.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 129

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Нали беше искрена темата?Правите анален секс като разпрани,почвате полов живот на 13,а духате само на един,хаха?

Аз - на 8.
    Дам,и аз тва се чудя А за мненията на naze no comment тва да напишеш че си духала на 6 или на 8 НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ ГОТОВА ДА ГО НАПРАВИШ НА ВСЕКИ!!! the_hottie написа:
    na 6 Embarassed

e iskam i az de !! da go dyrwq li ?
    Моят съвет към него е да се застреля,аз също съм правила на 6-ма,но както каза the_hottie,възрастта има значение.

Имам си кой да ме чука
    Нежния секс не ми харесва
    Комплиментите ме карат да се чувствам неудобно
    А и пръста ти не изглежда достатъчни голям
    Лека вечер
    Дай някоя твоя приятелка, такава.. същата като теб..

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    1

Това заприлича на Състезание " Коя е най - голяма духачка"
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Нали беше искрена темата?Правите анален секс като разпрани,почвате полов живот на 13,а духате само на един,хаха?

Аз - на 8.
    Дам,и аз тва се чудя А за мненията на naze no comment тва да напишеш че си духала на 6 или на 8 НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ ГОТОВА ДА ГО НАПРАВИШ НА ВСЕКИ!!! the_hottie написа:
    na 6 Embarassed

Моят съвет към него е да се застреля,аз също съм правила на 6-ма,но както каза the_hottie,възрастта има значение.
    Мерси за мнението ти. Аз не отговорих, като го прочетох, защото просто не ми се губеше времето с хлапета като него. Просто нямам думи...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 23 близо-на 1 и на друг не мисля, че ще правя...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Аз - на 8.
    na 6 Embarassed

Мерси за мнението ти. Аз не отговорих, като го прочетох, защото просто не ми се губеше времето с хлапета като него. Просто нямам думи...
    И аз нямах,като му прочетох тъпото комплексарско изказване Но просто не можах да се сдържа да не ни защитя Очаквам и той да се обади да видя кво ще напише,дали и на мен ще се предложи

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Аз - на 8.
    na 6 Embarassed

И аз нямах,като му прочетох тъпото комплексарско изказване Но просто не можах да се сдържа да не ни защитя Очаквам и той да се обади да видя кво ще напише,дали и на мен ще се предложи
    не бих се осъмнила

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от elitututu
    винаги преди да правя секс духам...за да възбудя мом4ето :P
    mislq i az taka da pravq sled vreme no za momi4eto kolko sam dolen samo ^^
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    На нито един... Преди си мислех, че е леко противно и не смятах, че някога бих изявила желание да правя свирка на когото и да било, но с приятеля ми станахме наистина много близки и си умирам вече да му доставя удоволствие. Работата е там, че той смята свирката за нещо "унизително" и в последно време за "гнусно" и не ми дава (още не сме правили секс)...
    ebasi koe mom4e ne iska da mu duhat priqtelq ti da ne e obarznal rezbata ? ta sa po temata na 8 mom4eta
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    На нито един... Преди си мислех, че е леко противно и не смятах, че някога бих изявила желание да правя свирка на когото и да било, но с приятеля ми станахме наистина много близки и си умирам вече да му доставя удоволствие. Работата е там, че той смята свирката за нещо "унизително" и в последно време за "гнусно" и не ми дава (още не сме правили секс)...
    ebasi koe mom4e ne iska da mu duhat priqtelq ti da ne e obarznal rezbata ? ta sa po temata na 8 mom4eta
    Ами очевидно не е, щом все още сме заедно и съм 100% сигурна, че го възбуждам... Но не е свикнал, а просто той не е от хората, които смятат секса и другите му там свързани със сексуалното задоволяване работи за най-важни и съществени в една връзка, заради което го уважавам много!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    dosta go smenqm
    на двама
    No martini .. no party..

Град
    Враца
    на 3... едновременно
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    5-6 не съм сигурна

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    на 3... едновременно
    Ехеее лудница си

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    На 3ма
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    Ами очевидно не е, щом все още сме заедно и съм 100% сигурна, че го възбуждам... Но не е свикнал, а просто той не е от хората, които смятат секса и другите му там свързани със сексуалното задоволяване работи за най-важни и съществени в една връзка, заради което го уважавам много!
    Приятеля ти е гадна фейчка.
    Аре у кофата.

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    5-6 не съм сигурна
    евала...
    The Nuts!

0 ... ,но поне разбрах за 1-2 добри флейтистки.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Приятеля ти е гадна фейчка.
    Аре у кофата.
    Гад, заради факта, че заради него изоставам със свирките? Я стига. Едва ли един повече или по-малко от тези, на които съм духала, има голямо значение.

Заради това, че от 1-2 мнения започват да съдят и за личния ти живот и да правят глобални изводи за това какъв си ти и какви са хората около теб, вече разбирам онези, които отсъдиха, че форумът наистина вече бива залян от такива, които та го пълнят с незрели изказвания и че постепенно става нещо, което не може да се нарече и бледа сянка на онова, което беше.

Между другото, дума "феЙчка" не съществува в българския език. Пробвай с "феИчка". Имам чувството, че грамотните, които пишат във форума, се броят на пръстите на ръката.

P.S. Не исках да се настройвам срещу никого и да нападам никого, но щом аз самата бях нападната, не виждам защо аз трябва да стоя и да мълча. Още повече, че всяка дума срещу онзи, на когото най-много държа, и то от хора, които не го познават, ме изкарва извън нерви. Най-вече защото ми е писнало от незряло поведение, но уви - незрелщините ще си продължат да съществуват...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

емм дде да знам някои оби4ат други не никои не карам на сила ако иска иска ако не не
    CaMo kesh $$$$$$$$$$

hottie
    Guest
    И какво като не обича свирките? Нищо. Всеки има право на избор, не виждам защо трябва някоий да се съди според това което обича да прави и да не праяви.
    Понякога не мога да разбера хората от този форум. Мен ме изкараха ку**а, приятеля на момичето гей.. и още какво ли не.
    Айде по-спокойно с прибързаните изказвания. Не сме в детската градина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си