Март месец ще направиме една година с мойта любов . Но от известно време се появи един много сериозен проблем , Сестратааа
На 19 е невероятна чернокоска и все повече започвам да се заглеждам по нея отколкото по гаджето ми (по голямата сестра )
Проблема се задълбочи от преди малко като се прибирах от тях си забравих якето (много съм отнесен ) Тъкмо се качвах в колата и ми звъни телефона (гаджето) да ми каже ,че Хриси (по малката сетра ще слезе да ми даде ) като ми го даде незнам дали случайно или нарочно се спъна пред мен и за да не падне се хвана замен (прегърна ме ....) доста дълга прегрътка за падене беше .... трудно за обяснение .....
но в този миг почусвах едно странно чуство приятно ......немога да го опиша Също така в последно време няколко пъти ми пише в скайпа да ме види как съм (от скайпа на сестра си ...)
Какво да правя ,дайте съвет ,че нещата са много сложни .
не смея да говоря нито с гаджето си нито със сетрата по тази тема защото не знам дали сестра и ме харесва на сто процента или си въобразявам Аз определено чуствам нещо към нея но и към по голяма и сестра развоен съм ...

Изобщо не ми се мисли ако нещата станат със сестрата в тях ще стане гражданска война и ще се скарат жестоко двете като ги знам кви са до преселване ще стигнат от квартирата ...
Ква да правя в тази ситуация