krem4et0:
Име... Любоооо
Рожден ден на... 4 Юли Националният празник на Хамериканците. То аз и за т'ва като бях малък по едно време се мислех за полу-американец.
Имен ден? 17-18 септември - Вярна Надежда Любов.

machoka:
Коя дама от форума ти е симпатична и би искал да излезеш с нея на по-кафе с тенденция това да се повтаря многократно? - Тооо от около година си е една и съща - Brain_stew. Но с нея по-скоро ще се излезе на по бира. Иначе Порина е другият, с които бих имал желание.

Аз съм БЪЛГАРЧЕ:
Височина и тегло? Висок съм 167-168 см и тежа 73,7 килограма към момента на поста.
Какво учиш? Миии не знам как да го кажа. Уча в Математическата, така че уча Математика.

kPuCkA
Отново не питаш лично. Тия работи не се казват на всеки. Иначе те нещата ще си останат тук с 2-3 хиляди разглеждания на темата... нали си спомняш оня път по английски като ме питаше за оная работа. И там нещата си останаха само в интернет сайта...

Sweety_Betty:
На колко човека си казвал "Обичам те"? АААААААА, баси и бруталния за мен въпрос. Далиии да лъжа, мамка му? Ми всъщност не съм казал на нито един. Ащо броя майка си ще стане един, ама айде да не я бройм в цялата сметка, защото става дума за друго "Обичам те".