- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- " Как Да Го Скъсам ?!?! "
Извинявам се ако темата се повтаря, но ми е много спешно, а не ми се рови в стотиците страници в търсене на същата тема ! Значи проблема е такъв:
най-добрата ми приятелка е със едно момче от 6 месеца, но вече не изпитва чувствата, които е изпитвала в началото! Сега е влюбена в друг и той е влюбен в нея и искат да са заедно! Но тя не знае как да скъса сегашното си гадже, как да му каже че не иска вече да бъде с него без да го нарани! Моля ви помогнете !![]()
Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!
ами няма начин...щом я обича каквото и да му каже ще го нарани...sorry ама т'ва е положението![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
6 meseca... zna4i se poznavat dostatu4no dobre ... neka mu kaje tva su6toto.. 4e neiska da budat ve4e zaedno za6toto 4uvstvata i ne sa su6tite.. iska da ostanat pone priqteli..zatova iska da sloji kraq sega.. a ne kogato stane prakelno kusno..za6toto togava i priqtelstvo nqma da ima.. i uspeh![]()
"Глупак такъв!Нещастник!Кретен!Мра я те! Никога повече не искам да те виждам!Ти си загубеняк и не ме заслужаваш,а аз не мога да бъда с човек,който не ми купува маркови пърцали!Вече не си ми интересен!"
Това и го кажи да го каже на приятеля си,ако не скъсат ,поне ще падне купон.
За 6 месеца,би трябвало да го е опознала до известна степен...ако и той държи на нея...обича я...няма начин,да не го нарани!Да му разкаже съвсем открито и искрено как стоят не6тата,той така или иначе 6те ги разбере,но за тия 6 месеца,поне тва му дължи...
ЪмиИи искаш да е безболезнено кажи на приятелката ти да хои до наи близкото военно поделение да вземе 1 РПГ(ръчен противотанкоф гранатомет) и е безболезнено няма да осети нищо![]()
Ам. шегите на страна мисляяя чи ако тряя да му казва да му каже че искат да са приятели ако не значи си е губила времето с някаф използвач може да е бил добро момченце ( на мама синчето ) (хванала ме е лигнята![]()
) ъмъЪъ.. а е той ако е свестен тип ши я разбере ако не ДГД
е хубава работа. Вий тоя сайт за нищо го нямате. Вчера пуснаха една статийка точно на тая тема "Как да скъсам с гаджето" еми кажи й да земе да я прочете.
пп:Защо ти трябва да му съобщиш лошата новина?? (поне с такова впечатление останах)
Ммм .. най хубаво е ще е да му каже истината .. независимо колко ще боли.
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
по принцип много мразя така ама айде + 1Първоначално написано от bibo
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче
Тя ще му каже, той ще се самоубие и после всичко ще е както трябва.![]()
Естествено, че ще го нарани, ако той има чувства към нея.Това е неизбежно.
Говори на четири очи с него и това е - казва му истината.Само да не го прави със смс, защото е гадно наистина.
Няма начин без болка... Директно е най-добре! И аре моля ви се с тва "да бъдем приятели"![]()
! Момичето в което съм влюбен наскоро ми каза ,че ме харесва само като приятел ... Просто този израз носи толкова болка.....Как мога да бъда само приятел с момичето в което съм влюбен.... И сега ние сме "приятели"...И аз продължавам да я обичам и ми е трудно...Ама се пак кво да се прай живота продължава....Майната му...След време ще я забравя...И тоя маняк така тя да му го каже директно и така..... Аре дано да не е някой "емо" ,че 6те окъпе пода
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
just a kid۵
Така еПървоначално написано от varnen4e
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Като сте тръгнали по гаджета се предполага, че можете ПОНЕ да ги късате...![]()
az mislq po tozi v1prosss 4e kolkoto i da i sa iska da ne go narani nqma da stane 6tom q obi4a ili po grubiq na4in da sa zabraite edin drug primerno da mu kaji6 4e si mu izneverila i da go narani6 pak ama e mnogo grubo
CaMo kesh $$$$$$$$$$
Кое му е трудното да кажеш, че вече не си щастлива с него?!Първоначално написано от PaMoH40
И защо трябва да правите всичките тези женски истерии???![]()
+1Първоначално написано от crazy_style
Ако я обича както и да му го каже ще го нарани.Така, че според мен просто трябва да поговорят...
Да си каже какви са и чуствата,какви са били преди това...да сподели че иска да се раздели със него защото иска да остане сама,да разсъждава върху времето което са били заедно,а ако им е писано може да се оправят,но това не е най хубавия вариант в който може да се раздели със него,защото той ще остане с надеждата че може да бъде пак със нея,но няма да му е толкова кофти раздялата...според мен категоричното зарязване трябва да е впоследтвие на кратката раздяла...
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Като прочетох заглавието, веднага в съзнанието ми изникна, че може да му каже, че вече няма време за него (тва е най-честото оправдание), обаче докато четях, видях, че е по сериозно.Както ти казаха и останалите, тя няма как да не го нарани
![]()
"искам да скъсаме" кое му е сложното?!![]()
Първоначално написано от [B
Ето на...Па ако искаш друго...нали сте "жени", имате си гадните номера:
"Имам нужда от малко време да помисля..."![]()
И като я види с друг ...Отговора на момичето: Еми помислих и измислих
![]()
...
Общо взето : ще да го наранява![]()
Madness is the gift, that has been given to me.