- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Mo6no
Здрасти, Любооо!![]()
Повечето от въпросите ми са пряко свързани с вече дадени от теб отговори на предишни такива в темата.
1) На колко години си? (не видях някъде да си споменал в темата)
2) На въпрос за любима книга малко по-нагоре казваш „Не, нямам любима, но бъди спокойна – чета”. Добре, изброй все пак 2-3 книги, които са ти направили по-силно впечатление дотук и ще те помоля да се опиташ да се аргументираш накратко защо. Любим жанр, ако имаш такъв?
3) Сега, след като най-накрая зае така желаното от теб място на горещия стол, допада ли ти усещането, макар и чисто виртуално да си център на вниманието в този форум? И докога мислиш ще продължи това? Имам предвид – на стола ще си официално седмица, и все пак. Казваш, че рядко си център на внимание в реалния живот, въпреки че “ти харесва, но не чак толкова”. Аз това за себе си го тълкувам по-скоро като „да, харесва ми и още как”, вероятно греша. На какво мислиш се дължи това и стремиш ли се към него поне наполовина толкова упорито в 3-измерната действителност, колкото тук последно време(поне на пръв поглед)?
4) Би ли поканил machoka да заеме мястото ти тук следващата седмица? Естевствено изборът е твой, а и аз не крия че имам голямо лично желание да го видя тук), но така или иначе по погрешка или не вече беше отворена, (макар и за няколко часа само), тема в която той беше на стола, към него бяха отправени някои въпроси и тъкмо човек да си помисли да формулира своите и поради стечение на обстоятелствата темата беше затворена.( А вероятно би предпочел да поканиш brain_stew или Порина? Или някой друг, ако вече си мислил по въпроса, де.
5) На колко години беше тази проба на две цигари през живота ти, която явно е била напълно достатъчна в случая, за да те отблъсне необратимо(?) от пушенето? Само на тази твоя проба ли се дължи това или може би около теб има или в продължение на доста време е имало, дразнещи те с навика си пушачи? От най-близкото ти обкръжение, имам предвид. В тази връзка едно от нещата, което би те отблъснало у срещуположния пол е точно това или греша? Винаги ли е било така и имал ли си връзка с пушачка досега? Връзка можеш и в по-общия смисъл на думата да го тълкуваш, просто думата “гадже” мен лично не ме кефи особено.
6) От какво имаш нужда в момента? (нарочно е толкова общ въпроса)
7) Обичаш ли спорта? Ако да - практикуваш ли някакъв в свободното си време и какъв е той? Откога?
за какво ти пука?
замислял ли си се за бъдещето и за това какво искаш от живота след време....?
имаш ли си ваображаемо другар4е?![]()
как си представяш идеалния ден?
на шумно място с много хора или на тихо място с един 4овек?
в какво вярваш?
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Мислиш ли си често дали ще постигнеш нещо в живота?
Изпълняваш ли целите, които си поставяш?
Някакви мечти за бъдещето?
Най-неловката ситуация, в която си попадал?
*-*Krisito*-*
Каква ти е била детската мечта? - Нямам си и ни най-малка представа. Може би да притежавам фабрика за сладолед или някаква подобна глупост.
color=red]B3B0K[[/color]
Каква музика харесваш? - Всяква, но основно рок и метъл.
А мечтите ти в момента? - Мечти... мечти нямам, имам цели - краткосрочни и дългосрочни. Като основна дългосрочна цел съм си поставил да вляза и да следвам право.
Lestat357
1) На колко години си? - Пегледни и ще го намериш.
2) Добре, изброй все пак 2-3 книги, които са ти направили по-силно впечатление дотук и ще те помоля да се опиташ да се аргументираш накратко защо. Любим жанр, ако имаш такъв? - Най-много съм чел криминални романи.
Иначе те в криминалните романи няма нещо, което да ми направи впечатление...
"1984" на Джордж Оруел ми направи силно впечатление, но още съм на средата и в момента, така че адекватен коментар преди да съм я прочел докрая не мога да дам.
Иначе не като книга, но като любимо произведение ми е "Дамата с рентгеновите очи". Според мен за малкото място, в което се подибра разказът, се показват много неща, но най-вече се откраява фалшът и нисотата на обществото.
3) Не мисля, че е кой знае кой знае какво, че отговарям тущ на въпросите ви. Не съм умрял особено от разодни. Харесва ми да съм център на внимание, но не знам как да го постигна и още повече след нужното внимание да останат с положително мнение от цялата работа. Явно не се стремя кой знае колко да съм център на внимание в реалния живот щом не са постигнати резултати. И тук не съм се натискал чак толкова както изглеждаше отстрани.
4) Би ли поканил machoka да заеме мястото ти тук следващата седмица На мачока нему се занимава с подобни глупости... А вече е ясно кой ще ме наследи, но ще го запазя в тайна, за да е по-интересно.
5) На колко години беше тази проба на две цигари през живота ти, която явно е била напълно достатъчна в случая, за да те отблъсне необратимо(?) от пушенето? Само на тази твоя проба ли се дължи това или може би около теб има или в продължение на доста време е имало, дразнещи те с навика си пушачи? От най-близкото ти обкръжение, имам предвид. В тази връзка едно от нещата, което би те отблъснало у срещуположния пол е точно това или греша? Винаги ли е било така и имал ли си връзка с пушачка досега? - Не е само до 2 проби. Цигареният дим ми действа ужасно. Имал съм приятели пушачи и не ми е попречило чак толкова. А за женския пол - Не ми би харесало точно това, но да ме отбъслне - не. И Не, не съм имал връзка с пушачка, но не ми пречи да имам. Всъщност аз никаква връзка съм нямал, ама това не е уточнено във въпроса.
6) От какво имаш нужда в момента? - От приятели и компания. Да излизам навънка, а не да си седя вкъщи. Търся си, ама явно не им трябвам много на тия, с които се опитвам да стане нещо.
7) Обичаш ли спорта? Ако да - практикуваш ли някакъв в свободното си време и какъв е той? Откога? - Обичам, да в известно количество, но за съжаление дълго време имах здравословни проблеми и това ми попречи да правя каквото и да е. Обичам да плувам и да карам колело, въпреки че съм зле и в двете... чакам да се останави тъпло време, за да им се порадвам.
Blue_Mushroom
Мислиш ли си често дали ще постигнеш нещо в живота? Да и мисля, че ще постигна. Това, обаче, си зависи почти и изцяло от мен.
Изпълняваш ли целите, които си поставяш? Ми в началото на годината си бях написал едно листче с цели. Краткосрочни и дългосрочни и срокове. Някой от нещата ги изпълних, но повечето не успях и не само, че не успях, ами и вече съм превишил сроковете 2 пъти. Неуспешно постигнатите цели са най-вече целите ми в личен план.
Някакви мечти за бъдещето? Да имам добро положение в обществото откъм професия и парични приходи и добър успех в личен план.
Най-неловката ситуация, в която си попадал? Тази, в която съм се вкарал в класа ми в момента и ми се случва всеки ден. Супер е депресираща на моменти даже ми избива яко депресията докато съм в училище без да има видима причина от момента събите и по-лошото не мога да я спра и хората ме забелязват така. Понякога дори плача, примерно днес.
exploitedteen
Ако имаш възможност да замениш нещо в живота или себе си, но да е безвъзвратно - какво би било то??
Основно 3 неща...
1. Вече видимо лошият остатък от възпитанието в семейството ми да не убидя другите и да ги уважавам. В следствие, на което като някой ме затапи или обиди, дори и да знам как да го затапя, има някаква вътрешна сила, която ме възпира да го направя и така става по-зле. Това възпитание може да е правилно, но правилно за възпитана, образована, развита и толерантна държава, а нашата не е такава и трябва да се отуча от това.
2. Не мога да го обясня точно. Да заменя начинът си на държание и контакт спрямо хората като цяло. Явно обикновено ги отллъсква или поне ги прави безразлични към мен.
3. Пиша ги заедно... да загубя мързелът си и сравнително ниската спрямо целите ми воля.
Леле, че замря интереса...
Кои са трите основни стъпки в бъдещето ти развитие които ще са най-важни за теб и защо или по-точно кои са трите ти най-важни плана за в бъдеще?
С какво си толкова спетсиален че от две седмици те дъвчат и всички искат да си ти на тоя горещ стол ?
Уууу, аз също искам на тоя стол, не че не съм била, де /Той не беше ли във "Фън, фън и пак фън" .. и след това го преместиха в игри? уф, чувствам се тъпа/ .![]()
--> Ако имаш възможността да избираш да учиш и живееш където искаш, в която и да е част на света, кое би било?
--> Искаш ли да имаш бебе или дете /до към 5 годинки/ в дома си?
---> Имаш ли фобия от нещо?
---> С колко завърши първия срок?![]()
Soy tu gitana, tu compa
да и аз тва питам,мн ми е 4удноПървоначално написано от Alabalaportokala
Защо подяволите учиш в МГ, като всички знаем,че там няма нормални хора?
А аз се чудих защо толкова зле се разбирам с класа си. да знаеш заради това е. Щото нормален сред ненормалните е ненормален.Първоначално написано от w0sh
![]()
Alabalaportokala - Когато станеш кат` мен ще разбереш какво ми е специалното, ама подозирам, че никога няма да станеш и ще си останеш обикновен.![]()
Чесно казано точно като тебе не искам да ставам щото като те гледам къФ мухал си бих предпочел да си остана обикновен какъвто си и ти. Хвани иронията...Alabalaportokala - Когато станеш кат` мен ще разбереш какво ми е специалното, ама подозирам, че никога няма да станеш и ще си останеш обикновен.![]()
. Но най - парадоксалното е че вече сме четвъртък а за тебе има само 3 страници. При другите по 10 и нагоре. Има "доста" интерес за тебе като гледам. Давай супер "необкиновен" мошно изяж нас обикновените хорица.
![]()
![]()
![]()
И бтв отговора не беше задоволителен и изчерпателен. Това е от детския ти акъл. Нищо живей там дишай, кретай я някакси, на фотосинтеза![]()
![]()
![]()
![]()
Великите мислители почти никога не са били разбарни и оценени приживе. Примирил съм се с тоя факт.Първоначално написано от Alabalaportokala
Хляб и зрелища му е майката... И е тъпо да си избиваш комплексите си по форумите. Аз порастнах достатъчно, за да го разбера.
--> Ако имаш възможността да избираш да учиш и живееш където искаш, в която и да е част на света, кое би било? Ще си остана в България.
--> Искаш ли да имаш бебе или дете /до към 5 годинки/ в дома си? Ся до 5 години - не, ви никакъв случай. Може би след 10-12 години.
---> Имаш ли фобия от нещо? Кат` бях малък имах от доста неща.... а сега... хахах... имам фобия от чалга...
---> С колко завърши първия срок? Около 4.40...
Правилно ! Но знаеш ли каква е разликата между тебе и тях. Че те ще бъдат запомнени години наред, а ти след завършека на тази тема ще останеш във форумното небитие...забравен от потребителите. Ама то е щото си необикновенВеликите мислители почти никога не са били разбарни и оценени приживе. Примирил съм се с тоя факт.. Поздрави...
Въпрос : от къде идва ника ти ?
1. Aко можеш да си пожелаеш 3 неща, които ще се сбъднат, какви биха били те?
2. (ако е прекалено лично не отговаряй) Защо си в неразбирателство с класа тИ? Какво толкова се е случили между вас?
3.Искаш да кандидатстваш право? А, замислял ли си се, че всеки 4-ти кандидатства това? Толкова бъка от прависти, че няма на къде.
4.Казваш, че искаш да останеш в България? Това от някакъв патриотичен инстинкт ли е породено или нямаш желание за реализация? Осъзнаваш ли, че дори и да станеш адвокат, няма да имаш почти никакви възможности в България?
5.Казваш, че нямаш достатъчно воля? Това от какво е породено според теб?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Ама на кака ти Креми, на която са и 2500 неща на главата-курсови проекти, проучвания, балове, дипломиране, нов апартамент в ремонт и здравословни терзания й се занимаваше......Би ли поканил machoka да заеме мястото ти тук следващата седмица На мачока нему се занимава с подобни глупости...
Така е, чудя се какво да правя с времето си......
Нямам въпрост. Просто коментирам това ти изказване, което лично мен малко ме обиди. Все едно си лакирам ноктите по цял ден......
Alabalaportokala - Бъди спокоен. Мошно може да не се запомни из форума, ама Мошно ще бъде запомнен поне за определно време (ако не и по-дълго) от хората, които трябва да го запомнят.
А на тоози въпрос вече отговорих.
ЙЕС! Мислех, че съм само аз.Първоначално написано от Мо6no
![]()
--> Коте или куче /кучка/?![]()
Soy tu gitana, tu compa
Freaky kid - Точно, може и кучка, хахахах.... Предпочитам котките по-мили и сладки са.![]()
А аз спирам темата и отварям новият горещ стол, защото съм извън Варна и нямам достъп до компютър ииии интересът към мен е много нисък.![]()