- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм на 13, а той - на 20.
az sum na 13 a toi na 20.vseki den si pi6em po skype.vijdali sme se po kuponi i subiraniq za6toto e mnogo mnogo dobur priqtel na vui4o mi.haresvam go ot edna godina i ne moga da spra.dali e redno-Nz.dali 6te stane ne6to su6to nz.da posmeq li da go popitam su6to nz.daite mi otgovor vie!!!!1plssss.....toi e prekrasen 4ovek super gotin i zabaven!haresvam go prekaleno mnogo!!!dali iska sex pi6ete kakvoto i da e po tazi tema plsss dali iska sex i kak da razbera tova molq vi pi6eteeeeeeee horaaaaaa haresvam go mnogogoooooooooooooooooooooooooooo
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
momi4e ti mai naistina si luda po toq 4ovek...kolko o6te temi 6te napi6e6???![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Нормален мъж на 20 години не може да не иска секс...
Пък и човека се смята за...знаеш какъв, защото ти нямаш 14, а той има 18 години.Не знам дали вуйчо ти би позволил да излизаш с негов приятел, като разликата ви е 7 години.И не, защото е толкова голяма, а просто си на 13.И ще има проблеми.Нормално е да те привлича като човек, защото е по-голям, по-зрял, но си харесай някой на твоята възраст.
Ааа не,не мога вече да се сдържа.
Ти си ебати тъпанарката.Куха лейка такава.момиченцеу,спри да пускаш еднакви теми.Това е третата.Не раэбра ли,че сме единодушни-малка си эа тоэи батко.
[size=7][b][u]fosse cos
От: gabchencety
До: Presley`n`Sum
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 9:42 pm
Заглавие: ....................
ei ku4ko ti da mul4i6 qsno li ti ili....................kolko si iskam tolkova puti 6te puskam temata qsnyyyyyyyyy
ТЦтцт днешните деца са страшна работа![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Здравей.Глупаво е да обръщам внимание на разликата в годинити ви-тя е просто очеизвадна.Сега, само не ми казвай, че за любовта граници няма-да така е, но в случая едва ли става дума за любов.Сега е модерно 12-13 годишните да се правят на големи госпожици визуално, но същевременно не осъзнават колко глупаво изглеждат отстрани.Батковците се възползват от тази ваша детска наивност, вкарват малко хитрост и опит и с някоя друга среща плюс някакъв подарък ви омайват и сте лапнали въдицата.Свалят ви звезди, описват ви вашето приказно съвместно бъдеще, започват да се прокрадват намеци за интимна близост, убеждават ви в това колко внимателни ще бъдат... или пък някой просто ви поставят пред дилемата-"Или ще спиш с мен или късаме"-вътрешно не се чувстваш готова на тази крачка, но същевременно, не можеш да си позволиш да го изгубиш.Жертваш девствеността си за да "запазиш" нещо, от което няма смисъл и което няма да просъществува дълго.Навлезнах доста дълбоко в нещата, но няма как иначе.Не искам да развалям очакванията ти, но както каза koalka-замисли се сериозно над това какви нужди има симпатичния батко и дали ти си готова да ги задоволиш...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз съм на принципа: Върши това, което те прави щастлив![]()
...
+ 1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Съгласна съм с Presley`n`Sum !! .. И с риск да обида ''високоинтелигентната'' ии ''много зряла за възрастта си'' авторка ще кажа само : ае ходи сии с приятелкитеее ф парка и се задявай с момченца кат тебе кфо си налапала по някаф дет сигорно го гледаш кат бебе лампа .. А стига бе .. ударил ви хормона та 2 не виждате .. УжъС върху ужЪС!!
just a kid۵
+1Първоначално написано от Angel_of^love
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
ne 4e ia za6titaam ama nadali v slu4aia tia e ku4ka 6tom ti si na 13 i haresva6 nekf na 20 - sry ama tva si e pedofiliaПървоначално написано от Presley`n`Sum
Лелееееееееее колко пъти ще отговарям на едно и също.
По темата намери си батко до 15 години най-много и стия толко....
Първоначално написано от Angel_kiss
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти още колко теми мислиш да пуснеш? Ясно, много го харесваш, ама между вас няма възможност за "връзка", защото колкото и да повтаряме, че разликата в годините няма значение всички знаем, че тук не е така. Защото колкото е по-голяма тя (разликата), толкова интересите ви са по-различни, приоритетите също, също и нуждите (физически и душевни). Замисли се ти какво правиш и за какво мислиш най-често. Дали при него е същото? Надали...
В днешно време на мода са малките момиченца, които държат да прескочат частта с израстването и се помислят за зрели много от рано. Големи заблуждения са това... Колкото и грим да сложиш, колкото и високи да са токчетата, колкото и изписани редове в Skype да има, той си остава на 20, ти на 13. Не сте един за друг, преживей го, ще мине време и ще осъзнаеш каква грешка си щяла да направиш!
ПС: Сега да не пуснеш още 2-3-423565 теми?!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Баси тъпото парче си.Поредната 13 годишна,която се задява с батковци.Как пък един път не си намерихте некви на по 14,15,16,ами все с 20 годишни ходите...
А по темата,ми ние ли да знаем дали иска секс или не?!Ми сигурно иска,човек на 20 години е нормално да иска...пфф леле,баси тъпата тема..
Аз също съм съгласен с неяПървоначално написано от A_JoLiE
♠ The Nuts! ♥
Ебаси кухата тема.
Защо я пускаш,като знаеш,че всички твои връснички вече са такива.
Няма 13 годишна,която да ходи с някои на нейната възраст,ама и 2% няма.
Авторката, няма ли да се включи в темата?За всички е ясно, какво баткото ще иска-а ти секс искаш ли, муцка?!
А тя може и да не иска,ама баткото ще я накара.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
И нека да позная какво ще стане,ще я цепне 2-3 пъти и ще я захвърли като бала на Софийско сметище!
Мен ако питаш авторката взе,че се засрами от себе си.Авторката, няма ли да се включи в темата?За всички е ясно, какво баткото ще иска-а ти секс искаш ли, муцка?!![]()
Дано да не е от най-празноглавите, че горко и иначе.Заблудено момиче+ загорял и хитър батко=взривоопасна комбинация...![]()
Мило момиченце (или пикло, сама си избери),
7 години не е голяма разлика. Но за възрастта на която сте и двамата това е недопустимо. Ти си 13 годишна пикла, той е 20 годишен мъж.
Дори да ти върже ще е само за единия секс, да не мислиш, че в теб ще има нещо, което да го привлече...![]()
И така, мило момиченце, аз на 13 смятах за недопустимо със 17 годишен да ходя, ти ми говориш за 20...
И да, това би било педофилия.
Колкото до горните мнения, 16 и 20 са си съвсем нормална разлика. В тази възраст 4 години не е много, а повечето 16 годишни момчета просто са на различен акъл от това, което искат момичетата на същите години... Винаги е било така, така и ще бъде. Мъжът е по-голям от жената. Поне в повечето случай...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
О M G !!!!20 годишен ли?!?!?!?!!?WTF?!?!! ТвА е огромна разлика,ясно е,че ще иска само секс....наистина,какво може да го привлече в едно 13 годишно момиче?!![]()
...
ем разликата в годините не е толкова голяма колкото в акълите. Ти си още дете а той вече е израстнала личност![]()