- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Movie Thirteen
Thirteen Kvo 6te re4ete za tozi film dnes govorih s moi fr za nego prepora4vat mi go vie gledali li ste go ?![]()
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli.I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e , 6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Аз съм го гледала......Горе долу е интересен.....разказва се за влиянието, което оказват наркотиците и лошата компания![]()
...
i az sum go gledala 2 puti-gotin e!Gledai go,spored men e pou4itelen!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Гледай по добре Kids , Rich Kids или Klass
Първоначално написано от AnincetoSexy
Този филм Kids...e ми е много глупав....Най-добре гледай Rich Kids супер си е филма![]()
...
Има някои яки сцениПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Thirteen e супер як филм! заслужава си да го гледаш! аз съм го гледала поне 100 пъти; освен че е интересен е и поучителен!)))
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
леко е брутален, но е интересен и както казаха хората по-горе поучителен.
Да и аз съм го гледала......абе добър беше....като за тийнейджъри![]()
Момиче съм
пфмин год маи с братовчедка ми мн се бяхме зарибили да го гледаме сигурно по 2 3 пъти на ден
е интересен е
наистина
гледаи го няма да съжаляваш според мен но не очакваи нещо велико от филма
![]()
хммм тоя филм като бях малка ме ужасяваше и ми беше кофти някво ....ся всичко ми се струва нещо супер нормално освен тва с рязането ..тва продължава да ме ужасява .... пушиш ...ок нищо странно ..пиеш ...не вече спрях да пия ... треви ау .....ми супер кво ..нищо странно ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Много смотан филм,въобще самият сюжет простее.И като цяло не е нищо особено ... абе за детски филм става всъщност![]()
филма е мн хубав..гледала съм го мнооого пъти обаче когато го гледах първия път,след като свърши се хилих като напушена половин часи аз нз защо
![]()