- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- целувкиии
хора как се целувате
даите идеи за да разнообразя някак си като се целуваме да му е по-яко, да се 4увствапо-желан или да усе6та пове4е страст
абе разбрахте ме
Като се целувате му хвани косата и я дръпни силно назад..От болката той ще си отвори устата за да извика и тогава си вкарай езика до сливиците му...на 8 от 10 момичета им харесва(за момчетата не знам)![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Първоначално написано от bibo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много сте брутални
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
+1, ama e qkoПървоначално написано от BlueFace
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
има си статия за целувките бяха я побликували на главната страница едно време. По търси и ще разбереш..Първоначално написано от `W`T`F`
А как се целувам аз ли? Страстно и незабравимо![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Мн е яко като се целуваш да я захапеш страстно за устните или да минеш по врата тфа е най - страстното поне за мене . Така ще осетиш трапката на страстаааа. по нагре казваха да хванеш някои за косата и да я драпнеш назад за да извика ми ако ти покаже
ей тая усмифка според тебе дали ще продалжиш а? аз наи вероятно да напрая тай :
![]()
![]()
и да паля кецовете
![]()
захапи го за езика! В това има мн страст ;]
Използвай не само устните и езика си...вмъкни ръцете си!гали го нежно........по врата,,по косата,не да го скубиш![]()
![]()
Има различни типове хора,ако на едни им харесва тва на други,може да им се стори повече от брутално и...незнаеш каква 6те е реакцията
Моя приятел примерно се побърква,когато го целувам по врата,през това време го галя по косата...гърба....засмуквам долната му устна и леко с върха на езичето обикалям контурите на устните му...когато се целуваш пробвай да не си"дървиш"езика,има голям ефект... :P