- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- възможно ли е да има момичета които не харесват романтика?
пълнолуние.. мотор.. и тя отзад.. отивате на красиво място където си приготвил леко хапване и пийване (за нея, ти караш ! :Д ).. мястото и далеч от пътища и тн.. и всичко това и го поднасяш с чувство за хумор. абе може и друго.. импровизирайтевъпроса ми е има ли момичета които наистина не харесват романтиката (щото определено е запомняща се). питам щото приятелката ми твърди че не я харесва ама мисля че просто се прави на интересна
![]()
как мислите има ли момиче което не обича подобно отношение
Има, да. Странно, но има.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Направо да отговоря на въпроса ти в самото заглавие на темата ,който си поставила - ДА ВЪЗМОЖНО Е ,И ИМА ТАКИВА МОМИЧЕТА ...
Поне аз съм момче и съм срещал доста такива студени екземпляри![]()
Естествено, че има. Към 20-30% от жените са physical, а не emotional и при тях най-добрата тактика е - "вадиш го - пък тя да го налапва"... нема нужда от луна, мотор, нещо за хапване и незнам си кво си...
да,аз съм жив пример за това.даже думата "романтика" ме дразни.![]()
А по по-грубите неща ли си падашПървоначално написано от sapphirr
![]()
не бе истината е че го правя щото и на мене ми харесва... хах сигурно бих станал поет при други обстоятелства
ok momi4eta kakvo vi drazni v romantikata? ligava li vi se struva.. govorq za neprenudenata romanti4na obstanovka ... ne s cel
дразни ги това, че искат да се наебат възможно най-бързо и не им трябват романтически протаквания и т.н. Въпросът е да се наебат с колкото може повече момчета... !> > . ! !! .. .
Първоначално написано от Say It Right
Айде Айде,моля ви се!
Всички момичета си падат по романтика,разбира се добре е да се прави разлика между романтика и лиготии!
Повечето хора чуят ли романтика се сещат за лигави педали и лигли.
Романтиката не е това!
Не съм виждал момиче да не се зарадва на цвете,на нежност,на добро отношение,на нещо специално за нея.Е това е романтиката и всички я обожават!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Искрено се надявам да има все 0ще такива момичета !![]()
спомням си времената когато момчетата гледаха да наебат колкото се може повече момичета.. сега нещата май се обръщат а comics
Че ги има, има ги. И аз , до известна степен съм скептично настроена, но сигурно, защото ми се струва лигаво. А както каза някой преди мен романтиката не е това, а я описаЕ, това с мотора определено е мн яко, аз мн обичам лунната светлина, падам си по здрача
Сиг и на нея ше и хареса, ти пробвай
лошо няма, както се казва - да е непринудено
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
+1Първоначално написано от moon_flower
98% от момичетата харесват романтиката.Другите 2% са някви бунтарки дето им прави кеф да се напият с бира и да викат по улиците в 2 през нощта докато не ги прибере патрулката...
Първоначално написано от kombarka
Втория вид момичета са доста повече от 2%....Първоначално написано от bibo
![]()
Просто ... на 1 като му харесва едно а друг друго и тнт ... според мен има такива индивиди но също така мисля че са рядкост
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Амии сигурно има такива момичета.Аз обичам,ама да не е мн. превзето,щото ме дразнят момчета,които прекаляват.Трябва да има по малко от всичко,но по малко
.Някои направо не знаят кога да спрат и се губи и романтика и всичко.
абе и аз си мисля че не може да има момиче,което да не се зарадва на мил жест отправен към нея.. дори и тези бунтарки за които говорите :}
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Сестра ми е типичен пример за това. Въпреки, че аз съм по-сдържаната от двете, тя не обича романтичните срещи и т.н.
Дори и обръщения от рода на Мило, Мише, Пиле или каквото и да е я дразнят. Просто има такива хора.
Хах това "Мило" и "Мише" как ме дразнят не е реално.Ако гаджето ми ме нарече "Пиле" ще го ударя с някой тежък камък.За такъв вид прекаряване говорех!Първоначално написано от Jaffs
Има, има. Израз на 1на фр примерно: "По-добре да ми вика кучко отколко мило, пиле, мише и да ми се лигньосва"![]()
Some things are better left unsaid!