.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли целулит???

Гласували
57. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,никъкъв

7 12,28%
  • незнам какво е целулит

1 1,75%
  • да имам

23 40,35%
  • имам но е малко

23 40,35%
  • имах но го отстраних

3 5,26%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    V.Tyrnovo

целулит...???!!!

еи хора възможно ли е с постоянен фитнес да се махне целулит...много съм изчела но така и не разбрах Може ли само с фитнес и леко ограничение в храната...и вие имате ли целулит и в каква форма се изразява той..Благодаря на всички
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    Некъде там...
    Чувала съм,че е възможно,но трябват опорити тренировки.Аз имам на дупето и е отвратително!!
    Който се смее последен - най-бавно загрява!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq che nqma da stane samo sys fitnes... Osven fitnesa si vzemi i nqkoi krem za premahvane na celulita... A po temata... da i az imam... i go mrazq!

opitai s anticeluliten gel i masajira6 disk. ima efekt

Град
    sofia
    аз също имам и със зна4ително ограни4ение на храната се премахва поне при мен е така

Само с "леко" ограничение на храната няма да стане.Никакви боклуци!Също така пийте мн вода!

значи аз имах,ходих на фитнес намаля,спрях фитнеса и ся пак се появи щот не се храня здравословно..таа..трябва да пиеш много вода(по възможност минерална,по-полезна е)упорити тренировки във фитнеса и поне 1-2 пъти седмично яж само здравословна храна(т.е. само зеленчуци,плодове..)аз лично не ям никакъв хляб..и има кремове,които го премахват,аз съм ползвала един от нивея и много помогна..

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Да целулита е гаден, сятам, че може би с треноровки би се премахнал. Ако съдя по себе си, преди имах, точно на дупето, но със много ама мн танцу вече го няма ...... танцувайте повече
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

като гледам си4ки имате... и аз имам ама тва не е от зна4ение..

и аз имам (и то не на едно място).Искам да го махна ама нямам възможност да ходя на фитнес,танци и т.н. чакам лятната ваканция тогава сиг. ще се заема по активно със спорт, защото ся от тва даскало не ми остава никакво време

По - здравословна и лека храна и повечко спорт, мисля, че ще помогне. Но трява да се внимава с подбора на храна, че някои диети, вместо да ти помогнат, могат мн повече да навредят. А и важното е да се чувствате добре, успех
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

ми да попринцип и аз имам, ама сичко звиси от тва как се чувстваш! Въпреки че имам си се чувствам супер и по никакъв начин комплексирана от него

Re: целулит...???!!!

Цитирай Първоначално написано от natity91
    еи хора възможно ли е с постоянен фитнес да се махне целулит...много съм изчела но така и не разбрах Може ли само с фитнес и леко ограничение в храната...и вие имате ли целулит и в каква форма се изразява той..Благодаря на всички
    Значи гледай сега аз какво ще ти кажа, ако искаш да си махнеш целулита, единствения 100% сигурен вариант е: 2-3 пъти в седмицата да се ходи на фитнес и 2-3 дни в седмицата да се увиваш с кухненско фолио около местата, на които имаш целулит. Все пак целулита е именно натрупване на вода в масната тъкан, а увиването с наилон спомага да се изпотиш и по този начин тялото ти изхвърля токсините и вода от тялото, което е много важно!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на sapphirr
    по темата ако тръгна съдейки по себе си това,което направих и постогнах незнам дали ще ми стигне капацитета на форума.за да съм кратка и ясна оба4е ще ти кажа едно-ДА,възможно е,но практиката е 100 по-трудна е от теорията,вси4ко опира до силна воля и мн труд,определени ограни4ения и мн движение и спорт.а за да има ефект не трябва да е по принуда или 4увство за дълг,трябва да го поискаш и да си сигурен,4е ще успееш.

Град
    V.Tyrnovo

Re: целулит...???!!!

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Значи гледай сега аз какво ще ти кажа, ако искаш да си махнеш целулита, единствения 100% сигурен вариант е: 2-3 пъти в седмицата да се ходи на фитнес и 2-3 дни в седмицата да се увиваш с кухненско фолио около местата, на които имаш целулит. Все пак целулита е именно натрупване на вода в масната тъкан, а увиването с наилон спомага да се изпотиш и по този начин тялото ти изхвърля токсините и вода от тялото, което е много важно!
    6te probvam tova s nailona a ina4e hodq 4 pyti v sedmicata
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Повече от фен
    mmm az nqmam nikakav celulit. Ama spored mene nqma da stane samo s fitnes, po-dobre si kupi nqkykyv skyp krem i tei moje da si go mahne6

Хах... аз в момента седя увита в някви наилони (фолио, де)... иначе допреди малко правих упражнения!
    Скоро почвам и колело да карам, стига да стане малко по- топло... иии предполагам, че ще има ефект

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Ейййй успех на всички с махането на целулита, и до лятото всички да сме мацки за басейна
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Ейййй успех на всички с махането на целулита, и до лятото всички да сме мацки за басейна
    dano da se polu4i Vyzlagam golemi nadejdi

Аз имам много малко,ама всяка зима се получава и през лятото като почна да карам по цял ден колело се маха,без кремове и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си