Цитирай Първоначално написано от NOBU
Ако толкова си приличате колкото мислиш, в най-добрият случай ще излизате ще се чукате здраво и ще разберете, че тая няма да я бъде, защото само секс не прави връзка .. съвета ми е да видиш какво може да правите заедно освен ходене по дискотеки и ако мислиш за семейство според мен клубни мацки не са от най-верните наоколо ..
А да и най-вероятно вече е приела, че се виждаш и с други и това автоматично й позволява да прави същото без никаква вина ..
И още нещо покажи й какво изпуска като не е с теб това ще я накара да разбере какво нейните "сестри" получават, а тя не, докато са с теб. Така ще знае точно какво губи, ако си тръгне .. и вече ако искаш да си с нея за по-дълго или се виждай само с нея което е против самата ти същност или искрено и кажи, че излизаш и с други, с които правиш само секс, и че нито една от тях не ти е главния партньор в живота, както и тя самата и тук вече зависи от самата нея да избере( или приема това и остава, или си тръгва) решението от това как ще се развият нещата по-нататък е нейно
Семейство? Не мисля, че на този етап съм готов за това.Все още не съм осигорил достатъчно добра финансова стабилност.Не ми се пада от дървото точно сега.Тя знае че излизам с други.Не съм го крил от нея.Но напоследък май само с нея излизам.Попринцип след работа винаги има нещо което трябва да се свърши.А и чесно нося работата си вкъщи.И нямам много време на последък да излизам.Така че тя го е забелязала.

Дали ще е само секса не знам.Най вероятно.И двамата неможем да се обречем на един човек и да седим непрекъснато до него.Имаме нужда да си тичкаме по поляните като бесни кучета.Но това не пречи да държим на някои.Едва ли аз или тя може да иска сериозна връзка с наклон за брак.Никои не мисли за такива неща.

Днеска докато бях в офиса и се обадих.Разбрахме се да се видим след работа.Стори ми се развалнувана.Просто казах:Здравей, какво ще кажеш за 19:30 на нащо място? Отговора бе достатъчен. "Добре" След което и предложих да си облече нещо секси.И затворих.

Така, че ще видим дали ще се справя.

А дали ще ми се върне ... сигорно.Но едва ли ще ми пука.Все пак жените сами си го избират.Нямам нищо против тях разбира се.Но една жена не се отдава на сила.Следователно и аз може да не съм стока но и те не са нещо непорочно.Пък и много рядко срещам жени които да си залужават тичането.Затова не го и правя.Не си спомням кога последно съм ревнувал за нещо.Бил съм с жени които са ги охажвали пред очите ми и не ми е пукало.Защото ли? Просто знаеш че тя тази вечер е с мен, изпитва удоволствие да я смятат за привлекателна.За какво да и го отнемам.Знам че тя няма да направи някоя глупост.А за другата вечер.Не ме интересува.