.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

възможно ли е да има момичета които не харесват романтика?

пълнолуние.. мотор.. и тя отзад.. отивате на красиво място където си приготвил леко хапване и пийване (за нея, ти караш ! :Д ).. мястото и далеч от пътища и тн.. и всичко това и го поднасяш с чувство за хумор. абе може и друго.. импровизирайте въпроса ми е има ли момичета които наистина не харесват романтиката (щото определено е запомняща се). питам щото приятелката ми твърди че не я харесва ама мисля че просто се прави на интересна
    как мислите има ли момиче което не обича подобно отношение

Има, да. Странно, но има.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

хи

Направо да отговоря на въпроса ти в самото заглавие на темата ,който си поставила - ДА ВЪЗМОЖНО Е ,И ИМА ТАКИВА МОМИЧЕТА ...
    Поне аз съм момче и съм срещал доста такива студени екземпляри

Естествено, че има. Към 20-30% от жените са physical, а не emotional и при тях най-добрата тактика е - "вадиш го - пък тя да го налапва"... нема нужда от луна, мотор, нещо за хапване и незнам си кво си...

Голям фен Аватара на sapphirr
    да,аз съм жив пример за това.даже думата "романтика" ме дразни.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    А по по-грубите неща ли си падаш

не бе истината е че го правя щото и на мене ми харесва... хах сигурно бих станал поет при други обстоятелства

ok momi4eta kakvo vi drazni v romantikata? ligava li vi se struva .. govorq za neprenudenata romanti4na obstanovka ... ne s cel

Супер фен
    Град
    Панацея
    дразни ги това, че искат да се наебат възможно най-бързо и не им трябват романтически протаквания и т.н. Въпросът е да се наебат с колкото може повече момчета... !> > . ! !! .. .
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Айде Айде,моля ви се!
    Всички момичета си падат по романтика,разбира се добре е да се прави разлика между романтика и лиготии!
    Повечето хора чуят ли романтика се сещат за лигави педали и лигли.
    Романтиката не е това!
    Не съм виждал момиче да не се зарадва на цвете,на нежност,на добро отношение,на нещо специално за нея.Е това е романтиката и всички я обожават!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Град
    Панацея
    Искрено се надявам да има все 0ще такива момичета !
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

спомням си времената когато момчетата гледаха да наебат колкото се може повече момичета.. сега нещата май се обръщат а comics

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    А по по-грубите неща ли си падаш
    да ,звяр съм направо

Че ги има, има ги. И аз , до известна степен съм скептично настроена, но сигурно, защото ми се струва лигаво. А както каза някой преди мен романтиката не е това, а я описа Е, това с мотора определено е мн яко, аз мн обичам лунната светлина, падам си по здрача Сиг и на нея ше и хареса, ти пробвай лошо няма, както се казва - да е непринудено
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Ами да,има ги.Нормално,всеки с разбиранията си.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Ами да,има ги.Нормално,всеки с разбиранията си.
    +1

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Всякакви хора има!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    98% от момичетата харесват романтиката.Другите 2% са някви бунтарки дето им прави кеф да се напият с бира и да викат по улиците в 2 през нощта докато не ги прибере патрулката...
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от bibo
    98% от момичетата харесват романтиката.Другите 2% са някви бунтарки дето им прави кеф да се напият с бира и да викат по улиците в 2 през нощта докато не ги прибере патрулката...
    Втория вид момичета са доста повече от 2%....

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Просто ... на 1 като му харесва едно а друг друго и тнт ... според мен има такива индивиди но също така мисля че са рядкост
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    somewhere over the rainbow
    Амии сигурно има такива момичета.Аз обичам,ама да не е мн. превзето,щото ме дразнят момчета,които прекаляват.Трябва да има по малко от всичко, но по малко .Някои направо не знаят кога да спрат и се губи и романтика и всичко.

абе и аз си мисля че не може да има момиче,което да не се зарадва на мил жест отправен към нея.. дори и тези бунтарки за които говорите :}
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Сестра ми е типичен пример за това. Въпреки, че аз съм по-сдържаната от двете, тя не обича романтичните срещи и т.н.
    Дори и обръщения от рода на Мило, Мише, Пиле или каквото и да е я дразнят. Просто има такива хора.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs
    Сестра ми е типичен пример за това. Въпреки, че аз съм по-сдържаната от двете, тя не обича романтичните срещи и т.н.
    Дори и обръщения от рода на Мило, Мише, Пиле или каквото и да е я дразнят. Просто има такива хора.
    Хах това "Мило" и "Мише" как ме дразнят не е реално.Ако гаджето ми ме нарече "Пиле" ще го ударя с някой тежък камък.За такъв вид прекаряване говорех!

Ха...кое му е странното...

Има, има. Израз на 1на фр примерно: "По-добре да ми вика кучко отколко мило, пиле, мише и да ми се лигньосва"
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си