.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Movie Thirteen

Movie Thirteen

Thirteen Kvo 6te re4ete za tozi film dnes govorih s moi fr za nego prepora4vat mi go vie gledali li ste go ?
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli.I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e , 6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

Град
    Русе
    Аз съм го гледала......Горе долу е интересен.....разказва се за влиянието, което оказват наркотиците и лошата компания
    ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az sum go gledala 2 puti-gotin e!Gledai go,spored men e pou4itelen!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Гледай по добре Kids , Rich Kids или Klass
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Русе
    Този филм Kids...e ми е много глупав....Най-добре гледай Rich Kids супер си е филма
    ...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Този филм Kids...e ми е много глупав....Най-добре гледай Rich Kids супер си е филма
    Има някои яки сцени
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Thirteen e супер як филм! заслужава си да го гледаш! аз съм го гледала поне 100 пъти; освен че е интересен е и поучителен! )))
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

леко е брутален, но е интересен и както казаха хората по-горе поучителен.

Да и аз съм го гледала......абе добър беше....като за тийнейджъри
    Момиче съм

пф мин год маи с братовчедка ми мн се бяхме зарибили да го гледаме сигурно по 2 3 пъти на ден е интересен е наистина гледаи го няма да съжаляваш според мен но не очакваи нещо велико от филма

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    хммм тоя филм като бях малка ме ужасяваше и ми беше кофти някво ....ся всичко ми се струва нещо супер нормално освен тва с рязането ..тва продължава да ме ужасява .... пушиш ...ок нищо странно ..пиеш ...не вече спрях да пия ... треви ау .....ми супер кво ..нищо странно ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Много смотан филм,въобще самият сюжет простее.И като цяло не е нищо особено ... абе за детски филм става всъщност

Голям фен Аватара на fakesmiles
    филма е мн хубав..гледала съм го мнооого пъти обаче когато го гледах първия път,след като свърши се хилих като напушена половин час и аз нз защо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си