- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много се обърках вече....
значи обичкам едно момче от 2год. С него бяхме заедно и ту късъхме ту се събирахме.Ще кажете че си е играл с мене но си има причина за това повярвайте.Тази причина е лична но все пак смятам да споделя всичко.Става въпрос че не сме правили секс нито един път.Имаше опити но аз съм девствена и очевидно това беше пречка защото в моя случай от 5 опита нищо не излезе!И така той беше търпелив аз много го исках но нещата се прецакаха.Той ми е казвал и аз съм убедена че изпитва чувства към мен но тази причина го спираше.Преди време му казах че това вече не е проблем..но той сега е с друга!Каза ми че още изпитва същото към мен но все пак нямало да прецака тази негова връзка защото засега нещата били на ред.Имам чувството че той не вярва че този път нещо ще се получи между нас и затова неиска пак да започваме.Казвал ми е че неиска пак да ме нарани както преди когато сме се разделяли.Искам го но незнам какво да мисля.Как да му обесня че ще е различно!Има ли бъдеще това???Аз го обичам..той мене също но всичко като че ли се уби и вече няма надежда...Боли ме много и съм супер объркана от сега на къде???
П.С. Той е в чужбина от около 3сед. и нз кога ще се връща!![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!