- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Mo6no
За да спазим традицията темата да започва в понеделник, преотстъпвам стола 1 ден преди да направя седмица на него.
Ред е сега на Mo6no.
Име...
Рожден ден на...
Имен ден?
Коя дама от форума ти е симпатична и би искал да излезеш с нея на по-кафе с тенденция това да се повтаря многократно? ))
На първите няколко въпроса мога и аз да отговоря вместо него![]()
Моя въпрос е:Кой съученик ти е най-неприятен и защо?
Може да си сигурен,че всичко си остава тук (:
На колко човека си казвал "Обичам те"?![]()
запомнила съм те по онази овца на аватара
какво ти харесва в нея??![]()
krem4et0:
Име... Любоооо
Рожден ден на... 4 Юли Националният празник на Хамериканците. То аз и за т'ва като бях малък по едно време се мислех за полу-американец.
Имен ден? 17-18 септември - Вярна Надежда Любов.
machoka:
Коя дама от форума ти е симпатична и би искал да излезеш с нея на по-кафе с тенденция това да се повтаря многократно? - Тооо от около година си е една и съща - Brain_stew. Но с нея по-скоро ще се излезе на по бира. Иначе Порина е другият, с които бих имал желание.
Аз съм БЪЛГАРЧЕ:
Височина и тегло? Висок съм 167-168 см и тежа 73,7 килограма към момента на поста.
Какво учиш? Миии не знам как да го кажа. Уча в Математическата, така че уча Математика.
kPuCkA
Отново не питаш лично. Тия работи не се казват на всеки. Иначе те нещата ще си останат тук с 2-3 хиляди разглеждания на темата... нали си спомняш оня път по английски като ме питаше за оная работа. И там нещата си останаха само в интернет сайта...
Sweety_Betty:
На колко човека си казвал "Обичам те"? АААААААА, баси и бруталния за мен въпрос.Далиии да лъжа, мамка му? Ми всъщност не съм казал на нито един. Ащо броя майка си ще стане един, ама айде да не я бройм в цялата сметка, защото става дума за друго "Обичам те".
~egoistiC:
запомнила съм те по онази овца на аватара какво ти харесва в нея??- Мии първо по овцата се зарибих от това клипче - http://youtube.com/watch?v=LV2btTrQWUA
![]()
Пък после "смисъла" стана друг. Щото момичетата ми харесват, пък доста голяма част от тях са тъпи овци и аз реших, че този аватар е един добър начин да покажа любовта си към тях.![]()
Какъв се харесваш и какъв-не?Какво най-много харесваш в себе си?
Явно обичаш да ти задават въпроси и да си център на внимание след като толкова искаше да "седнеш" на стола, или се лъжа?
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Пиеш ли?
Пушиш ли?
Не си казвал обичам те на момиче, а обичал ли си момиче?
Пробвал ли си наркотици?
Имаш ли любима книга?[/b][/i][/color]
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
P4ela:
Какъв се харесваш и какъв-не? - Не се харесвам такъв, какъвто съм в момента. Според сегашните ми разбирания ще се харесвам след като стана по-контактен, волеви и целеустремен човек постигащ целите си.
Какво най-много харесваш в себе си? - Какво точно харесвам най-много в себе си не мога да кажа, но като цяло харесвам външният си вид в момента. Особено в сравнение с това как изглеждах преди година и половина... Общо взето "пълна-промяна" само, че без пластична хирургия.
special_girl_SS
Явно обичаш да ти задават въпроси и да си център на внимание след като толкова искаше да "седнеш" на стола, или се лъжа? - Да, харесва ми да бъда център на внимание, но не чак толкова и рядко в живота си съм център на внимание.
bboy_bunker:
Кое е нещото, което искаш да направиш в най-скоро време? - Мииии... ще го задържа за себе си.
SWASTICA:
Мислиш ли, че всички управници в момента са комунисти? Ако не - аргументи, ако да - аргументи-
Всъщност кои точно са комунисти не знам. Но мисля че в последните години обикновенно управляващите партии, независимо какви са те, водят дясна политика, докато опозицията, независимо дясна, лява или каквато и да е, говори с леви разбирания и изказвания докато не се докопа да властта. Това е нормално, защото на хората им харесват левите изказвания и разбирания. Друг е въпросът доколко реални и ефективни са те. Тук не съм съвсем убеден, но мнението е като гъза...
_SL_:
Живял ли си в друг град освен Варна? - Да, една година в Шумен.
и да ме питаш, и да не ме питаш пак си оставаш пе**лПървоначално написано от SWASTICA
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
leti_cherry:
Пиеш ли? - Най-много една бира да изпия. Приятно ми е, ако е с някой. От там нататък - не.
Пушиш ли? - Пробвал съм две цигари през живота си и са ми стигнали, за да разбера, че подобни работи не са за мен.
Не си казвал обичам те на момиче, а обичал ли си момиче? - силно привлечен от конкретно момиче - да (То кое нормално момче не е било?); Обичал момиче - не.
Пробвал ли си наркотици? - Не и не смятам да пробвам. Моментът може да бъде еднакво хубав и с, и без. Животът, обаче, много лесно може да се провали с тези боклучета.
Имаш ли любима книга? - Не, нямам любима, но бъди спокойна - чета.
Моля модератор да се намеси и да не позволява на Свастика да разваля темата с псувните си. Моля спрете да му отгаваряте. Така го стимулирате.
MG-X-Power
Кое е най-важното нещо за теб в живота?
Да бъде изживян щастливо, а това какво е щастлив живот си е строго индивидуално. Аз желая и съответно за мен е важно като цяло да имам успешен живот от всякъде... и в професионален, и в личен план. Излезе все едно нищо не казах, но няма най-важно нещо. Нещата са съвкупност, ако едното е пренебрегнато едното за сметка на другото, то животът не може да бъде щастлив, поне за мен.
Mo6no някога страдал ли си от по-сериозно заболяване?
Да, две години боледувах редовно от рецидивиращ перикардид (Аз съм абсолютен рецидивст), заради което и отсъствах от класа си, които Криска така любезно ме попита дали искам да напусна.
kPuCkA - Не Крис, не е за всяко нещо така. Не обичам да говоря по този начин за хората. Не може да съм го казал директно на човека, с който седя по 6 часа на ден в една стая, а после да го кажа на целия свят. Не ми е в стила. А и след като не можеш да ме попиташ на живо значи не е толкова важно за теб, защото си толкова "стеснителна", че....
Искаш ли да си смениш класа? - Не, а и няма смисъл. Нещата тръгнаха зле, така ще си и останат, защото след като хората са си саздали едно впечатление за теб е невъзможно да го промениш. Аз за това и се отказах да го променям. Но не желая да сменя класа си, защото:
1.остава само година и половина.
2. съм в елитно училище после къде ще спреместя? В на майната си... Не, благодаря.
3.Сравнение с това, което беше докато бях болен положението ми с класът ни е приказка.
Иначе, аз съм се отказал тотално от идеята да имам каквито и да е приятели в класа. Приятелите са и се търсят от други места. Ти ми беше някаква надежда за приятел в класа, но явно ти не ме желаеш като такъв... и по дяволите такива неща не трябва се пишат в нета.
leti_cherry
Как си избра ника? - Исках да е нещо, което е уникално и няма еквивалент в абсолютно цялото интернет пространство - българско или чуждо. И си е факт, че ако напишеш mo6no или mooo6no в гугъла повечето неща са мои. Другият фактор, от който се ръховодих беше, че приятелите и познатите ми ог Шумен използваха израза "Мошно" и "Мощен" за абсолютно всякакъв смисъл, както и "Забавен", "Забавно", което също съм ползвал като ник. Просто изразите ми харесват, а и съм с хубави спомени от Шумен.
бтв като за някой се кажеше "Този е много мощен тип" значи е най-големият загубеняк на планетата.
Кой клас си? 11-ти
Хм,не съм съгласна с почти нищо,което каза...но това си остава мое лично мнение....Първоначално написано от Мо6no
Лесно ли се ядосваш на себе си?
От време на време хапвам. Но много обичах ония шоколади на Нестле дето са бисквитени. Леле, направо ги обожавах за кратко време бях изял към десет такива, ама сега не съм ял от година и нещо тези. То всъщност съм изял 1 шоколад за последната 1 година.Първоначално написано от Iria
kPuCkA - С кое не си съгласна и защо? Бих предпочел лично да ги обсъдим тея неща, но може и тук. По-добре отколто никъде...
Лесно ли се ядосваш на себе си? - Да, но това всъщност е добре. Помага за моето премоделиране и промяна като човек.
Вярваш ли, че хората се променят...коренно...?
А вярваш ли в хората въобще...а в смисъла на всичко...на преопределеността, наричана още съдба...?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
alice sw
Доста общо ми ги задаваш въпросите и не знам как да ги интепретирам.
Вярваш ли, че хората се променят...коренно...? - Да, особено на тази възраст. Човек може да се промени коренно за нужният период от време в следствие на доста сериозни обстоятелства или на рязко събитие (най-често трагедия) в живота.
А вярваш ли в хората въобще.. - Не мога да го разбера като въпрос. Не, не съм се отчаял от хората, ако това имаш в предвид.
а в смисъла на всичко... - Това също е доста общ и филосовски въпрос. Всичко за един човек, животът му в доста голяма степен зависи от него. Ако аз подредя живота си всичко ще има смисъл, ако не - ясна работа...
на преопределеността, наричана още съдба...? Пак ми е трудно... Няма предопределеност. Нищо не е написано горе, както е една от теориите. Съдба има и тя е в следствие на действията на самия човек и известна доза късмет, но дори и късмета е свързан с начина на мислене и действията на човека дори и на подсъзнателно ниво.
...мммда, зле съм си с изразяването...да кажем...как би определил житейската си философия...бориш се, за да постигнеш нещо; оставил си всичко да се развива само и се носиш по течението или пък вярваш, че нещо ще се случи, ако така е писано...или каквото и да е друго
иначе, можеш ли да имаш пълно доверие на някои...абсолютно, неразрушимо, каквото и да стане...или си мнителен към всяко нещо, което най-скъпите ти хора правят
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
alice sw
Да, боря се да постигна дадени работи, но не хвърлям достатъчно усилия. Те за това и резултати са на лице. Считам, че нещата няма да се случат така, както са писано... ще се случат така, както си ги напишеш сам.
Да, мога да имам пълно доверие на родителите си. На моменти може и да не мислят еднакво с мен, но определено каквото и да стане ще са с мен. На друг - не съм срещнал такъв човек още.
Каква ти е била детската мечта? (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
pitaha te za detckata ti me4ta a me4etati v mometa ?kakva muzika haresva6
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg