- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Харесвате ли момчета с.......
Много ги мразя ... приличат на проскубани кокошки - тая работа е за жени![]()
The way you walk, the rhythm when you’re dancing
Every inch of you spells out desire (desire)
You’re such a rush the rush is never ending, now
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
ми по принцип не ако е по малко така да не си личи мн пак по добре.. обаче някой... хахахах![]()
ами в съседното даскало (понеже ние сме в една сграда две училища ) има един които си скуби веждите и то не да ги изчисти ами ги оформя.. хахах прилича на педерас това не е работа за момчета аз разбирам само да ги изчиста ама да ги оформя .. не не![]()
ако не го бях видяла с гаджето му щях да си помисля че е гей![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Мен пък ми харесва : ))))) По-добре оформени отколкото само с 'ЕДНА' (ако можете да си представите какво имам впредвид)![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
На мен лично са ми смешничкиПървоначално написано от pinky*lips
![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
такаа .. на мене лично са ми мега противни ... и тези от сорта на Денислав от Music idol също .. ми те сигурно повече време от мен прекарват пред огледалото !![]()
![]()
Има такива, на които им отива, има и такива, които изглеждат смешно. Много зависи.
мен пък много ме кефят какво и мъжете трябва да се поддържат
ми не..само м/у веждите да си ги махат иначе не ми харесва![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!