- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам някой да ме обича!!!!!
Ако това ще те успокои и аз съм така.Красива съм,умна съм,забавна,ама съм сама.
а от къде знаеш ? ? ? нищо лично но не мисля че ти си човекът който трябва да прецени това ...Първоначално написано от malkata_sladurana
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Все ще се намери някой не останаха много свестните момчета но ги има...Тъпото е че заради нахакани к*рви без покритие сме на изчезване![]()
+1 Така е ама и момичетата в днешно време гледат толкова мн външносттаПървоначално написано от BlindedAngel
![]()
![]()
П.П. За после попиталите не съм нито комплексар,нито съм грозен!!
--------------------------------------------------------
Няма да ти напиша никакв добра дума,НЕ,няма!![]()
тва,което ще ти кажа е да си хванеш шапката,да излезеш с приятелите си..да намираш нови приятели,така ще го намериш "човека"..
Офф Леле..била добра в училище!На кого му пука?!?!Важното е да си яка весела мадама,позитивна..да развеселяваш хората,интересна..какви са тея драми и депресии![]()
и като намериш пич..яко секс и веднага ще излезеш от депресията![]()
Jivei si jivota liubovta 6te doide kogato mu e vremene moje prosto s 6trakane na prasti da stane si4ko koeto iska6 prosto 4akai no ne misli a JIVEI
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Е.ати самочувствиетоПървоначално написано от malkata_sladurana
По темата: и аз съм сам, ма не се оплаквам...
Излизай повече!
Просто знай,че любовта идва тогава когато най-много не я очакваш и не я искаш..
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.