.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: MNOGO GADNO

MNOGO GADNO

zna4i,imam gadje ili pone imah do skoro,no razbrah 4e kogato sum hodel s tova momi4e to e bilo s mene samo za6toto da ne mi e gadno.vse edno naitina ima juvstva kum mene ,a to e bilo samo ot sajulenie.neznam prieh go ve4e no vseki put kato se seta mi ide da 64upa ne6to okolo mene.znam 4e ne e edinstvenoto momi4e na sveta,no taka se 4uvstvam,vuprosut mi e dali DALI DA PRODULJA DA Q SLEDVAM ILI DA Q OSTAVQ NA VQTURA I DA Q ZABRAVQ,ZA6TOTO HEM MOGA DA I PROSTQ HEM NEMOGA I MI STAVA GADNO DA SI MISLA KAK E MOGLA DA GO NAPRAVI BEZ DA POMISLI 4E 6TE STANE PO LO6O.

PLS DAITE SUVET

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Остави я даже я избягвай може да се появат чувства и да иска да е с тебе наистина

Имах подобен проблем ,но момичето ми каза след 1вата среща . Остави я намери си друга.. Има ли смисъл след като тя ,нито те харесва нито има някакви чувства ?

Град
    V.Tyrnovo
    може пък това да е било в началото...и наистина да те харесва и да те цени
    всеки обича различно!
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    Sofiq
    Tupoooo
    Kakvo da i pro6tava6?Napravo se razdelqite.A i 4estno kazano ne mi se vqrva da e 4ak tolkova velikodu6na i da e s teb samo ot sujalenie edin vid...veroqtno ima nqkakfi 4uvstva.No ako si obeden,4e e s teb prosto ei taka,zarqzvai q
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Любов с един не става,трябват двама!
    Оставия!

Re: MNOGO GADNO

Цитирай Първоначално написано от deni2
    zna4i,imam gadje ili pone imah do skoro,no razbrah 4e kogato sum hodel s tova momi4e to e bilo s mene samo za6toto da ne mi e gadno.vse edno naitina ima juvstva kum mene ,a to e bilo samo ot sajulenie.neznam prieh go ve4e no vseki put kato se seta mi ide da 64upa ne6to okolo mene.znam 4e ne e edinstvenoto momi4e na sveta,no taka se 4uvstvam,vuprosut mi e dali DALI DA PRODULJA DA Q SLEDVAM ILI DA Q OSTAVQ NA VQTURA I DA Q ZABRAVQ,ZA6TOTO HEM MOGA DA I PROSTQ HEM NEMOGA I MI STAVA GADNO DA SI MISLA KAK E MOGLA DA GO NAPRAVI BEZ DA POMISLI 4E 6TE STANE PO LO6O.

PLS DAITE SUVET
    Щом тя е с теб само от съжаление бих казал " Пътя "
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Град
    Там, където е сърцето...
    Остави я, просто изглежда жалко да е с теб от съжаление. Намери си момиче,което ще е с теб заради обич, а не съжаление.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Остави я малко ... може пък да разбере какво е имала след като го загуби ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си