P4ela: Какъв се харесваш и какъв-не? - Не се харесвам такъв, какъвто съм в момента. Според сегашните ми разбирания ще се харесвам след като стана по-контактен, волеви и целеустремен човек постигащ целите си.
Какво най-много харесваш в себе си? - Какво точно харесвам най-много в себе си не мога да кажа, но като цяло харесвам външният си вид в момента. Особено в сравнение с това как изглеждах преди година и половина... Общо взето "пълна-промяна" само, че без пластична хирургия.
special_girl_SS Явно обичаш да ти задават въпроси и да си център на внимание след като толкова искаше да "седнеш" на стола, или се лъжа? - Да, харесва ми да бъда център на внимание, но не чак толкова и рядко в живота си съм център на внимание.
bboy_bunker: Кое е нещото, което искаш да направиш в най-скоро време? - Мииии... ще го задържа за себе си.
SWASTICA: Мислиш ли, че всички управници в момента са комунисти? Ако не - аргументи, ако да - аргументи -
Всъщност кои точно са комунисти не знам. Но мисля че в последните години обикновенно управляващите партии, независимо какви са те, водят дясна политика, докато опозицията, независимо дясна, лява или каквато и да е, говори с леви разбирания и изказвания докато не се докопа да властта. Това е нормално, защото на хората им харесват левите изказвания и разбирания. Друг е въпросът доколко реални и ефективни са те. Тук не съм съвсем убеден, но мнението е като гъза...
_SL_: Живял ли си в друг град освен Варна? - Да, една година в Шумен.