Първоначално написано от
Мо6no
kPuCkA - Не Крис, не е за всяко нещо така. Не обичам да говоря по този начин за хората. Не може да съм го казал директно на човека, с който седя по 6 часа на ден в една стая, а после да го кажа на целия свят. Не ми е в стила. А и след като не можеш да ме попиташ на живо значи не е толкова важно за теб, защото си толкова "стеснителна", че....
Искаш ли да си смениш класа? - Не, а и няма смисъл. Нещата тръгнаха зле, така ще си и останат, защото след като хората са си саздали едно впечатление за теб е невъзможно да го промениш. Аз за това и се отказах да го променям. Но не желая да сменя класа си, защото:
1.остава само година и половина.
2. съм в елитно училище после къде ще спреместя? В на майната си... Не, благодаря.
3.Сравнение с това, което беше докато бях болен положението ми с класът ни е приказка.
Иначе, аз съм се отказал тотално от идеята да имам каквито и да е приятели в класа. Приятелите са и се търсят от други места. Ти ми беше някаква надежда за приятел в класа, но явно ти не ме желаеш като такъв... и по дяволите такива неща не трябва се пишат в нета.