- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета с.......
лошото е че малко по-малко започват така наречените мъже да мислят повече за външността си оттова какво ще работят, как ще изкарват пари за да хранят семейство... ДЕГРАДАЦИЯТА е пълна... ай дай тука веждичките, оо чакай мишниците и кура, а чакай ся и краката да си мина,
гела ми свърши, о дай 1 кичурчета да си спретна
КОСМИ ве, ше кайш че друг крайник им излиза, че тряя го махат постоянно... апф
Според мен момчета, които са си оформили веждите, по какъвто и да е начин, са си чисти гейчета......![]()
zavisi v k1v smis1l 'oskubani' - vse po-4esto vijdam maje s do tolkova izpipano ofrmeni vejdi, 4e izglejdat dosta jenstveni i li4no na men tva v1ob6te ne mi dopada - ne iskam priqtelq mi da prili4a na folk zvezda:P
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
Съгласна съм с теб и с EarthShaker също... струва ми се че преди на никое момче не му пукаше дали са му бръснати краката и скубани веждите, но така изведнъж всички започнаха да се "поддържат" (обезкосмяване на цялото тяло, скубане на вежди, изправяне на коса, маникюр, солариум и т.н.). Гейска работа общо взетоПървоначално написано от Eli>>>
![]()
izob6to ne haresvam mom4eta s oskubani vejdi kat nqkoi geiove mi izglejdat. To skubaneto na vejdi si e momi4etata(spored mene)
не е гейско за мен... просто е БЕЗСМИСЛЕНО. само грижи допълнителниспирам да говоря в тая тема че...
Бляк... Много са ми женствени![]()
>>> House Music <<<
Противно, отблъскващо и ненужно. Хубаво беше казано в едно предишно мнение, че работата на мъжа е да изкарва КИНТИ. На жените е присъщо да кокетничат и да са суетни ...
Memento moriendum esse!
Тва си е момичешка работа,, * ' няма нужда от подобни неща според мен ... ее са си зависи ~ ако е някой с неуписуемо огомни вежди .. по-става
![]()
Харесвам,като няма косъмчета м/у двете отделни вежди.И мъжете са хора,по-гнусно е да разбереш кфо е ял,щото му е на веждите.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
+1Първоначално написано от sladka__droga
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Относително е да кажа не , защото има и такива ,който се нуждаят от скубане , апък на някой им прилича![]()
Ако имат една вежда би ми харесвало повече да станат две. Иначе може малко отдолу да се чистят, ама не да са много тънки, щото иначе изглежда доста женствено![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Е,това ме разбиПървоначално написано от MidnightCreep
![]()
Ако не се бавиш,ще те чакам цял живот :]
аз на моя приятел ги скубя...става много по-красив така...е е стествено не ги правя тънки...а само малко ги почиствам![]()
ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......
И аз така мисля...Първоначално написано от Taste the rainbow
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
zavisi do kakva stepen sa oskubani,vijdala sam mom4eta,4iito vejdi sa po tanki ot moite i sa po-precizno oskubani![]()
Любов и вечност не се римуват...
На мен лично ми харесва.. така де зависи как са ускубани..
Аз лично съм виждала момчета на които формата на веждите са много по-хубави от колкото на момичетата.. : )
Facebook : Даяна Денкова
Да, иначе целите е травеститско (то по-добре да беше гейско...........).Първоначално написано от Taste the rainbow
Не.
Ако е по средата- идеално
ако са като мойте - не
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
оуу тва е ужас
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ужасс
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...