- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте правили свирки?
на 19
Дам,и аз тва се чудяПървоначално написано от RAWRRR
А за мненията на naze no comment тва да напишеш че си духала на 6 или на 8 НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ ГОТОВА ДА ГО НАПРАВИШ НА ВСЕКИ!!! the_hottie написа:
na 6 Embarassed
e iskam i az de !! da go dyrwq li ?![]()
Моят съвет към него е да се застреля,аз също съм правила на 6-ма,но както каза the_hottie,възрастта има значение.
![]()
Дай някоя твоя приятелка, такава.. същата като теб..Първоначално написано от RAWRRR
1![]()
Това заприлича на Състезание " Коя е най - голяма духачка"
Мерси за мнението ти.Първоначално написано от rame
Аз не отговорих, като го прочетох, защото просто не ми се губеше времето с хлапета като него. Просто нямам думи...
На 23 близо-на 1 и на друг не мисля, че ще правя...
И аз нямах,като му прочетох тъпото комплексарско изказванеПървоначално написано от the_hottie
Но просто не можах да се сдържа да не ни защитя
Очаквам и той да се обади да видя кво ще напише,дали и на мен ще се предложи
![]()
не бих се осъмнилаПървоначално написано от rame
![]()
на 4ма
mislq i az taka da pravq sled vreme no za momi4etoПървоначално написано от elitututu
kolko sam dolen samo ^^
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ebasi koe mom4e ne iska da mu duhat priqtelq ti da ne e obarznal rezbata ?Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
ta sa po temata na 8 mom4eta
![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ами очевидно не е, щом все още сме заедно и съм 100% сигурна, че го възбуждам... Но не е свикнал, а просто той не е от хората, които смятат секса и другите му там свързани със сексуалното задоволяване работи за най-важни и съществени в една връзка, заради което го уважавам много!Първоначално написано от sexy&crazy
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
на 3... едновременно![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
2![]()
Ехеее лудница сиПървоначално написано от skatemore
![]()
На 3ма
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Приятеля ти е гадна фейчка.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Аре у кофата.
евала...Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
♠ The Nuts! ♥
0 ... ,но поне разбрах за 1-2 добри флейтистки.![]()
Гад, заради факта, че заради него изоставам със свирките? Я стига. Едва ли един повече или по-малко от тези, на които съм духала, има голямо значение.Първоначално написано от Majestic12
Заради това, че от 1-2 мнения започват да съдят и за личния ти живот и да правят глобални изводи за това какъв си ти и какви са хората около теб, вече разбирам онези, които отсъдиха, че форумът наистина вече бива залян от такива, които та го пълнят с незрели изказвания и че постепенно става нещо, което не може да се нарече и бледа сянка на онова, което беше.
Между другото, дума "феЙчка" не съществува в българския език. Пробвай с "феИчка". Имам чувството, че грамотните, които пишат във форума, се броят на пръстите на ръката.![]()
P.S. Не исках да се настройвам срещу никого и да нападам никого, но щом аз самата бях нападната, не виждам защо аз трябва да стоя и да мълча. Още повече, че всяка дума срещу онзи, на когото най-много държа, и то от хора, които не го познават, ме изкарва извън нерви. Най-вече защото ми е писнало от незряло поведение, но уви - незрелщините ще си продължат да съществуват...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
емм дде да знам някои оби4ат други не никои не карам на сила![]()
ако иска иска ако не не
![]()
![]()
CaMo kesh $$$$$$$$$$
И какво като не обича свирките? Нищо. Всеки има право на избор, не виждам защо трябва някоий да се съди според това което обича да прави и да не праяви.
Понякога не мога да разбера хората от този форум. Мен ме изкараха ку**а, приятеля на момичето гей.. и още какво ли не.
Айде по-спокойно с прибързаните изказвания. Не сме в детската градина.