- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежко ми става !
Наистина ли момичетата тъгуват толкова много за човека с когото са били ? Не мислих ,че чак до такава степен сега се натъжавам ... ! Сега разбирам как са се чувставли момичетата с които съм бил и съм ги заразялБлагодаря на всички хора в този форум ,че ме накараха да се замисля ,че когато започвам връзка , да не е само за 2 седмици ,а да е нещо наистина серзьозно още веднъж благодаря...
![]()
добре че си стъпил на земята![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Да,боли!ПО-лошо от безразличието няма![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Да , ние момичетата определено тъгуваме много след като прекъснем връзката си с момче , което сме харесвали и още по-лошо обичали.Хубаво е , че си разбрал това , но мисля , че е доста късно .Както и да е - по-добре късно , отколкото никога !
radvam se 4e si go osysznal 6toto ima mom4eta koito nikoga ne go osyznavat i ma4kat momi4eta...a nie sme mn predanni i se privyrzvame mn![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Първоначално написано от natity91
де да бяха всички като теб...предани и да се привързват така "много", а не кифли, които те търсят заради колата... аман от такива![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
svetyt e 6aren Est 4e ima i takiva momi4eta no kato 4e li tqhnata "poroda" se zavydi otskoro no napredvat mn byrzo...Nadqvam se 4e ne si popadal na takava macka izpolzva4ka!Първоначално написано от Gabroveca
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Мхм радвам се ,че съм осъзнал грешката си , а пък и на скоро ме раниха за 1 път и осетих част от болката![]()
Първоначално написано от NightGuardian
Ся ако Усетиш и малко граматика, цена няма да имаш!![]()
Така е, всички го осъзнавате чак когато вас ви наранят, а преди това колко сърца сте смачкали...![]()