- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- целулит...???!!!
еи хора възможно ли е с постоянен фитнес да се махне целулит...много съм изчела но така и не разбрах Може ли само с фитнес и леко ограничение в храната...и вие имате ли целулит и в каква форма се изразява той..Благодаря на всички
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Чувала съм,че е възможно,но трябват опорити тренировки.Аз имам на дупето и е отвратително!!![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Mislq che nqma da stane samo sys fitnes... Osven fitnesa si vzemi i nqkoi krem za premahvane na celulita... A po temata... da i az imam... i go mrazq!
opitai s anticeluliten gel i masajira6 disk. ima efekt
аз също имам и със зна4ително ограни4ение на храната се премахвапоне при мен е така
Само с "леко" ограничение на храната няма да стане.Никакви боклуци!Също така пийте мн вода!
значи аз имах,ходих на фитнес намаля,спрях фитнеса и ся пак се появи щот не се храня здравословно..таа..трябва да пиеш много вода(по възможност минерална,по-полезна е)упорити тренировки във фитнеса и поне 1-2 пъти седмично яж само здравословна храна(т.е. само зеленчуци,плодове..)аз лично не ям никакъв хляб..и има кремове,които го премахват,аз съм ползвала един от нивея и много помогна..![]()
и аз имам (и то не на едно място).Искам да го махна ама нямам възможност да ходя на фитнес,танци и т.н.![]()
![]()
чакам лятната ваканция тогава сиг. ще се заема по активно със спорт, защото ся от тва даскало не ми остава никакво време
![]()
По - здравословна и лека храна и повечко спорт, мисля, че ще помогне. Но трява да се внимава с подбора на храна, че някои диети, вместо да ти помогнат, могат мн повече да навредят. А и важното е да се чувствате добре, успех![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ми да попринцип и аз имам, ама сичко звиси от тва как се чувстваш! Въпреки че имам си се чувствам супер и по никакъв начин комплексирана от него![]()
Значи гледай сега аз какво ще ти кажа, ако искаш да си махнеш целулита, единствения 100% сигурен вариант е: 2-3 пъти в седмицата да се ходи на фитнес и 2-3 дни в седмицата да се увиваш с кухненско фолио около местата, на които имаш целулит. Все пак целулита е именно натрупване на вода в масната тъкан, а увиването с наилон спомага да се изпотиш и по този начин тялото ти изхвърля токсините и вода от тялото, което е много важно!Първоначално написано от natity91
по темата ако тръгна съдейки по себе си това,което направих и постогнах незнам дали ще ми стигне капацитета на форума.за да съм кратка и ясна оба4е ще ти кажа едно-ДА,възможно е,но практиката е 100 по-трудна е от теорията,вси4ко опира до силна воля и мн труд,определени ограни4ения и мн движение и спорт.а за да има ефект не трябва да е по принуда или 4увство за дълг,трябва да го поискаш и да си сигурен,4е ще успееш.
6te probvam tova s nailona a ina4e hodq 4 pyti v sedmicataПървоначално написано от varnen4e
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
mmm az nqmam nikakav celulit. Ama spored mene nqma da stane samo s fitnes, po-dobre si kupi nqkykyv skyp krem i tei moje da si go mahne6
dano da se polu4i Vyzlagam golemi nadejdiПървоначално написано от LP_GirL
![]()
Аз имам много малко,ама всяка зима се получава и през лятото като почна да карам по цял ден колело се маха,без кремове и т.н.![]()