- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами..имам проблем
На 14 съм,влюбена съм много.той е на 24 и не иска да правим секс,защото цитирам "Непълнолетна си".Добре де ама познавам много които са под 18 и се чукат с мноооого по стари от тях.Какво не му е наред?
не е наред че пича има акъл в главата пък ти явно го няаш ...
На него какво не му е наред??? На теб какво не ти е наред????Човека се притеснява да не влезе в затвора...попринцип на това му се вика педофилия!Тия курви дето се чукат с по-големи от тях(пълнолетни)са жертви на манията на съвременното поколение да се ебе на по 13-14 с батковци на по 29.
Вземи са в ръце преди да си пропаднала и ти,освен ако вече не си!
![]()
mi toi ima ak1l![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ако имаше 18 години той щеше да те боцне но ти нямаш така че си хвани някой на 14 15 16 17 год
къде е неговия ъкъл ли????????????????????!ми твоя къде е да ходиш някъв дет може да ти е башта...ако на тва му викаш нормано...нз просто![]()
![]()
![]()
ахахахахаах точно на 24 може да ти е "башта"Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Ти пък що си толкова навита още на 14 за секс?! Да не останеш по-назад от другите ли... хАхх, добре, че си случила на разумен човек...
АбсолютноПървоначално написано от MemoRieS
![]()
Животът е адът описан в Библията!
луди ли сте бе как ше ми е баща да не ме е направил на 10 о.о
и на 17 да беше пак щеше да ми хареса
Бассси чудото!Абе...човеко ти можеш да си падаш и по патката на дядо ти ама ,ако си непълнолетна дори той няма да ти се навие.Знам хормони глупости ,ама и това си има граници.Вчера са ти изникнали цици-неска айде секс да се покажем на приятелките,че и ние можем да сме курви.Тъпо е ,жено...тъпо,ама баш като тебе!
Shocked Бассси чудото!Абе...човеко ти можеш да си падаш и по патката на дядо ти ама ,ако си непълнолетна дори той няма да ти се навие.Знам хормони глупости ,ама и това си има граници.Вчера са ти изникнали цици-неска айде секс да се покажем на приятелките,че и ние можем да сме курви.Тъпо е ,жено...тъпо,ама баш като тебе!
така е![]()
Страшен проблем....
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Малката май ти не си наред батиното!!?!? Баткото се пази да не влезне в затвора а ти треа са пазиш да не станиш курва! хаха
Защото това да си падаш по 10 години големи от теб не е нормалноНамери си младо либе и с него се мушкай:>
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
А да и авторката - намали си подписа, пречи![]()
Животът е адът описан в Библията!
da ti imam problemite....![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Момчето може би има акъл за разлика от тебе.Толкова ли нямаше момчета на твоята възраст.
Ако тея теми, които ти пускаш са истински - жалко за теб!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=157762
Едит: сега видях, че вероятно другата тема не е ебавка...
Адски тъпо момиченце си! Дано никой не ти се навие!Скапана курветина...![]()
Мразя да храня така, ама ти прекаляваш...![]()
Първоначално написано от NuRi
Ами да ти кажа, аз ходя с човек който е с 10 години по - голям от мен (аз почти на 1!
Зависи до човека. Аз например все още не съм била с него - той иска първо да стана на 18! Няма нищо лошо във връзките с по - големи от теб стига да не си малолетен - демек под 16, че и непълнолетен в някои случаи. Само не мога да разбера какво правиш с толкова голям мъж на твоята възраст .... аз на 14 си ходех с връсници! Човека си е съвсем наред, нищо му няма - даже е прав по - скоро ти не си добре.![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Верно бе, ти си момичето с темата за 39 годишната ти любовАбе момиче ти не си наред с главата! Ваште знаят ли кви ги вършиш?!
Аман от ку***ляци! Много жалко найстина ако тези теби не са ебавки!
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Отврат направо...Първоначално написано от _BuNnY_
Момчето въобще няма акъл. Да си на 24 години и да се занимаваш с 14 годишни момичета, дори и да не искаш секс пак си оставаш малоумник.
Ем нормално,момчето го е страх,ще правите секс,после ти ще хлътнеш,а той най-вероятно не,и ще те отреже,ти много ще го искаш и вземе да идеш в полицията да кажеш,че те е изнасилил и момчето ще се чуди от къде му е дошло.
Апък по-лошия вариант е да се самоубие, щото то и това е модерно сега...поредната малка пикла дето не различава пикането от ебането...Първоначално написано от hooliganka89