.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: миризма :(

миризма :(

от кура ми се осеща няква миризма,остра такава,всеки ден се къпя,мия го след като съм пикал,не водя и полов живот,та ми е интересно каква е причниата

Ами миризмата да е лека е нормално, ама остра не мисля, че е нормално!По добре иди на лекар или смени нещото с което си миеш х*я с интимен гел!

да ве на 15 и да ходя на уролог мия го със сапун на рефан

ааааа те и аз г0 имах т0я пр0блем..хубу си г0 п0дмиваш,ама и аз не знам защ0,и аз са п0дмивам ма няма файда.. пък не мисля че раб0тата е за ур0л0г.М0же би 0т т0ва,че се п0ти или ак0 си такъф тип дет0 се навлича и н0рмалн0 е там да се п0ти..ак0 след кат0 маструбираш бърз0 дигаш гащите пак 0става малк0 по главичката..бе мн0го факт0ри ама няма спасение ми са струва

Цитирай Първоначално написано от buba_strelec
    И кво му е смешното на тва, че ще идеш на уролог ами не го мий с сапун-купи си интимен гел, а ако си мирише и с интимен гел иди няма нищо смешно!

Град
    Плевен

т

Интимен гел+ много добре измии ъгълчето което се образува между самия кур и топките! Ъгълчето след топките също много внимателно измиваш! И на първо време си носи някви малки сълфетчици че когато пикаеш да си изтриеш главичката,защото почти винаги след това като си изправен капе макар и малко и това нещо ти усмърдява хуя. Това ще ти е малката тайна която никой друг нетрябва да узнава(сълфетките)!!!
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

mi da vuri i mu kaji - doktore smrudi mi kura - pomagai

Град
    Плевен

d

Snitch = Brutal Freak!
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    дано на 25 не си толкова прост и ограни4ен!

Re: миризма :(

от кура ми се осеща няква миризма,остра такава,всеки ден се къпя,мия го след като съм пикал,не водя и полов живот,та ми е интересно каква е причниата
    abe, maloumnik, ne si li 4uval 4e sapuna susipva mikrobiologiqta na ligavicata!!! idi na lekar, nezavisimo na kolko godini si!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си