- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване - Къде ?
За момичетата --> навсякъде....ръцете по желание![]()
За момчетата ---> абе крака и всичко останало...За мен е гнусно един мъж да има косми под мишниците![]()
Ам...за женското тяло-НАВСЯКЪДЕ!А за мъжкото..пф мн ли съм нагла,ако повторя отговора си![]()
ами за жените...навсякъде,където има нужда...
а пък за мъжете ....мен не ме притеснява дори и да имат косми...освен под мишниците де (там предпочитам да няма :П )![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Аз лично си обезкосмявам интимните части и мишниците (според мен тва е задължително,защото особено лятото като отидите на плаж не е прятно да гледате някви космалаци...Първоначално написано от drakons
![]()
![]()
Ечи кой е казал че някои трябва да са космати.....ПП.Сички!!
Fitness Forever
А иначе аз се обезкосмявам насякаде освен на ръцете...Просто са руси и не се виждат....
Fitness Forever
Аз ги махам на три места мишниците, лицето и гениталиите. Другите не ми пречат.
Първоначално написано от martoo
kazvam go za 12345654321-i pat:kosmite ne pridavat majestvenost!istinskiqt maj e i takav bez kosmi,a za kakav maj govorim ako se nadqva na kosmite da mu pridavat majestvenost i da pod4ertavat majkata mu sa6tnost
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
I spored men myj bez kosmi ne s myj...Smisyl mi6nicite-ok,patkata-moje za raznoobrazie, no da si brysnem krakata?!?!Ili da si dam si4kite kinti za lazerna epilaciq na ta6acite?!?!Jenite sa stanali mnoo nahalni v dne6no vreme...Първоначално написано от the_hottie
под мишниците и ..може би при половите ограни
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Именно! Как така кракатане мога да повярвам просто.Нито е нехиегенично нито нищо. Какво толкова?Аз пък обожавам космите по краката. Как така мъжа ми ще е по-гладък и от мен?
евалата и аз така мисляПървоначално написано от the_hottie
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Жените трябва да имат само коса, вежди и мигли..Първоначално написано от drakons
А мъжете на кой къде му е кеф..
![]()
Не ме бърка. И без това мъжа не е кой знае колко окосмен.
eee evalaПървоначално написано от the_hottie
![]()
Mnogo se radvam,4e ima vse o6te mom4eta na moeto mnenie.
Зависи.. аз предпочитам да съм си обезкосмен...
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
Еми аз мисля, че никой не е казал, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се обескосмявате. Всеки си решава. Не е противозаконно човек да не се обескосмява. Всичко е въпрос на хигиена, но това не значи че "косматите" не са хигиенични, а напротив. Те може да се поддържат. Аз съм чувал, че французойките не се обескосмявали подмишниците, но нз дали е така. :PПървоначално написано от martoo
mi nasqkade mn qsnp kfo sa basi gadnoto e momi4e s kosmi ima edni ot nashiq klas deto sigyrno za obeskosmqvane ne sa i 4uvali kato obyqt edni poli s takiva poluprozra4ni 4orapoga6tnici naprao losho mi stava
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
за жените смятам че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО под мишниците и по краката,веждите,ако имат мустаци да ги махат също(не искам да ми боцка),долу ми е все тая дали няма да има изобщо или ще си има някаква прическа
![]()
Аз също не харесвам чак толкова обезкосмени мъже, може би и ми е малко противно, особено пък ако стане така да изглежда по-гладък от мен в даден момент. Още повече, че не искам да съм с голи охлюви в леглото...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз съм виждала мъж на 40, който си бръсне подмишниците. Смятам, че си е гадничко там да имаш косми, дори и да си мъж.Първоначално написано от the_hottie
За жените според мен е задължително навсякъде, без ръцете - там само ако е наистина наложително.
За мъжете - подмишниците и гениталиите. По гърба също ако има нужда - много е гадно мъж с косми по гърба според мен.
За жените-триъгълника,краката и подмишниците и само ако е наложително-ръцете
За мъжете-подмишниците и покрай гениталийте![]()
offline forever!
navsqkade![]()