- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слънчеви очила
Вторите са много готини, ама розови точно няма да си взема. Аз много искам такъв модел: правоъгълни са стъклата, рамките са бели, а стъклата черни. Не го обясних както трябва, ама много искам такива. Ще се надявам някъде да има такъв модел и да ги намеряПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
Първоначално написано от EarthShaker
Много си готин с тия очила![]()
. Екстра са ти
![]()
![]()
А по темата - модерни, не модерни.. каквито ти отиват, те са модерни. Тука намерих един сайт, видях, че има очила, можеш да му хвърлиш едно око
:
http://www.sunglasses-shop.co.uk/
Ето още едни розовиИначе на мен много модели ми харесват, обаче нямам идея кви ще ми седят добре.А относно кои са модерни и тва нз
![]()
мерси много на всички дето отговориха на въпросчетоиначе днес си купих очила ... много са хубави
![]()
хихи ... да си ги нося със здраве
![]()
...love is in the air ... ;]
ee pusni pic i nie da vidim de :PПървоначално написано от iRiNka
Още не знам защо всички толкова се мятат на страшно скъпите маркови очила!Мойте цайски струват точно 10 лева от подлеза на НДК и на всичкото отгоре дори нямат фалшиви камъчета СваровскиАз мисля,че требе малко да се намали таа поза и хората искрено да си се радват на бонбонено розовите очилца от женския пазар
:P
Ем щом на тебе мама и тати имат да ти дадат 500 лева чобни да си купиш цайски-евалата!Аз лично никога не съм имала проблем с моите прекрасни очила с пластмасови стъкълца.И тъй като не седя по цял ден навън и не цикля слънцето в една точка евтините очила никога не са ми правеле проблем!Все пак не ги препоръчвам толкоз-ако имаш чувствителни очета ще се разхождаш с Диорче :P
Аз мисля да си взема бъбрековидни. А за парите - повече от 20-25лв. няма да дам.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
abs viarno e tvurdenieto 4e pod 70-80 lv cena na slun4evite o4ila niama kak da te predpazvat ot ni6to. Logikata e mnogo prosta..kato si slojite plakite za 10 kinta zenicite na o4ite se raz6iriavat za da kompensirat tumninata i okoto poema sus stra6na sila vsi4ki vredni lu4i koito ima ..
I am not a gynecologist- but I can take a look
Хах ... ми мойте цайси са 15 кинта и въпреки всичко са със sun protection и 6 месеца гаранция ;]] Така ,че не винаги евтините очила са боклуци ;]]
нещо като на Ози Озбърн? само че неговите бяха лилави ако не се лъжаПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
Момиче съм
mi vijj sega zavisi ot formata na liceto ti.ako ima6 po-6iroko lice 6e ti otivat golemite gotini o4ila koito napravo ti zakrivat liceto.az mnogo gi haresvam.no moje da ti stoqt i po-''normalni''.ae trqq da si izbere6 ne6o koeto ti sedi........Първоначално написано от iRiNka
I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
All I have to do is think of me and I've peace of mind
Моите са такива (само, че черни разбира се... това кафявото...)
![]()
Ми мойте са бъбрек и според мен т'ва са очилата,които отиват на всеки тип лице,класически бъбрек е много стилен пък и е класика и не излиза от мода,аа т'ва за цената според мен евтините очила само вредат,но аз лично не бих дала повече от 150/200лв.
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
+1Първоначално написано от love^veselka
![]()
Взех си еи тея
Мъжки са
Ето какви намерих от пролет-лято 2008
Чесно казано на мен почти никои не ми харесват,но нали искаш да видиш кои са "модерни".
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
moderni sa aviatorskite i golemite ... kakto be6e minaloto lqto! no nepravi gre6kata (kato mn hora) da si kupuva6 kakvoto e moderno a ne kakvoto ti otiva!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Кфа е тая мода да носиш очила тип електрожена маска...Имат си и предимства,де:хем предпазваш очите си от слънцето,хем и лицето ти не е изложено на слънчевите лъчи
Преди няколко дни пробвах слънчевите очила на една приятелка и й викам:"
Не си чувствам половината лице
" ..и тя:"Оле,много си готина" ...отказах й учтиво,като й казах,че не ми пречи да ми пече насреща
![]()
Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!