- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой/я е с боядисана коса?
koi/q e s boqdisana kosa ot tuk i kakuv stil vi e pri4eskata??? :P![]()
ami boqdisana sym 4erna no ot dosta vreme ne sym q boqdisvala pak i korenite mi sa kafqviina4e kosata mi e dylga...smqtam 4e imam hubava pri4eska...dyrja mn na obema!
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Аз не я боядисвам моята коса.Харесвам си цвета.
А относно моята прическа - до раменете и обемна.![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
Черна е... не е някаква по- специална прическа... просто е дълга.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
az po rojdenie sum rusa,no se boqdisvam po svetlo ruso-za da podsilvam cveta,bila sum vsqkakva-kafqfva,4erna,no sega pak sum rusa,taka nai se haresvam,a kosata-dulga na plastove,pri4eskata spored nastroenieto-kudrava s difuzer ili s ma6a,ili puk izpravena kato metla,ama obema e zadaljitelen!Abe imam mn qka kosa!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Черен горен пласт с примеси на кафяво преди доста време я боядисах и нещо м/ъ вишнево червено/кафяво/руса на долният пласт не ми се ще пак да я горя ама ще трябва поне до седмица..две а прическата ми е на пластове дълга
Имам само 2 руси кичура със черно,а иначе косата ми е до кръста,права като метла...Понякога я къдря,но много рядко,защото не мисля,че ми отива![]()
...
Моята е къдрава, някъде до раменете![]()
Иначе съм имала руси кичурине съм си боядисвала косата, но много искам черна
![]()
Ми аз преди около половин година бях русичка,но един ден нещо ми прещрака и се боядисах.Цвета е малко трудно да го опрделея,много е тъмно бие на черно,но на светлина има червени нюанси.А прическата..ми дълга коса,на етажи,асиметричен бритон се води но сега ми е пораснал и си е на една страна![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Дълга и къдрава на кичури, преди не можеш да понасям къдрокоските, но сега се гордея с косата си. Другата седмица ще ходя на фризьор и вече смятам да махам кичурите и ще се боядисам в светъл шоколад.
Ами мисля че нормално дълга , под раменете и над кръста..Боядисвам се руса..
![]()
Аз моята преди много я боядисвах... на 2 месеца по 3 пъти... всякакви цветове съм била, но много я изтощих и вече не я боядисвам изобщо.. а и то отдавна ми мина мерака да я боядисвам и напоследък си харесвам много цвета на косата!
Черна. Тоест истинският цвят е светло кестеняв, после минах през червеният и сега съм с черна.
Средна на дължина, без бритонче ^.^
Боядисвам се всеки месец, макар, че косата ми горката е доста изтощена.
АМИ до сега не съм я боядисвалаИ си ми е почти черна
Нне смятам да си гора косата излизшно-коагто почне да ми побелява тогава ще си я боядисвам(е поне за сега така мисля-аега съм още на 15 години)
Аз си боядисвам косата червена.Иначе косата ми е доста дълга,на пластове и крив бретон,но вече е дълъг и не личи.
Не се боядисвам , ама аз си харесвам цвета - шоколадовА иначе косата ми е средно дълга - отзад ми остава някъде педя и половина до кръста , а опред е по-късичка. Общо взето съм на етажи с крив бретон
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
По принцип съм тъмно kестенява,но от скоро се боядисвам черна.Косата ми е средна дължина,малко под раменете,на пластове и бритонче
Цвета ми е естествен.. / много тъмно кафяв/ с дълга коса съм.. Държа на обема.. карам гу "фавнуту е дъ си рошъФ "![]()
Мечтите са безкрайни..
Изрусявам се,светло русо...косата ми има средна дължина,удължавах я преди около 5 месеца и малко се прееба...ся я 4акам да порасне...Обема си е задължителен,не се понасям без обем,старая се да изглеждам различно и сменям често прическата си![]()
estestvenata mi e kestenqva,bila sam taka vav vsi4ki niuansi,bila sam i 4ervena,i rusa i 4erna,i pak si idvam na dumata,4e ot estestvenoto po-hubavo nqma![]()
Била съм на руси кичури червена но най-много се харесвам с черна коса и таки се правя сега.
Голям размер на картинката! /machoka/
Хахо...Първоначално написано от Tompson
![]()
Пт: Естествено черна, къдрава, до малко под раменете :P
мойта си е естествена,светло-кестенява![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...