.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

бих искала помощ!!!!

zdr na vsi4ki az iskam da vi popitam ne6to...
    taka zna4i na 11 tozi mesec trqbva6e da mi doide a vse o6te ne mi e do6lo predi tova pravih sex da oba4e toi ne svar6i v men tova da e bilo 2.02.08 ! sled tova na 16.02.08 se pada pak pravih sex na toi pak ne svar6i v men pravih si 2 testa bqha otricatelni nerazbiram za6to tolko mnogo mi zakasnqva!maikami kaza 4e moje da e ot rqskata promqna na vremeto i tfa 4e tolko se pritesnqvam da doprinasq no nzm pls kajete mi ne6to
    Life is just a dream on the way to Death...

Майка ти може да е права,при два отрицателни теста не мисля,че има за какво да се тревожиш.Спокойно ще ти дойде,ако толкова ще си отдъхнеш направи 3 тест,но не мисля,че е нужно.

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами имаше грип наскоро.Била ли си болна?Щото аз,като пих лекарства и от тях не ми дойде бая време.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ами имаше грип наскоро.Била ли си болна?Щото аз,като пих лекарства и от тях не ми дойде бая време.
    ne , ne sum bila bolna

hottie
    Guest
    koga napravi 2ta testa?

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от malkata_marti
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    ne , ne sum bila bolna
    и все пак не ми се вярва

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    koga napravi 2ta testa?
    mi ediniq vtornik ili srqda drugiq 4etvurtak! no mislq da si napravq o6te 1 nzm za vseki slu4ei! na testa oba4e pi6e 4e ako pie6 mn te4nosti moje da razredi urinata i da pokaje gre6en rezoltat. a az naposledak piq po litar voda i pr edna kola(ot polovinka) ili 1 bira... ne6tu takova i nzm dali tva koli4estvo te4nosti bi moglo da povliae.i da ida li na lekar utre ili drugi den?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Недей толкова се шашка! Няма страшно! Това е нормааално. Още повече, че и от стреса може да е . Препоръчвам ти, за да не се получава така, да го правите с презерватив.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    koga napravi 2ta testa?
    mi ediniq vtornik ili srqda drugiq 4etvurtak! no mislq da si napravq o6te 1 nzm za vseki slu4ei! na testa oba4e pi6e 4e ako pie6 mn te4nosti moje da razredi urinata i da pokaje gre6en rezoltat. a az naposledak piq po litar voda i pr edna kola(ot polovinka) ili 1 bira... ne6tu takova i nzm dali tva koli4estvo te4nosti bi moglo da povliae.i da ida li na lekar utre ili drugi den?
    Ne mislia 4e e povlialo. 1 litur ne e 4ak tolkova mnogo. Napravi si o6te edin ako iska6 da si sigurna, no spored men e ot stresa.Kolkoto pove4e go misli6,tolkova pove4e se stresira6 i ti zakusniava.
    I vse pak sledva6tia put izpolzvaite prezervativ za da ne se pritesniava6

При 2 отрицателни теста не виждам защо се притесняваш

Re: бих искала помощ!!!!

taka zna4i na 11 tozi mesec trqbva6e da mi doide a vse o6te ne mi e do6lo predi tova pravih sex da oba4e toi ne svar6i v men tova da e bilo 2.02.08 ! sled tova na 16.02.08 se pada pak pravih sex na toi pak ne svar6i v men pravih si 2 testa bqha otricatelni nerazbiram za6to tolko mnogo mi zakasnqva!maikami kaza 4e moje da e ot rqskata promqna na vremeto i tfa 4e tolko se pritesnqvam da doprinasq no nzm pls kajete mi ne6to

НЕЩО

Град
    Бургас
    maika ti e prava

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Голям шаш и паника е като закъснее. Спокойно може да е от стрес или нещо подобно. Закъснение в рамките на яколко дни е напълно нормално. Под "няколко дни" рабирай 5-7

Град
    Na sedmoto nebe!
    На една приятелка и закасняваше 6 месеца а пък още не водеше полов живот,откриха и кисти на яйчниците.... трябва до отидеш на гениколог
    Голям размер на картинката! /machoka/

Re: бих искала помощ!!!!

Споко на гаджето и закъсня над 2 седмици не се притеснявай случа се

PS стига плашили детето ве , ако закъснее над 3 седмици и половина тогава

Ако от последният ти полов акт до денят, в който си направила теста са минали поне 10-14 дена, не мисля че имаш повод за тревога. Може да ти закъснее от всичко- стрес, диета, смяна на времето. Ако продължи да ти закъснява още, след няколко дена направи пак тест, за по-сигурно. Занапред ползвайте презервативи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си