.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Град
    Русе
    Не

Момчетата без вежди са онкоболните!
    I Want To Play a Game!

Град
    Там, където е сърцето...
    За мен това да си ги оформят като женски си е чиста педерастия Просто едва ли е много приятно за което и да е момиче като излезе с момче да го е срам, защото веждите на момчето са по-добре оформени....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    BurgasS
    Ми зависи.. понякога изглежда супер педераско ама пък не искам и някой робинзон

Да ги обира само посредата и евентуално 4 5 косъма в края..по става ама да си ги прави като на момиче..ама то някои момчета натам отиват А и е супер грозно момче с изтънени вежди и като почнат да му растат .. бляя

Град
    Некъде там...
    То бива,бива метросексуалност, ама чак пък толкова!!! Стига толкова де! Някои типове стоят повече от мен пред огледалото.
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Град
    your Heart
    ThunderGoddess
    Мега фен
    Противно, отблъскващо и ненужно. Хубаво беше казано в едно предишно мнение, че работата на мъжа е да изкарва КИНТИ

a tvoite zadaljeniq sa da mu prai6 qdene kato se varne i nqkoi svir4ica da vratne6 ...

NAi mi e smen6o na takiva komentari "6te mi e neudobno gadjeto mi da ima po tanki vejdi ot moite " ili " 6te mi e neudobno krakata na gadjeto mi da sa po gladki ot moite " .. lele sme6ni stavate be koi vi e vinoven 4e ne se potdarjate dostata4no i vsi4ko si e vapros na higiena i e li4en izob nqma jenski raboti i majki raboti .. otn4alo i pantalonite mai samo maje sa gi noseli ama kvo e stanalo v posledstvie ??? aide i ako nqkoi otpravi zloben komentar kam men da si ebe maikata !!!
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ако е 1 и много им пречи да ги направят 2 .... ама чак да ги оформят ..е баси тъпото !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от MiracleMaker
    ThunderGoddess
    Мега фен
    Противно, отблъскващо и ненужно. Хубаво беше казано в едно предишно мнение, че работата на мъжа е да изкарва КИНТИ

a tvoite zadaljeniq sa da mu prai6 qdene kato se varne i nqkoi svir4ica da vratne6 ...

NAi mi e smen6o na takiva komentari "6te mi e neudobno gadjeto mi da ima po tanki vejdi ot moite " ili " 6te mi e neudobno krakata na gadjeto mi da sa po gladki ot moite " .. lele sme6ni stavate be koi vi e vinoven 4e ne se potdarjate dostata4no i vsi4ko si e vapros na higiena i e li4en izob nqma jenski raboti i majki raboti .. otn4alo i pantalonite mai samo maje sa gi noseli ama kvo e stanalo v posledstvie ??? aide i ako nqkoi otpravi zloben komentar kam men da si ebe maikata !!!
    +1111111111111111111111111111111111111111111111111 1111111111111 които както иска да си ходи

neeeeee ...tv1rde geisko e ...ako sa dr1pnati samo makite kos1m4eta taka daje i da ne s ezabelqzva...ne da imat edna vejda... ama ako bie qko na o4i ... si kazvam... "gei" i otminavam...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

ami ako sa po4isteni 6te e super 6toto nqkoi si ostavqt "edna vejda" haresvat mi samo da gi pod4ertaqt oformqt no ne kao jena da gi oskubqt

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Бляк... Много са ми женствени
    naprau sa geistveni!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    баси педалската работа

Град
    Велико Търново
    Да са почистени дори предпочитам,но да са оскубани е много ама много лошо...Пак ако са съвсем леко оформени почди да не се забелязва ама да са одърпани...НЕЕЕ!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    само посредата.. иначе е ..смешно е то си личи
    in defense of our dreams...

Град
    СофиЯ
    мен ме кефи...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Не!Противни са ми.
    Just haters make me famous! εĭз

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Не!Противни са ми.

Ами ако са му оскубани много като на момиче съм против!

samo po sredata, ina4ee

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва не са момчета, тва са педали
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    your Heart
    tova ne e nqkva grozna svinq tova e maikati deto ujasno mnogo prili4a na teb
    3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!

Супер фен
    Определено не...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тва не са момчета, тва са педали
    =D>

Ужас
    Бъди себе си..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове