- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дълга и тъжна история
Преди три години се запознах с едно момче отначало само се закачахме из училище и се усмихвахме но няколко месеца след тва вече бяхме заедно.И така около 8 месеца но се разделихме защото щеше да заминава да работи извън България но нещо се объркаха нещата и не можа да замине.След което пак бяхме се събрали но нещо не беше както преди...и така мина толкова време а аз не спирам да мисля за него и да го обичам вече 3 години.Преди 4 дни ,говорих с него и му казах как стоят нещата и го попитах дали все още има възможност да сме заедно а тои на скоро беше зарязан от приятелката си и ми каза че има възможност за нас но трябва да изчакам защото много съм бързала и така след тва на следващия ден му казах че много държа на него и когато реши че иска да е с мен да ми се обади.А когато се засечем на кафе или някъде другаде постоянно се гледаме и се усмихваме.Моля ви даите ми съвети какво да правя не спирам да си мисля дали ще стане нещо между нас отново и се побърквам постоянно мисля за него...![]()
![]()
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
ОТ предоставената ми висока Трибунаискам да заявя от тези който може и да ме подкрепят "Искаш от нас невазможното"
сорри чи таака стана ма просто аз немоа намеря начин да ти помогна бласкам си глвата, но немога надявам се да намериш начин да овладееш ситуацята
![]()
дано
мерси все пак
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
е..това наистина е някфо сложно..ама ако се засичате по често..'случайно' разбира се може и шансовете ти да се увеличат..щом си се усмихвате.. :}
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Виж мацка, не искам да се правя на пророк или нещо... Но от мен да си знаеш, ще се съберете. Просто съм я преживяла тази ситуация 2 пъти (единия път дори с момчето се мразехме) и усмивките и неволните жестове ни събраха, тъй че... където е горяло, може пак да пламне. При теб вероятността е голяма. Само не се отказвай от него, но и не му се натискай.Първоначално написано от daisybaby
![]()
Не е задължително да се усмихва, защото има нещо към теб, но пък от друга страна е напълно възможно...
Може би наистина избързваш малко, все пак сега се е разделил с това момиче.Обаче дали има нещо към теб и това ще е достатъчно, за да бъдете заедно, не знам, той трябва да каже.
Но моя съвет е, ако нищо не стане, да го забравиш, защото 3 години хич не са малко време.
Ами моя съвет е да изчакаш както той ти е казал - все пак съвсем наскоро е скъсал с приятелката си наистина му е тежко още повече че той е бил зарязаният! Просто му трябва време да усмисли нещата и според мен ще се съберете! Успех от менПървоначално написано от daisybaby
![]()
Благодаря ви много за съветчетата ще почакам и ще видя какво ще стане![]()
![]()
![]()
Ако с въпросното момче сте се обичали определено има голям шанс отново да се съберете! Успех! Ако обаче той не те е обичал съмнявам се и тези усмивки може би са били просто чисто приятелски...![]()
![]()
ami iz4akai kakto ti e kazal![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Чакам и дано да се получи нещо
И аз съм на мнение,че ще се съберетеМинала съм по този път и аз
Самоооооооооо недей да го търсиш прекалено и т.н.,за да не му омръзне или да се чувства притиснат
![]()
![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
опитвам но е доста трудничко преди всяка вечер си писахме в скайп но вече от 5 дена не съм му писала за да не си помисли че искам да го притискам сега в момента само като се видим ако си кажем здрасти или се усмихнем и тва е стоя и чакам![]()
най-добрият приятел на успеха е търпението![]()
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
така еи това ми дава сили да продължавал да чакам
Мацке,искрено ти пожелавам да се съберете.Желая ти много успех,но както казаха другите,недей да го търсиш,ти пишеш,че не го търсиш,но аз пак да ти напомня,да не забравиш.Първоначално написано от daisybaby
![]()
Мерси hooliganka89![]()
Ако не си погрозняла,надебеляла,пъпч асала или продрусала-имаш шанс!![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
ами моето мнение е да не се превръчаш в неговият резервен варянт, дай шанс и на себе си и на някой друг да те обича, няма как да го забравиш но винаги има варянт ако дадеш шанс на някой да те обича той (новият) ще те накара да го забравиш
Каквото се е очаквало от теб,си го направила,дала си му време,била си съвсем ясна,въпросът е какво той ще реши.Явно е объркан,така че бъди търпелива и изчакай,колкото трябва!Успех!Дано се получи!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?