.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: целувкиии

целувкиии

хора как се целувате
    даите идеи за да разнообразя някак си като се целуваме да му е по-яко, да се 4увства по-желан или да усе6та пове4е страст
    абе разбрахте ме

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Като се целувате му хвани косата и я дръпни силно назад..От болката той ще си отвори устата за да извика и тогава си вкарай езика до сливиците му...на 8 от 10 момичета им харесва(за момчетата не знам)
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Като се целувате му хвани косата и я дръпни силно назад..От болката той ще си отвори устата за да извика и тогава си вкарай езика до сливиците му...на 8 от 10 момичета им харесва(за момчетата не знам)
    Много сте брутални

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Много сте брутални
    +1, ama e qko
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Re: целувкиии

Цитирай Първоначално написано от `W`T`F`
    хора как се целувате
    даите идеи за да разнообразя някак си като се целуваме да му е по-яко, да се 4увства по-желан или да усе6та пове4е страст
    абе разбрахте ме
    има си статия за целувките бяха я побликували на главната страница едно време. По търси и ще разбереш..
    А как се целувам аз ли? Страстно и незабравимо
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

Мн е яко като се целуваш да я захапеш страстно за устните или да минеш по врата тфа е най - страстното поне за мене . Така ще осетиш трапката на страста ааа. по нагре казваха да хванеш някои за косата и да я драпнеш назад за да извика ми ако ти покаже ей тая усмифка според тебе дали ще продалжиш а? аз наи вероятно да напрая тай : и да паля кецовете

захапи го за езика! В това има мн страст ;]

Използвай не само устните и езика си...вмъкни ръцете си!гали го нежно........по врата,,по косата,не да го скубиш Има различни типове хора,ако на едни им харесва тва на други,може да им се стори повече от брутално и...незнаеш каква 6те е реакцията Моя приятел примерно се побърква,когато го целувам по врата,през това време го галя по косата...гърба....засмуквам долната му устна и леко с върха на езичето обикалям контурите на устните му...когато се целуваш пробвай да не си"дървиш"езика,има голям ефект... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си