.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Не според мен вс момичета обичат романтиката, но аз съм болна на тази тема та не съм най-удачния човек май е изтина е, че е имало момчета, с които искам само секс, но с тях вс е за 1 вечер или нещо от сорта

Град
    In Devil's Castle
    не знам,но за мен романтика и мотор нещо не се връзват....наистина аз съм романтично настроена поне в едно 90% от случаите и дори и най-невинни жестове ме правят безкраино щастлива
    someone else...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    98% от момичетата харесват романтиката.Другите 2% са някви бунтарки дето им прави кеф да се напият с бира и да викат по улиците в 2 през нощта докато не ги прибере патрулката...
    Така е,но аз съм от онези 98% за щастие.

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    да,аз съм жив пример за това.даже думата "романтика" ме дразни.
    И мен.
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Re: възможно ли е да има момичета които не харесват романтик

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    пълнолуние.. мотор.. и тя отзад.. отивате на красиво място където си приготвил леко хапване и пийване (за нея, ти караш ! :Д ).. мястото и далеч от пътища и тн.. и всичко това и го поднасяш с чувство за хумор. абе може и друго.. импровизирайте въпроса ми е има ли момичета които наистина не харесват романтиката (щото определено е запомняща се). питам щото приятелката ми твърди че не я харесва ама мисля че просто се прави на интересна
    как мислите има ли момиче което не обича подобно отношение
    Има такива жени и не са малко. Те възприемат романтиката като нещо, което ги обвързва прекалено силно с мъжа и в един момент ги задушава. Те предпочитат закачките пред разточителните вечери на свещи, разходки на лунна светлина, подаръци без причина, букет през няколко срещи.. В повечето случаи те просто са по - страстни : )

Прекалено много филми гледате.
    Романтиката не е само вечеря на свещи, легло, покрито с рози etc.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    The Sky
    Ам.. всеки разбира романтиката по различен начин. Някои момчета просто не успяват да я поднесат както трябва и тогава имам чувството, че всичко е заради самото натискане или секса...

ем аз не си падам осоебено по романтиката .. имам други разбирания за романтика от вечеря на свещи да се гледате влюбено и т.н.

Re: хи

da ima i az sam edna ot tqh
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от comics
    дразни ги това, че искат да се наебат възможно най-бързо и не им трябват романтически протаквания и т.н. Въпросът е да се наебат с колкото може повече момчета... !> > . ! !! .. .
    to4no tva 6tqh da napi6a!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ima no az ne sam ot tqh.. takava sam si diva4ka,prosta4ka..i kfo li ne...takava sa me napravili mama i tate predpo4itam da sam v golqma 6umna kompaniq s alkohol i treva ot kolkoto...na mqstoto koeto ti si opisal :P

Град
    lol i takiva izrodi li ima?! nqkoi momi4eta se ubivat za malko romantika pyk teq im se povry6ta samo ot dumata! vsi4ki takiva na sapun!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ahahah iskala sam da kaja 4e az SAM OT TQH a ne 4e ne sam ot tqh i soulja_girl4e ne6to na men li namekva6..?S men li ti e ne6to problema?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Ahahah iskala sam da kaja 4e az SAM OT TQH a ne 4e ne sam ot tqh i soulja_girl4e ne6to na men li namekva6..?S men li ti e ne6to problema?
    ne imah predvid kak moje da ima momi4eta koito ne har romantikata. ti nali kaza 4e q haresva6 kvo mi se dyrvi6 sega? nz za kvo sporim i dvete q haresvame, prosto az se u4udih 4e ima nekvi deto sa super zle i ne q har! tova e! di6ai spokoino ne be6e za teb!

Хах всякакви момичета има ноо романтиката е на изчезване
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Супер фен
    и да има и да нема, боли ме под корема

нема вече романтика, кога се правя на романтичен само ядове си навличам, яко на простак се правя и не се оплаквам, пружини скърцат, мишки църкат, живота си тече а на мен ми се е*е

Да определено има момичета които не харесват романтиката и аз съм от тях.За мен романтиката в Днешно време си губи смисъла и изглежда малко изтъркано
    Gledame na kraq na vrazkite si kato na ne6ty neizbejno.A pri vsqka edna razdqla ne gubim prosto liubim 4ovek ,a gubim i 4ast ot sebe si,4astica,koqto nqma kak da varnem!{}

Град
    В АдА
    Аз съм нещо средно в един момент съм много романтична а в другия адски первезна ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: възможно ли е да има момичета които не харесват романтик

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    пълнолуние.. мотор.. и тя отзад.. отивате на красиво място където си приготвил леко хапване и пийване (за нея, ти караш ! :Д ).. мястото и далеч от пътища и тн.. и всичко това и го поднасяш с чувство за хумор. абе може и друго.. импровизирайте въпроса ми е има ли момичета които наистина не харесват романтиката (щото определено е запомняща се). питам щото приятелката ми твърди че не я харесва ама мисля че просто се прави на интересна
    как мислите има ли момиче което не обича подобно отношение
    има,но са много малко

Град
    Абсурдистан, ЦарвулЛандия
    Определено.

moje i da ima
    abe sa6e mozakati mi6 ma6 e voni na fekalii

lele v toq forum kolko ste zlee weee
    abe sa6e mozakati mi6 ma6 e voni na fekalii

ima takiva momicheta az sam si zakleta romantichka no 1 moq priqtelka tq ne haresva romantikata dori tezi galeni imena : milo bebe mishe i t.n. gi ima za ligavi takache ima takiva momicheta

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    tctc na men li4no mai nqma da mi dopadne
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

az moga da kaja che ne sam fenka na romantikata :P e da ako nqkoi napravi neshto romantichno za men naistina shte se zaradvam no poprincip predpochitam po ..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си