.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    hottie
    Guest
    Ami az ne go pravq naposleduk . Ponqkoga za zagrqvka pred muja samo tova go vludqva

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ami az ne go pravq naposleduk . Ponqkoga za zagrqvka pred muja samo tova go vludqva
    bow

ем както мом4етата онанират защо не и моми4етата при липса на партниор?на мен ми се слу4ва рядко 1 път седми4но ...сами4ка
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

hottie
    Guest
    Razbira se, 4e nqma ni6to lo6o v tova.Momi4eto po tozi na4in opoznava 4udesno tialoto si. Po-skoro ne bi bilo normalno ako ne go pravi.

A OT KRSIVI I SEKSAPILNI MAJE MASTROBIRARATELI........
    CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от InDuStRiOuS
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Цитирай Първоначално написано от InDuStRiOuS
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    ти защо биеш чикии бе?
    Защото му се бие да го ева
    еми и момичетата онанират по същата причина
    Emi ako si devstvena?az ako bqh momi4e az nikoga ne bih zagubil devstvenostta si ot prasta mi
    Ооо, миличкия, тя тая ципа така мислиш се къса.

Освен това едно момиче е девствено, не защото има налична девствена ципа, а защото не е правило секс.

Иначе, по темата - не обичам особено да мастурбирам. Не изпитвам кой знае каква силна нужда и ми е скучно. Принципно сексуалната ми възбуда и желание идват главно от партньора - когато него го няма си мисля за други работи.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Абе правила съм го но съм съгласна, че е скучно самичка .... друго си е като има мъж до теб !
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

хммм
    оказа се че повечето мастурбират... ма иначе никой не си признава ...
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип да, но не съм го правила от месец-2.....

Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Ми да няма нищо лошо или срамно в това.Правя го г/д 2 пъти в седмицата понякога по често друг път по рядко.
    и аз така

emi az predi ama sa si iam priqtel i taka
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Един въпрос към момичетата.

Дори и да имате приятел, и да кажем сте задоволени, бихте ли си правили пак скречове? По-точно кое ви кара да го правите, въпреки задоволеността си ?
    ~ EviL DeViL ~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами най-често го правя като съм ядосана. Вместо да бия по стената и да мятам възглавници.....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Дори и да имате приятел, и да кажем сте задоволени, бихте ли си правили пак скречове? По-точно кое ви кара да го правите, въпреки задоволеността си ?
    Mda pravia go vupreki 4e si imam gadje..Ne moga da poso4a pri4ina.Poniakoga imam jelanie da si go napravia sama,da se potopia v moite si fantazii,da mislia samo i edinstveno na men da mi e hybavo...Poniakoga go pravia kogato ne moga da zaspia i mi e sky4no...Prosto mi haresva i niama ni6to ob6to s tova dali priatelia mi me zadovoliava ili ne

tva e dobre 4e otvorihte takava tema tva ka4i li vseobshto taq tema e nqkvo tabu hxahaxh navskqde se prikazva mom4etata po kolko 4ikii si bieli i t.n. i vs si mislqt 4e momi4etata sme nqki monahini em normalno e se pak ;] i nezavsii ot tva dali si imame priqtel ili dali sme zadovodeleni too ponqkoga ti idva nastroeniety za tva i ti dostavq kefa ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Да мастурбирам. Почти винаги, когато съм сама у нас.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY

Mda pravia go vupreki 4e si imam gadje..Ne moga da poso4a pri4ina.Poniakoga imam jelanie da si go napravia sama,da se potopia v moite si fantazii,da mislia samo i edinstveno na men da mi e hybavo...Poniakoga go pravia kogato ne moga da zaspia i mi e sky4no...Prosto mi haresva i niama ni6to ob6to s tova dali priatelia mi me zadovoliava ili ne

Благодаря за отговора !
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Монтана
    Да.2-3 пати седмично или когато имам нужда

pfff apuk koieto momi4e pitam ne masturbiralo.... a se okazva 4e momi4etata masturbirat dori pove4e ot mom4etata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си