- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ..
Имам малък проблем с едно момче. Значи аз много го харесвах, преди година се запознахме в един паркии така сичко беше супер той ме хареса и тъкмо когато нещата започнаха да стават сериозни той почна работа и така той не ми обръщаше почти никво внимание но наскоро преди 1 седмица той напусна. Започна да ме търси но аз вече го бях забравила. Сега незнам какво да правя
той явно още ме харесва но на мене ми трябва време за да опитам отново с него. Иначе въпроса ми е дали да го обвинявам за това че него няколко месеца го нямаше никав и ме караше да го чакам. Предварително Благодаря !
![]()
според мен или прекаляваш с гордостта си или вече не го обичаш...друг вариант за мен няма![]()
Първоначално написано от kombarka
МиИии.. Принципно ф 1 връзка имаш палното право да го виниш в тфоя случай де амаа.. тактично погледнато ако го направиш може да го нараниш и.. става страшно Не сам врачка да ти кажа кфо ши стане ама пробаи пак ддз
Ако не го харесваш вече - бъди искрена и просто му го кажи.Не овъртай, защото по-зле за двамата.Ти ще се чудиш как да го разкараш, а на него ще му е гадно, защото нямаш чувства.
Emi ako ne go haresvash kaji mu...Dosta vreme vse pak si go chakala![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ти май още го харесваш,ама се опитваш да се правиш на "железна"...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
емм ето че сега като е напуснал е започнал да те търси ... мислиш ли че като работиш е лесно да обръщаш внимание на всичко ?- не ..! мисля че трябва отново да бъдете заедно и да не го обвиняваш за това че не ти е обръщал внимание,бил е зает-разбери го![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
нямаш право да го опрекваш за това,4е е искал да работи.ти след време как смяташ да се издържаш,още за социално подпомагане на влюбени не съм 4ула.няма смисъл и да се напъваш да връщаш 4увства,които ве4е са истинали(което е показателно пък,4е вси4ко по-скоро е било моментна тръпка,която се е изпарила при първата пре4ка за "ве4но" щастие).моя съвет като цяло-не се връщай към миналото,там няма да намериш нещо,което ще направи настоящето по-добро!
Няма смисал да му натякваш,че е работил,нормалните хора така живеят,с работа.
Ако все още имаш чувства към него, защо да не опитате пак?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Глупаво е да го упрекваш.Нямаш основателна причина.Човекът е искал да робит,вероятно му се е налагало.Не го упреквай эа това.Ако го харесваш и искаш да се пробвате пак,просто дсавай напред,беэ да се обръщаш наэад и да търсиш причини и обяснения.Ако не искаш,просто не се эахващай...![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ако още имаш интерес към него и искаш да пробвате пак-давайте,но беэ да се връщаш наэад.Ако не искаш обаче,не се пробвайте,эащото нищо няма да иэлеэе.Ти решаваш.Въпросът е просто какво искаш.Ако искаш-почвате начисто.
[size=7][b][u]fosse cos
Амм виж .. от опит знам че не трябва да се чака. Такаче каквото и да решиш действай бързо, защото въпрос на време е и на пича да му истинан чуствата.![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
+1Първоначално написано от Gabriela_
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Не мисля ,че ще е лошо да му обърнеш внимание на момчето...това ,че е почнал работа не можеш да го виниш....а щом като е напуснал работата си и сега те търси като се има в предвид ,че е минало доста време значи все още го интересуваш....УспеХ..
![]()