.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    amii ne me int kvi to4no sa moderni sega sprqla sam se na nqkakvi takiva zadaljitelno rozovi http://prikachi.com/files/106311O.jpg
    http://prikachi.com/files/106312T.jpg
    Вторите са много готини, ама розови точно няма да си взема. Аз много искам такъв модел: правоъгълни са стъклата, рамките са бели, а стъклата черни. Не го обясних както трябва, ама много искам такива. Ще се надявам някъде да има такъв модел и да ги намеря

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker

Много си готин с тия очила . Екстра са ти

А по темата - модерни, не модерни.. каквито ти отиват, те са модерни . Тука намерих един сайт, видях, че има очила, можеш да му хвърлиш едно око :
    http://www.sunglasses-shop.co.uk/

Ето още едни розови Иначе на мен много модели ми харесват, обаче нямам идея кви ще ми седят добре.А относно кои са модерни и тва нз

Град
    ibiza
    мерси много на всички дето отговориха на въпросчето иначе днес си купих очила ... много са хубави хихи ... да си ги нося със здраве
    ...love is in the air ... ;]

Цитирай Първоначално написано от iRiNka
    мерси много на всички дето отговориха на въпросчето иначе днес си купих очила ... много са хубави хихи ... да си ги нося със здраве
    А честито!

Град
    blg
    ee pusni pic i nie da vidim de :P

Град
    4-ti kilometar
    Още не знам защо всички толкова се мятат на страшно скъпите маркови очила!Мойте цайски струват точно 10 лева от подлеза на НДК и на всичкото отгоре дори нямат фалшиви камъчета Сваровски Аз мисля,че требе малко да се намали таа поза и хората искрено да си се радват на бонбонено розовите очилца от женския пазар :P

Град
    4-ti kilometar
    Ем щом на тебе мама и тати имат да ти дадат 500 лева чобни да си купиш цайски-евалата!Аз лично никога не съм имала проблем с моите прекрасни очила с пластмасови стъкълца. И тъй като не седя по цял ден навън и не цикля слънцето в една точка евтините очила никога не са ми правеле проблем!Все пак не ги препоръчвам толкоз-ако имаш чувствителни очета ще се разхождаш с Диорче :P

Аз мисля да си взема бъбрековидни. А за парите - повече от 20-25лв. няма да дам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Такива са актуални, но то си е до индивидуален стил
    I am the substance and the one who has no substance.

abs viarno e tvurdenieto 4e pod 70-80 lv cena na slun4evite o4ila niama kak da te predpazvat ot ni6to. Logikata e mnogo prosta..kato si slojite plakite za 10 kinta zenicite na o4ite se raz6iriavat za da kompensirat tumninata i okoto poema sus stra6na sila vsi4ki vredni lu4i koito ima ..
    I am not a gynecologist- but I can take a look

Хах ... ми мойте цайси са 15 кинта и въпреки всичко са със sun protection и 6 месеца гаранция ;]] Така ,че не винаги евтините очила са боклуци ;]]

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    аз пък искам да са някфи кръглички най-обикновенни но със зелени или оранжевии стъклаа ПФФФ КАК ИСКААААМ

някфи такива рамки :

нещо като на Ози Озбърн? само че неговите бяха лилави ако не се лъжа
    Момиче съм

Re: Слънчеви очила

Здравейте на всички ... тъй като пролетта идва и има много слънце реших да си купя слънчеви очила .. какво според вас ще е модерно тази година и ако може дайте снимчици знам че очилата стоят различно на различните хора но все пак ще съм благодарна ако ми помогнете
    mi vijj sega zavisi ot formata na liceto ti.ako ima6 po-6iroko lice 6e ti otivat golemite gotini o4ila koito napravo ti zakrivat liceto.az mnogo gi haresvam.no moje da ti stoqt i po-''normalni''.ae trqq da si izbere6 ne6o koeto ti sedi........
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Моите са такива (само, че черни разбира се... това кафявото... )

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    нз за друго но тази година аз 6те си взема етъ тези само да дойте лято

Мм не ме кефят...

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Ми мойте са бъбрек и според мен т'ва са очилата,които отиват на всеки тип лице,класически бъбрек е много стилен пък и е класика и не излиза от мода,аа т'ва за цената според мен евтините очила само вредат,но аз лично не бих дала повече от 150/200лв.
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    нз за друго но тази година аз 6те си взема етъ тези само да дойте лято

Мм не ме кефят...
    +1

Взех си еи тея
    Мъжки са

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Ето какви намерих от пролет-лято 2008

Чесно казано на мен почти никои не ми харесват,но нали искаш да видиш кои са "модерни".
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

moderni sa aviatorskite i golemite ... kakto be6e minaloto lqto! no nepravi gre6kata (kato mn hora) da si kupuva6 kakvoto e moderno a ne kakvoto ti otiva!

Супер фен
    Град
    Варна
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Кфа е тая мода да носиш очила тип електрожена маска... Имат си и предимства,де:хем предпазваш очите си от слънцето,хем и лицето ти не е изложено на слънчевите лъчи Преди няколко дни пробвах слънчевите очила на една приятелка и й викам:" Не си чувствам половината лице " ..и тя:"Оле,много си готина" ...отказах й учтиво,като й казах,че не ми пречи да ми пече насреща

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си