- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виртуална любов! Има ли я или е просто внушение
Нали се сещате за тая виртуалната любов супер яко няма щои така започна нашата любов чрез скаип всичко перфектно и тн вече повече от 4 месеца малко се караме но случва се проблема е там че той ме пита искам ли да бъда с него наистина при което казах да и че го обичам много и наистина го мислех ,но той каза сигурна ли си че ме обичаш а не си просто привързана и аз
нз обичам ли го или наистина свикнах с него и толкова но това момче значи изключително за мен и наистина мисля че го обичам но ако просто си внушавам
Мислите ли че може наистина да го обичам или просто свикнах с него ?
![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
Просто внушения...![]()
тези ваши "срещи" в скайп няма никога да могат да заменят реалното чувство момчето да е до теб Да те прегръща и целува,да го чувстваш до теб...вие какво пращате си целувки по скайп...???неискам да те обидя с този коментар просто едно е на живо др е по мрежата За мен това не е любов![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
виждала ли си го на живо??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от aRd3n7.bat
Тфа по скайп е тъпоКфо ако искаш да го целунеш или до го гушнеш компютъра ли треа прегращаш и целуваш
![]()
Свикнала си с него и това те кара да си внушаваш,че го обичаш.А това изобщо не е така.Не е възможно да обичаш човек,с когото само си пишеш и не си виждала нито веднъж.
Ами чак обич не,но силна привърэаност да.Напълно въэможно е да почувстваш един човек,с който си раэговарял на всякакви теми дълго време блиэък.Неэависимо дали сте били очи в очи или само в чата.Нормално е.И може да иэпиташ силна привърэаност,дори желание эа съвместно бъдеще.И ако се срещнете може и да се получиАэ така се эапоэнах с един бивш мой приятел.Беше прекрасно иэживяване и и на живо се раэбирахме,даже беше още по-яко
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
И само с този скайп, това ли ви е ходенето?За мен това не е изобщо някаква връзка. Не може да обичаш някой, който не си виждал дори
А вие от различни градове ли сте, на колко години? Няма ли някаква вероятност да се виждате ?
![]()
mi to ne e hodene ami nz to4no kvo eaz sam na 15 toi e na 17 az toi e ot sf az ot kavarna i prosto ne moje da se vidim smisal prekaleno dale4e sme
ne ne sum go vijdala na jivo nikoga
!!!
не че искам да те обида, ама си на 15 и нямаш никъв акъл у главата....
vijte sega smisal az si hodq s dr mom4eta toi s dr ne da kajem celiq mi svqt da e v p-c prosto tova mom4e zna4i mn za men kazvala sam mu stra6no mn ne6ta koito ne sam kazvala na nikoi i moje bi na nikoi nqma da kaja no moje bi naistina si vnu6avam
![]()
!!!
а мислила ли си, че той може да е 35 годишен чичко? пък щом си ходиш с други момчета къв е смисала дали го обичаш или е внушение като се има в предвид че няма се видите?Първоначално написано от ivetoOo
неска пиша много умни работи![]()
Колко от вас са преживели 'тръпката' от тая 'чат-любов'? Иначе големи разбирачи всички.
Можеш да обичаш някого само когато го видиш в 'естествената му среда'. Как се държи сред други хора, сред приятелите си най-вече. Като излизате, едно-друго. В скайп си създаваш доста илюзорна представа за Него. Не го ли видиш на живо... започваш да си представяш първата ви среща, че и 2рата, и т.н, някакви 'общи' планове си правиш... и се привързваш към него. Ако изведнъж го изгубиш.. всичките ти тези мечти, илюзиии, всичко това се разбива на парчета, защото осъзнаваш колко нереалистично и налудничаво е било, и колко ти е сиво ежедневието без Него. Той естествено може да не е бил това, което ти си си представяла, но представата за него е била достатъчна, за да се чувстваш щастлива и спокойна, че го има.![]()
От тази гледна точка може да се каже, че го 'обичаш'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Влечение или интерес да ..обаче за любов едва ли може да става дума![]()
Stiga be az pusnah tema tuka da mi dadete nqkav savet ili mnenie ne6to ti pak moje da e na 35 napravo ma izpla6ida ama ne mi se vqrva 6tot az se zapoznah s nqkvi negovi priqteli tam s edno gadje tva onova tai 4e mislq 4e e na kolkoto kazva
mi to4no tva e az si hodq s dr mom4e a samo toq mi e v glavata i postoqnno s tela da zvanne ili sms ne6to
![]()
!!!
чакай още 3-4 години и може да идеш в каварна да си станете близки![]()
Виртуална любов --> само за хора които не могат да си фанат гадже в реалния живот. Една жалка заблуда и малка утеха от целувки и прегръдки по скайп която те съпровожда докато си пишеш с дадената личност, но накрая пак идва реалността - ти пак си без гадже, пак нямаш човек до себе си, секса липсва, пак си все така самот/ен/на. Виртуална любов = булшит. Не е ли аз да отида при мацката и да си я заговоря очи в очи...![]()
Виртуалната любов
За мен това е един образ на човек...действителен, реален, съществуващ в определена среда. Разликите, които не можеш да видиш поради липсата на визуален контакт, среща с човекът...всичко това се допълва с фантазии.
Така се изгражда една полуилюзорна представа за даден човек. След 1вата среща нещата рядко са такива, каквито си мисиш че са. Но все пак и в това има голяма тръпна. Стига да я усетиш и разбереш.
Доста коментари се изпонаписаха, така че може би ще повторя някой... просто хората в скайпа и в интернет не са винаги такива каквито са в смисал може тоя човек да напише хиляда неща, но когато го срещнеш на живо ще е напълно различен. Абе зарежи го тоя щом си пише с някакво момиче, където няма никакъв шанс да види и е на 17 години явно е зле момчето. Блоквай там дилийт никнейма фани си гадже където го виждаш с очите си, или поне ако е виртуална любов да е с някой, с който може да се виждаш често о.о от твоя град примерно.
Е виж сега ако сте се запознали еи така в скайп и след това да излезнете и да се харесате да но иначе само да си пишете в скайп е некво тъпо и незнам аз едвам издържам 3 дена си пиша с някоия в скайп пък вие ако си пишете месеци незнам не ви ли писва хаха според мен не си струва само си губите времето..
ЯЯЯЯЯ FUCK OFF ALLПървоначално написано от neshtyyy_sladkyyy
![]()
![]()
![]()
С приателката ми се запознахме по прословутия СКАЙП и вече година и почти 2 месеца... От скайп се почва после са срещите стига да искат ще се видят на живо а не по скайп...