.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: woof

Град
    София

woof

Duh .. mina ujasno mnogo bveme a az samiq ne sum reshil kakvo da pravq.Poprincip sum strashen jenkar.Nikoga ne mi e lipsvala jenska laska.Ponqkoga dori s edin pogled uspqvah da spechelq tolkova mnogo kolkoto drugite mi kolegi nemojeha da postignat i sled cqla vecher svalki.Imam si spesifichno povedenie taktika i tq vinagi raboti.No eto beshe zimata nqkade.Premestih se da jiveq v drug grad.I ne sled dulgo vreme stanah izvesten sred poznatite si kato naistian golqm igrach.Za mnogo kratko vreme spechelih dosta jenski surca.No gi podminavah izpolzvah gi i produljavah.Ne se spirah predi nito edna dori za mig.Nqmaha shans da stanat neshto poveche ot priqtno zanimanie za vecherta.I eto mina se dosta vreme.I mi pisna otekchih se da da spq s razlichni fusti prosto za da pravq nqkakva broika.Chestno kazano povecheto ne bqha dori blizko do dumata dobri.I nqmashe kakvo da tursq v tqh.Imenata im ne znaeh.I taka na edin kupon na koito se ozovah suvsem sluchaino. Uj trqbvashe da minem samo da ostavim edno qke.. no ostanahme za malko se zapoznah s edno momiche na moite godini ot moq grad.Chudesno nali.Razmenihme si nqkolko repliki.Tuikato se bqh pocherpil a i nqmah jelanie za nishto poveche ot tova q ostavih.Produljih natatuka.. i sled mig veche bqh trugnal za edna ot mestni diskoteki za malko tanci.Imah nujda da razpusna ot napregnatiq den.Dokato se zabavlqvah s kolegite i tq iznikna pred men.Vednaga q zgrabchih i zapochnahme da tancuvame.V posledstvie razbrah che e trenirala latino tanci ili neshto takova.Mojete da si predstavite kolko dobre tancuvashe.Zabavlqvahme se i v edin moment se otekchih ot obstanovkata i precenih che e po dobre da hapna i da se prebiram kum vkushti.Usmihnah i se charovno i podadoh telefona si v rucete i.Ne be nujno da i kazvam kakvoto i da e.. napisa si nomera i az si zaminah.Nqmah namerenie da i se obajdam pone na onzi etap prosto iskah da imam nomera i.Minaha 2 sedmici moje bi i na edin drug kupon q sreshnah otnovo no togava podchti ne si govorihme.Az svalqh nqkakva neina priqtelka i se kaneh da otprashvam s neq.I sled moje bi 1-2 sedmici reshih che iskam da q vidq pak.Tuikata sme ot edin i sushti grad i se obadih i suvsem sluchaino se okaza che shte se prebirame zaedno na tam.Po put si govorihme a vecherta izleznahme.Durjah se normalno bez da q zatiskam bez da pravq kakvoto i da e za da q svalq.Dori ne si napravih druda da q vpechatlq.Taka se vijdahme 1-2 puti v meseca.Sled kato q opoznah vidqh che e izkluchitelno interesen chovek.Prekarvah po 4-5 chasa s neq i ne se otekchavah.I eto sega izlizame vsqka sedmica.Kogato svursha rabota petuk i se obajdam da se vidim.Naposleduk mi se iska da sum poveche ot poznat.Ne pravq nishto za da i go pokaja zashtoto ot tova koeto sme si govorili ne vijdam kak moga da se vpisha v neiniq svqt nito tq v moq.AZ mnogo trudno se obvurzvam s horata kakto i tq.Taka che edva li e vuzmojno da imame vruzka kato normalnite hora.No iska mi se pone malko da imame.Posledniq put kupneeh da q celuna no se strahuvah da ne se drupne.Shteshe da me razocharova.Do sega ne sum se strahuval ot tova.Dori kato maluk vinagi praveh tezi neshta na momenta i ne mi pukashe.Moje bi zashtoto ne sum durjal na horata..Imam opit vuv vruzkite v dosta neshta oshte ..no ne znam dali az moga da q nqkaram da me jelaee poveche.Vijdam che i dopadam..Dokosva me uj nebrejno.Dori posledniq put imah chustvoto che chaka da q celuna.Ponqkoga izpolzva slovosuchetanieto nie, zaedno, trqbva da otidem ...no znam che e blizka s dosta hora i samo tova.Moje da si igrae s tqh no bez da gi obicha kakto i az.Lubovta e neshto mnogo slojno i ne sum hlape za da se vlubvam na 3den. Specqlno na men mi trqbvat godini za tova.No iskam jena koqto shte e do men i shte mi e vqrna.Samo togava moga i az da sum veren.Tezi dni otnovo sum reshill da se vidim i se chudeh dali a q celuna ili prosto da izchakam oshte 1-2 sreshti za da precenq shansovete si.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: woof

Цитирай Първоначално написано от Прокопи
    Duh .. mina ujasno mnogo bveme a az samiq ne sum reshil kakvo da pravq.Poprincip sum strashen jenkar.Nikoga ne mi e lipsvala jenska laska.Ponqkoga dori s edin pogled uspqvah da spechelq tolkova mnogo kolkoto drugite mi kolegi nemojeha da postignat i sled cqla vecher svalki.Imam si spesifichno povedenie taktika i tq vinagi raboti.No eto beshe zimata nqkade.Premestih se da jiveq v drug grad.I ne sled dulgo vreme stanah izvesten sred poznatite si kato naistian golqm igrach.Za mnogo kratko vreme spechelih dosta jenski surca.No gi podminavah izpolzvah gi i produljavah.Ne se spirah predi nito edna dori za mig.Nqmaha shans da stanat neshto poveche ot priqtno zanimanie za vecherta.I eto mina se dosta vreme.I mi pisna otekchih se da da spq s razlichni fusti prosto za da pravq nqkakva broika.Chestno kazano povecheto ne bqha dori blizko do dumata dobri.I nqmashe kakvo da tursq v tqh.Imenata im ne znaeh.I taka na edin kupon na koito se ozovah suvsem sluchaino. Uj trqbvashe da minem samo da ostavim edno qke.. no ostanahme za malko se zapoznah s edno momiche na moite godini ot moq grad.Chudesno nali.Razmenihme si nqkolko repliki.Tuikato se bqh pocherpil a i nqmah jelanie za nishto poveche ot tova q ostavih.Produljih natatuka.. i sled mig veche bqh trugnal za edna ot mestni diskoteki za malko tanci.Imah nujda da razpusna ot napregnatiq den.Dokato se zabavlqvah s kolegite i tq iznikna pred men.Vednaga q zgrabchih i zapochnahme da tancuvame.V posledstvie razbrah che e trenirala latino tanci ili neshto takova.Mojete da si predstavite kolko dobre tancuvashe.Zabavlqvahme se i v edin moment se otekchih ot obstanovkata i precenih che e po dobre da hapna i da se prebiram kum vkushti.Usmihnah i se charovno i podadoh telefona si v rucete i.Ne be nujno da i kazvam kakvoto i da e.. napisa si nomera i az si zaminah.Nqmah namerenie da i se obajdam pone na onzi etap prosto iskah da imam nomera i.Minaha 2 sedmici moje bi i na edin drug kupon q sreshnah otnovo no togava podchti ne si govorihme.Az svalqh nqkakva neina priqtelka i se kaneh da otprashvam s neq.I sled moje bi 1-2 sedmici reshih che iskam da q vidq pak.Tuikata sme ot edin i sushti grad i se obadih i suvsem sluchaino se okaza che shte se prebirame zaedno na tam.Po put si govorihme a vecherta izleznahme.Durjah se normalno bez da q zatiskam bez da pravq kakvoto i da e za da q svalq.Dori ne si napravih druda da q vpechatlq.Taka se vijdahme 1-2 puti v meseca.Sled kato q opoznah vidqh che e izkluchitelno interesen chovek.Prekarvah po 4-5 chasa s neq i ne se otekchavah.I eto sega izlizame vsqka sedmica.Kogato svursha rabota petuk i se obajdam da se vidim.Naposleduk mi se iska da sum poveche ot poznat.Ne pravq nishto za da i go pokaja zashtoto ot tova koeto sme si govorili ne vijdam kak moga da se vpisha v neiniq svqt nito tq v moq.AZ mnogo trudno se obvurzvam s horata kakto i tq.Taka che edva li e vuzmojno da imame vruzka kato normalnite hora.No iska mi se pone malko da imame.Posledniq put kupneeh da q celuna no se strahuvah da ne se drupne.Shteshe da me razocharova.Do sega ne sum se strahuval ot tova.Dori kato maluk vinagi praveh tezi neshta na momenta i ne mi pukashe.Moje bi zashtoto ne sum durjal na horata..Imam opit vuv vruzkite v dosta neshta oshte ..no ne znam dali az moga da q nqkaram da me jelaee poveche.Vijdam che i dopadam..Dokosva me uj nebrejno.Dori posledniq put imah chustvoto che chaka da q celuna.Ponqkoga izpolzva slovosuchetanieto nie, zaedno, trqbva da otidem ...no znam che e blizka s dosta hora i samo tova.Moje da si igrae s tqh no bez da gi obicha kakto i az.Lubovta e neshto mnogo slojno i ne sum hlape za da se vlubvam na 3den. Specqlno na men mi trqbvat godini za tova.No iskam jena koqto shte e do men i shte mi e vqrna.Samo togava moga i az da sum veren.Tezi dni otnovo sum reshill da se vidim i se chudeh dali a q celuna ili prosto da izchakam oshte 1-2 sreshti za da precenq shansovete si.
    Личи си ,че не си малък брато А според мен ако е приемаш и чувстваш за различна ,то просто и се обади излезте и е грабвай !

а е хора пишете по кратко е марзи ме а четъ

Прецини си шансовете и действай...Все пак ако не го направиш скоро после може да е късно, а една целувка би променила много неща...Пробавай се според мен няма да ти откаже щом излизате заедно и се забавлявате...

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    +1......кат видя няква такава тема и напрао се откзвам да я чета,пък и тряя да ви разгадавам маймуницата
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Мислех да я прочета,но като видях,че е на латиница се отказах.Пишете на кирилица бе хора,учете се !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ах два различни свята...врели не кипели!
    Много обичате да драматизирате всичко,като в някакъв сапунен сериал.Нужно ли е да усложнявате всичко?

Наистина,пишете на кирилица,че и на мен ми се схванаха очите,от тази латиница

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    тъи е наи д1лгото не6то което с1м 4ела тая година ми деиствай
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    тъи е наи д1лгото не6то което с1м 4ела тая година ми деиствай
    влачи там...Не,че не ми е жал за момичето-ще я зарежеш,като поредната бройка.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    +1

--------------------------------------------------------

Град
    v edno sypersko grad4e

Re: woof

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu

Личи си ,че не си малък брато А според мен ако е приемаш и чувстваш за различна ,то просто и се обади излезте и е грабвай !
    успех
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Sofi@
    Ако толкова си приличате колкото мислиш, в най-добрият случай ще излизате ще се чукате здраво и ще разберете, че тая няма да я бъде, защото само секс не прави връзка .. съвета ми е да видиш какво може да правите заедно освен ходене по дискотеки и ако мислиш за семейство според мен клубни мацки не са от най-верните наоколо ..
    А да и най-вероятно вече е приела, че се виждаш и с други и това автоматично й позволява да прави същото без никаква вина ..
    И още нещо покажи й какво изпуска като не е с теб това ще я накара да разбере какво нейните "сестри" получават, а тя не, докато са с теб. Така ще знае точно какво губи, ако си тръгне .. и вече ако искаш да си с нея за по-дълго или се виждай само с нея което е против самата ти същност или искрено и кажи, че излизаш и с други, с които правиш само секс, и че нито една от тях не ти е главния партньор в живота, както и тя самата и тук вече зависи от самата нея да избере( или приема това и остава, или си тръгва) решението от това как ще се развият нещата по-нататък е нейно

a ne moje li celuvkata da bude priqtelska ? samo po buzkata ? ili po ustata no prosto da ne e s ezik moje leka po leka da po4nesh da q gushaksh i cunkash kato izlizate, az ne mislq 4e ako q iznenadash taka she reagira polojitelno hubavite neshta iziskvat vreme pishi ni posle kak vurvqt neshtata uspeh4eta
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Сам усети момента като излезнете да я целунеш според мен няма да ти откаже а може би и само тва чака да направиш 1-вата стъпка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    До тук добри съвети, но никой не ти е казал най-важното - Всичко се връща, запомни го..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NOBU
    Ако толкова си приличате колкото мислиш, в най-добрият случай ще излизате ще се чукате здраво и ще разберете, че тая няма да я бъде, защото само секс не прави връзка .. съвета ми е да видиш какво може да правите заедно освен ходене по дискотеки и ако мислиш за семейство според мен клубни мацки не са от най-верните наоколо ..
    А да и най-вероятно вече е приела, че се виждаш и с други и това автоматично й позволява да прави същото без никаква вина ..
    И още нещо покажи й какво изпуска като не е с теб това ще я накара да разбере какво нейните "сестри" получават, а тя не, докато са с теб. Така ще знае точно какво губи, ако си тръгне .. и вече ако искаш да си с нея за по-дълго или се виждай само с нея което е против самата ти същност или искрено и кажи, че излизаш и с други, с които правиш само секс, и че нито една от тях не ти е главния партньор в живота, както и тя самата и тук вече зависи от самата нея да избере( или приема това и остава, или си тръгва) решението от това как ще се развият нещата по-нататък е нейно
    Семейство? Не мисля, че на този етап съм готов за това.Все още не съм осигорил достатъчно добра финансова стабилност.Не ми се пада от дървото точно сега.Тя знае че излизам с други.Не съм го крил от нея.Но напоследък май само с нея излизам.Попринцип след работа винаги има нещо което трябва да се свърши.А и чесно нося работата си вкъщи.И нямам много време на последък да излизам.Така че тя го е забелязала.

Дали ще е само секса не знам.Най вероятно.И двамата неможем да се обречем на един човек и да седим непрекъснато до него.Имаме нужда да си тичкаме по поляните като бесни кучета.Но това не пречи да държим на някои.Едва ли аз или тя може да иска сериозна връзка с наклон за брак.Никои не мисли за такива неща.

Днеска докато бях в офиса и се обадих.Разбрахме се да се видим след работа.Стори ми се развалнувана.Просто казах:Здравей, какво ще кажеш за 19:30 на нащо място? Отговора бе достатъчен. "Добре" След което и предложих да си облече нещо секси.И затворих.

Така, че ще видим дали ще се справя.

А дали ще ми се върне ... сигорно.Но едва ли ще ми пука.Все пак жените сами си го избират.Нямам нищо против тях разбира се.Но една жена не се отдава на сила.Следователно и аз може да не съм стока но и те не са нещо непорочно.Пък и много рядко срещам жени които да си залужават тичането.Затова не го и правя.Не си спомням кога последно съм ревнувал за нещо.Бил съм с жени които са ги охажвали пред очите ми и не ми е пукало.Защото ли? Просто знаеш че тя тази вечер е с мен, изпитва удоволствие да я смятат за привлекателна.За какво да и го отнемам.Знам че тя няма да направи някоя глупост.А за другата вечер.Не ме интересува.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Любовта ни кара да порастнем а ти май си влюбен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Любовта ни кара да порастнем а ти май си влюбен
    Влюбен силно казано.
    Това е много усобено чуство за мен и го изпитвам много рядко и доста трудно.

По скоро ми е приятно да прекарвам времето си с нея.
    Но не е даже и превързаност.Мога и без нея.

Иначе за срещата мина добре.Докосваше ме уж небрежно.Отново използваше изрази като Ние,Заедно,Трябва да.. по често.Предложи ми доста неща които можем да правим заедно.Без аз да взимам инициативата.Обещах и да взема малката си племеница и да излезнем 3мата.И другата седмица да и зготвя вечеря.Но нищо повече.Не я целунах нито направих нещо по спецялно.Смятам че и трябва още време с мен.Предпочитам да е различна от останалите.А и по време на срещата ни ми се обадиха да ми кажат че скъп за мен човек има броени часове живот.А аз самия няма да имам времето да отида и да се сбогувам.И за миг загубих желание за свалки или каквото и да е.Тя разбра че новините по телефона бяха лоши но аз реших че не я засягат.И просто казах че не е било нищо особено.Попита ме втори път.Отново отговорих също и се усмихнах както и смених темата.

Както и да е.Скоро пак ще излезнем предполагам

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    То това е добре има някой на 1-вата седмица са много хлътнали и си признават пред гаджето после се чудят защо момичетата си намират нови гаджета защото като си признаеш чувствата твърде рано ти ставаш безинтересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си