Привет.Току що се регистрирах в този пикантен форум и ти си първата,на която ми попаднаха очите.*BEEP* гадният форум ми изстри писаното...сега на ново...Искаш съвет...Ето...
Мъжете са свине.Да не говорим за момчетата.На ранна възраст ни тряскат хормоните и "силният пол" е този,който най -много го отнася.
Много малко от нас са свестни или сериозни.От друга страна момичетата и жените са лесно влюбчиви и много податливи на лъжите,които идват от страна на момченцата.Словата са златни,но за жалост не и искрени.Някой ти казъл,че те обича...МОМЧЕ?!Знай,че иска само да те съблече.Това е каквото изпитва към теб.Ако те обичаше,щеше да му е достатъчно само да те е гушнал...той па бил много търпелив 5 пъти...Да,да,да,да...за секс да не се говори,когато има любов.Разбери...той просто иска да се задоволи.Може да ти е казъл,че те обича,но това е средството за постигането на неговата цел.А тя е именно...АКО те обичаше,нямаше да тръгне с друга.Не би го направил.Просто си е намерил друг източник на...Не те е зарязъл въобще,защото ти си му вариант Б,ако се случи нещо с...разбираш ме.Имам и други неща за казване,но ги забравих...как може толкова писане да ми се изтрие
Това е моят съвет-забрави го.Сама виждаш,че нещата не са сериозни...