.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

За избора на епилатор

Здрасти,значи проблема е такъв.По принцип си махам косъмчетата от краката с лентички на стреп,но ми излиза много скъпо и то за малък участък 7лв за 5 лентички примерно.Просто не си стува и мисля да мина на епилатор.Та да си дойдем на думата според вас този би свършил добра работа и някой ползвал ли го е?Иии последен въпрос с пинсети или дискове е по-добре според вас да е епилатора?Мерси предварително
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

mmmmmmm ami az sam chyvala che s pinseti sa po dobri... no ako si zimash si vzemi s obezbolqvashta predstavka zashtoto sam chyvala 4e ako nqma mn bolqlo ama nz..

Град
    ^*в нас^*
    Ами в такъв случай нещо такова - http://bgmall.eu/bitovatehnika/epila...wenta_ep1000do или?
    Дензъл Ребеловски

Супер фен
    Град
    Варна
    Този е много добър: http://market.dir.bg/xoffer.php?xoff...643&shop_id=57
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

С епилатор е по-добре.Издържа някъде около 4 седмици.Не е задължително един хубав епилатор да е на Braun,но те са едни от добрите.Хубавите епилатори са някъде 60 лева.По-скъп не ти трябва,при положение,че е все същото.Тея от 175лв. и 190 лв. просто имат повече приставки или пък просто заради марката.С пластинки/или дискове,мисля,че е все същото/ не е подходящо,защото те накъсват косъма.Лично имам епилатор на Браун,Силк е Пил и...не знам...имам го от 2 месеца някъде,че и по-малко.Нещо не маха косъмчетата напълно.Или аз не мога да боравя още с него.Когато си вземаш епилатор,гледай да има приставки-за да не те боли-и най-добре щом не си толкова просветена кои са добрите епилатори,вземи някой с тебе за съвет-майка,леля,приятелка,брато чедка и прочие.Надявам се да съм ти била полезна

Град
    ^*в нас^*
    Мерси за съветите,само неразбрах кое е по-добре пинсети или дискове.А за марка съм се насочила към Филипс или Браун,но съм отворена и за други предложения :P .Очаквам мненията ви
    Дензъл Ребеловски

Пинсети ! Дисковете накъсват косъмчетата.Не ми обръщай внимание за онова,че на мене нещо не ми ги маха напълно-аз съм с двете леви ръце

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    С пинсети ... Иначе аз ще си взимам един на Braun - най-евтиния. 45 лева май беше. Много го хвалят

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на o0ps

Re: За избора на епилатор

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Здрасти,значи проблема е такъв.По принцип си махам косъмчетата от краката с лентички на стреп,но ми излиза много скъпо и то за малък участък 7лв за 5 лентички примерно.Просто не си стува и мисля да мина на епилатор.Та да си дойдем на думата според вас този би свършил добра работа и някой ползвал ли го е?Иии последен въпрос с пинсети или дискове е по-добре според вас да е епилатора?Мерси предварително
    Да, аз ползавам точно този. За мен е идеален, всичко маха и ефекта е за около 3 седмици, а и е на достъпна цена. Няма да сбъркаш ако си го вземеш.

Определени с пинсети ефектът е по-добър и боли по-малко. Ползвала съм и от двата типа затова ти го казвам. Като марка и модел мога да ти препоръчам Philips Satinel- един от най-евтините модели е (около 40-45 лв), имам го от година и половина и съм много доволна.

Мега фен
    От епилатора растат подкожни косъмчета, които определено не са приятни...
    Не знам за другите, но лично аз предпочитам кола маска...
    Чак пък 5 лентички да не ти стигат...

Град
    ^*в нас^*
    Мерси за мнениета момичета.Явно ще е на Филипс.Emo Doll да съм писала някъде,че не ми стигат?Написах,че не си струва запозната съм с това,че растът подкожни косъмчета и все пак това е моя избор.
    Дензъл Ребеловски

Голям фен
    Аз имам и на Braun и на Philips.И да ти кажа Philips-a е с дискове и е определено по-добрият.Почиства по-добре,не боли,епилацията е по-бърза.Ама и на мене не ми се занимава с епилатори и предпочитам кола маската.

Моя е Braun Silk Epil ==> http://beaut.ie/blog/wp-content/uplo...7/05/braun.jpg с пинсети е и съм многоо доволна от него. Струва 150лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си