- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещата малко се преебаха..
Ами ходех с едно момче и той значеше супер много за мен,но скъсахме след време.Така мина година събирахме се късахме и не се получаваше до преди няколко месеца бяхме нон стоп заедно и се гушкаме целуваме и аз викам сигурно пак сме заедно и го питам и са кво ходиме ли и той вика ми НЕ и аз некфа шах и викам ми ок не да е. И на другия ден той ми звъни слънце айде да се видим и аз викам защо и той е как така защо и аз му викам кво очакваш да стане от всичко това и той еми нищо и аз му викам ами на мен ми е писнало всяка моя връзка да е несериозна и да не става нищо и той еми ок аз точно това търса и аз му викам хубаво аз търся друго.И се оставихме бяхме си само пряители и аз отдавна ходех с едно момче с което много се обичахме и на един рожден ден миналата седмица или по миналата беше нинам и двмата бяха там и аз нищо,обаче се напих много.. и спах с бившия на една приятелка но тя още го обича ! Тя разбра и се скарахме много аз и се извиних 100 пъти тя спа с бившия ми с който мн се обичахме и сега ходи с другото момче с което се занимавахме .. но той не спира да ми се обажда да ме търси и в събота бяхме на диско и "мойта приятелка" отиде до тоалетна и аз седа такава и той идва и почва да ме гушка и аз му викам адриано какво правиш и той Обичам те винаги съм те обичал съжалявам за всичко искам да съм с теб обичам те много и ме целува такъв и аз го бутнах и викам аа не преебах един път Викито няма пак да я прееба и той ама аз не изпитвам нищо към нея и аз сега незнам какво да правя ;(
OnAzi BolkA v LqVo koQto 4uVstTvAM DenEm nE SprQ da NaStoqVa 4E vSI4ko Si Za MEne 4e Az SyM osHTe tVOq I nqMA da GO prOmeNQ..Dori ONaZi To4kA f KoqTo glEdAM noShte i tq e TvOq oShte A TI NE SPRQ DA PITASH ZA IMETO NA DRUGIQ!!!!