.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    За момичетата --> навсякъде....ръцете по желание
    За момчетата ---> абе крака и всичко останало...За мен е гнусно един мъж да има косми под мишниците

Ам...за женското тяло-НАВСЯКЪДЕ!А за мъжкото..пф мн ли съм нагла,ако повторя отговора си

Фен
    Град
    вкъщи :)
    ами за жените...навсякъде,където има нужда...
    а пък за мъжете ....мен не ме притеснява дори и да имат косми...освен под мишниците де (там предпочитам да няма :П )
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Град
    Plovdiv

Re: Обезкосмяване - Къде ?

Цитирай Първоначално написано от drakons
    Кой части на мъжкото тяло и на женското трябва да са обезкосмени според вас ?
    Аз лично си обезкосмявам интимните части и мишниците (според мен тва е задължително,защото особено лятото като отидите на плаж не е прятно да гледате някви космалаци...

Ечи кой е казал че някои трябва да са космати.....ПП.Сички!!
    Fitness Forever

А иначе аз се обезкосмявам насякаде освен на ръцете...Просто са руси и не се виждат....
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз ги махам на три места мишниците, лицето и гениталиите. Другите не ми пречат.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от martoo
    Цитирай Първоначално написано от BodyBuilder
    обезкосмяването е задължително и за двата пола, навсякъде. Дамите може да си правят някакви причесчици на котенцата евентуално
    DA ako si metro sexualen se obeskosmqvai na sqkude mi intimnite 4asti i po gurba koito ima ///basi muje nqma da ostanat

kazvam go za 12345654321-i pat:kosmite ne pridavat majestvenost!istinskiqt maj e i takav bez kosmi,a za kakav maj govorim ako se nadqva na kosmite da mu pridavat majestvenost i da pod4ertavat majkata mu sa6tnost
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Хора, откога космите станаха толкова гнусни!!!??И тук говоря предимно за космите на мъжете !! Явно сред тийновете вече е така. Защото аз лично почти не съм виждала момче над 20 което да си бръсне краката или каквото и да е било друго !! И не ме гнус. За мен това е мъжественото!!
    Някой да ме светне
    I spored men myj bez kosmi ne s myj...Smisyl mi6nicite-ok,patkata-moje za raznoobrazie, no da si brysnem krakata?!?!Ili da si dam si4kite kinti za lazerna epilaciq na ta6acite?!?!Jenite sa stanali mnoo nahalni v dne6no vreme...

под мишниците и ..може би при половите ограни
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

hottie
    Guest
    Именно! Как така краката не мога да повярвам просто.Нито е нехиегенично нито нищо. Какво толкова?Аз пък обожавам космите по краката. Как така мъжа ми ще е по-гладък и от мен?

Именно! Как така краката не мога да повярвам просто.Нито е нехиегенично нито нищо. Какво толкова?Аз пък обожавам космите по краката. Как така мъжа ми ще е по-гладък и от мен?
    евалата и аз така мисля
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Град
    Valhalla

Re: Обезкосмяване - Къде ?

Цитирай Първоначално написано от drakons
    Кой части на мъжкото тяло и на женското трябва да са обезкосмени според вас ?
    Жените трябва да имат само коса, вежди и мигли.. А мъжете на кой къде му е кеф..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ме бърка. И без това мъжа не е кой знае колко окосмен.

Хора, откога космите станаха толкова гнусни!!!??И тук говоря предимно за космите на мъжете !! Явно сред тийновете вече е така. Защото аз лично почти не съм виждала момче над 20 което да си бръсне краката или каквото и да е било друго !! И не ме гнус. За мен това е мъжественото!!
    Някой да ме светне
    eee evala

hottie
    Guest
    Mnogo se radvam,4e ima vse o6te mom4eta na moeto mnenie.

Зависи.. аз предпочитам да съм си обезкосмен...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от martoo
    Цитирай Първоначално написано от BodyBuilder
    обезкосмяването е задължително и за двата пола, навсякъде. Дамите може да си правят някакви причесчици на котенцата евентуално
    DA ako si metro sexualen se obeskosmqvai na sqkude mi intimnite 4asti i po gurba koito ima ///basi muje nqma da ostanat
    Еми аз мисля, че никой не е казал, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се обескосмявате. Всеки си решава. Не е противозаконно човек да не се обескосмява. Всичко е въпрос на хигиена, но това не значи че "косматите" не са хигиенични, а напротив. Те може да се поддържат. Аз съм чувал, че французойките не се обескосмявали подмишниците, но нз дали е така. :P

mi nasqkade mn qsnp kfo sa basi gadnoto e momi4e s kosmi ima edni ot nashiq klas deto sigyrno za obeskosmqvane ne sa i 4uvali kato obyqt edni poli s takiva poluprozra4ni 4orapoga6tnici naprao losho mi stava
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Долината На Идиотщината
    за жените смятам че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО под мишниците и по краката,веждите,ако имат мустаци да ги махат също(не искам да ми боцка ),долу ми е все тая дали няма да има изобщо или ще си има някаква прическа

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз също не харесвам чак толкова обезкосмени мъже, може би и ми е малко противно, особено пък ако стане така да изглежда по-гладък от мен в даден момент. Още повече, че не искам да съм с голи охлюви в леглото...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Някой да ме светне
    Аз съм виждала мъж на 40, който си бръсне подмишниците. Смятам, че си е гадничко там да имаш косми, дори и да си мъж.
    За жените според мен е задължително навсякъде, без ръцете - там само ако е наистина наложително.
    За мъжете - подмишниците и гениталиите. По гърба също ако има нужда - много е гадно мъж с косми по гърба според мен.

Които си искаме

За жените-триъгълника,краката и подмишниците и само ако е наложително-ръцете
    За мъжете-подмишниците и покрай гениталийте
    offline forever!

navsqkade

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си