея,благодаря .Поздрави![]()
Пробвай ти сам ще усетиш ако почне да те мята на върбите
Така и трябва...дори любов да има-доверие ако няма,знами нищо няма.Според мен всичко ви е на лице.Първоначално написано от Take1nlov3
![]()
znam momi4e i mom4e det sa tr1gnali ei taka prosto kogato tq e bila na 14.i toi zaminal. i sq tq e na 18 i otskoro jivee pri nego v 4yjbina.taka 4e........
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Точно така....ако я обичаш,ще я изчакаш...пък и хората са измислили скайп и айсикю...ще се оправите...
И все пак...приказка без край няма...така,че издействай да се съберете и измислете нещо...недейте да се делите дълго...иди при нея,живейте заедноне сте малки явно щом имате такива проблеми...
Желая ви успехи!
Чесно да ти кажа малки сме е аз съм на 16 тя е на 15 ;( затова може би се спираме години иначе постояно си пишем в скаип и се чуваме по телефон благодаря ви,лека вечер
Mnogo to4no kazanoПървоначално написано от kPuCkA
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
дано да издържите до край.но растоянието разделя малко хората дано при вас да е обратното
Ако се искате достатачно,ще си държите връзката,вупреки всичко,аз много добре знам какво е,да имаш връзка от разтояние,не е приятно,но моята уцеля,дано и с вас да стане така,ако го искате,ще стане!Няма невъзможни неща!Успех,ти желая!
+1Първоначално написано от kPuCkA
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Ако се обичате и си имате доверие не се разделяйте.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ще си послужа с един цитат .. точно според случая ... "Любовта от разстояние е като да ближеш захар през стъкло" ....
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ako q obi4ash istinski tova nqma da ti popre4i istinskoto vinagi ocelqva...
+1Първоначално написано от kPuCkA
=D>
--------------------------------------------------------