.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    София

Май харесвам сестра и ......

Март месец ще направиме една година с мойта любов . Но от известно време се появи един много сериозен проблем , Сестратааа
    На 19 е невероятна чернокоска и все повече започвам да се заглеждам по нея отколкото по гаджето ми (по голямата сестра )
    Проблема се задълбочи от преди малко като се прибирах от тях си забравих якето (много съм отнесен ) Тъкмо се качвах в колата и ми звъни телефона (гаджето) да ми каже ,че Хриси (по малката сетра ще слезе да ми даде ) като ми го даде незнам дали случайно или нарочно се спъна пред мен и за да не падне се хвана замен (прегърна ме ....) доста дълга прегрътка за падене беше .... трудно за обяснение .....
    но в този миг почусвах едно странно чуство приятно ......немога да го опиша Също така в последно време няколко пъти ми пише в скайпа да ме види как съм (от скайпа на сестра си ...)
    Какво да правя ,дайте съвет ,че нещата са много сложни .
    не смея да говоря нито с гаджето си нито със сетрата по тази тема защото не знам дали сестра и ме харесва на сто процента или си въобразявам Аз определено чуствам нещо към нея но и към по голяма и сестра развоен съм ...

Изобщо не ми се мисли ако нещата станат със сестрата в тях ще стане гражданска война и ще се скарат жестоко двете като ги знам кви са до преселване ще стигнат от квартирата ...
    Ква да правя в тази ситуация

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Или ги оставяш и двете или си продължаваш с твойта. За сестрата просто забрави!

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    аааааааааааааах тея сестри бе
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    V.Tyrnovo
    ami nz kakvo da ti kaja...samo vnimavai tova da ne e prosto nqkykvo privli4ane..mimuletno za6toto e vyzmojno S tvoita fr ste ot god zaedno Moje bi vijda6 raznoobrazie v sestrata Pomisli dobre kakvo izpitva6 ti
    Az bqh v podobna situaciq s edno mom4e no az bqh v rolqta na sestrata i da ti kaja sprqh da mu se obajdam i da go tyrsq Toi si ima6e priqtelka i az znaeh 4e sym prosto privli4ane...toi obi4a6e neq
    zatova se vslu6ai v sebe si
    uspeh
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Не заебавай приятелката си заради някфо привличане... то ще отмине. Само недей да и изневеряваш и то със сестра й .

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    absolutno!!!!!
    a ako tazi sestra(na gadjeto) naistina durji na sestra si(na tvoqta fr toest) i prez um nqma da i minava da ti obarne i gram vnimanie....tva ako e sestra.........

к0фти тръпка.. и моето мнение е НЕ СЕ ЗАХВАЩАЙ ! Не си струва ..може да разбиеш едно семейств0...
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Супер фен
    Върти ги и двете. Толкова ли е трудно ?

Като те разберат голяма работа...тъкмо ще гледаш женски бой

Стой си с твойта! Това привличане скоро ще отмине.. В никакъв случай не се занимавай с другата сестра!

Всеки ден, в който чакаш, е поредния ден, който никога няма да си върнеш обратно!

Град
    40 Miles from the Sun

Съгласна. Аз имам по-голяма сестра и сме се били адски жестоко, заради една блуза, не знам к'во ще стане, ако е за момче.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Каквото и да правиш, не допускай да се избият заради теб! Изчакай малко, виж дали "моментното привличане" няма да премине... И после имаш 2 варианта:
    1. минава ти - оставаш със старото момиче
    2.НЕ ти минава - тук ти препоръчвам да скъсаш с по-малката сестра /ако си сигурен, че вече не я обичаш/, да изчакаш малко време и тоава да действаш с по-голямата. Да й показваш, че я харесваш... дрън дрън... и т.н.

Или пък ги зарязваш и двете...

Внимавай да не вземеш да ги скараш, а и 1 година е дълго време.Щом си започнал да се заглежаш по други значи нещо ви липсва...

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

Майката не я ли бива?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз един път,ходих с едно момче,после тръгнах с брат му,и беша кофти ситуация,не ти го препорачвам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от one_more_minute
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

Майката не я ли бива?
    Бива я ма да бях набор 59 -60 -та год .

Сега по темата : Ще послушам съветите пък ще видя кво ще излезне от цялата работа в най лошият случай от два стола да падна на земята
    Поста по горе дето се спомена ,че вероятно нещо ни либсва в връзката - мисля ,че всичко си е Ок разходни, срещи, скайп, секс , барове ....всичко което може да се сети човек досега сме имали перфектна връзка , един едиствен скандал сме имали по сериозен за една глупост но това беше за два дена и се оправихме и то със сътрудничеството на по малката сестра

Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    Не заебавай приятелката си заради някфо привличане... то ще отмине. Само недей да и изневеряваш и то със сестра й .
    +1

Град
    Там, където е сърцето...
    Или с сегашната си приятелка или с никоя... просто ако държиш на сегашната изчакай малко, за да поотмине увлечението,защото според мен просто си се увлякал.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен
    Град
    SF
    Вземи реши с коя искаш да бъдеш, оба4е не ги върти и двете..

Робинята на Quench

лови ги и двете и прави тройка с тях

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от world_wide_mob_figga
    лови ги и двете и прави тройка с тях
    Темата е сериозна бе мислиш ли ,че ми е лесно

Дай да ги видя и ш'ти кажа

И според мен така трябва да постъпиш ..
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Мега фен Аватара на koalka
    Абсурд е да стане нещо със сестра й.Ти само си помисли - зарязваш я и тръгваш с другата.Едно, че тя няма да го направи най-вероятно, но от друга страна какви проблеми ще си имат двете...направо не ми се мисли.Може да трае доста дълго.
    Както казаха преди мен - или оставаш с приятелката ти и не се поддаваш на това моментно увлечение - една прегръдка, нищо повече!!Или късаш приятелката ти и не си с никоя.

Град
    BaPHa
    кво питаш изобщо пръите троика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си