- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета с.......
Не![]()
Момчетата без вежди са онкоболните!
I Want To Play a Game!
За мен това да си ги оформят като женски си е чиста педерастияПросто едва ли е много приятно за което и да е момиче като излезе с момче да го е срам, защото веждите на момчето са по-добре оформени....
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми зависи.. понякога изглежда супер педераскоама пък не искам и някой робинзон
![]()
Да ги обира само посредата и евентуално 4 5 косъма в края..по става ама да си ги прави като на момиче..ама то някои момчета натам отиватА и е супер грозно момче с изтънени вежди и като почнат да му растат .. бляя
То бива,бива метросексуалност, ама чак пък толкова!!! Стига толкова де! Някои типове стоят повече от мен пред огледалото.![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
ThunderGoddess
Мега фен
Противно, отблъскващо и ненужно. Хубаво беше казано в едно предишно мнение, че работата на мъжа е да изкарва КИНТИ
a tvoite zadaljeniq sa da mu prai6 qdene kato se varne i nqkoi svir4ica da vratne6 ...
NAi mi e smen6o na takiva komentari "6te mi e neudobno gadjeto mi da ima po tanki vejdi ot moite " ili " 6te mi e neudobno krakata na gadjeto mi da sa po gladki ot moite " .. lele sme6ni stavate be koi vi e vinoven 4e ne se potdarjate dostata4no i vsi4ko si e vapros na higiena i e li4en izob nqma jenski raboti i majki raboti .. otn4alo i pantalonite mai samo maje sa gi noseli ama kvo e stanalo v posledstvie ??? aide i ako nqkoi otpravi zloben komentar kam men da si ebe maikata !!!
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
ако е 1 и много им пречи да ги направят 2 .... ама чак да ги оформят ..е баси тъпото !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
+1111111111111111111111111111111111111111111111111 1111111111111 които както иска да си ходиПървоначално написано от MiracleMaker
![]()
neeeeee ...tv1rde geisko e ...ako sa dr1pnati samo makite kos1m4eta taka daje i da ne s ezabelqzva...ne da imat edna vejda... ama ako bie qko na o4i ... si kazvam... "gei" i otminavam...![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
ami ako sa po4isteni 6te e super 6toto nqkoi si ostavqt "edna vejda" haresvat mi samo da gi pod4ertaqt oformqt no ne kao jena da gi oskubqt
naprau sa geistveni!Първоначално написано от Insatiable
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Да са почистени дори предпочитам,но да са оскубани е много ама много лошо...Пак ако са съвсем леко оформени почди да не се забелязва ама да са одърпани...НЕЕЕ!![]()
само посредата..иначе е ..смешно е то си личи
![]()
in defense of our dreams...
мен ме кефи...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от CuRly Doll
![]()
Ами ако са му оскубани много като на момиче съм против!
samo po sredata, ina4ee![]()
тва не са момчета, тва са педали
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
tova ne e nqkva grozna svinq tova e maikati deto ujasno mnogo prili4a na teb![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Определено не...
=D>Първоначално написано от tuzaro