.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    има такава любов ...вярвате ми
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Достатъчно съм пораснала за възрастта си.Няма нужда да ни поучавате.Това си е нашия живот,няма нужда да се бъркате в него Smile
    И не знам защо си решил,че лъжа Mad Над тези неща съм,а и не виждам да има смисъл да ти давам обяснения или на който и да е.
    Брей. Детето станало на 15 и си мисли че надживяло живота. Никой не ти се бърка във "връзката" ако можем така да го наречем.
    А като не виждаш дали има смисъл да даваш обяснения на който и да е за каквото и да е защо отговаряш на въпрос който не бе адресиран до тебе, а до приятеля ти който остана в тъмното.

Баце ненормални сме да го еба Shocked Shocked Трябва да търсим гаджета на 300км
    Мани мани...Ставаме свидетели на някаква трагикомедия тука
    А аз може ли да те питам нещо?Кво прави 30 годишен мъж(доколкото разбрах от профила ти в сладур)във форум за тийнейджъри?
    offline forever!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Достатъчно съм пораснала за възрастта си.Няма нужда да ни поучавате.Това си е нашия живот,няма нужда да се бъркате в него Smile
    И не знам защо си решил,че лъжа Mad Над тези неща съм,а и не виждам да има смисъл да ти давам обяснения или на който и да е.
    Брей. Детето станало на 15 и си мисли че надживяло живота. Никой не ти се бърка във "връзката" ако можем така да го наречем.
    А като не виждаш дали има смисъл да даваш обяснения на който и да е за каквото и да е защо отговаряш на въпрос който не бе адресиран до тебе, а до приятеля ти който остана в тъмното.

А аз може ли да те питам нещо?Кво прави 30 годишен мъж(доколкото разбрах от профила ти в сладур)във форум за тийнейджъри?
    ми в тоя форум ако има само тийнове кой ше им помага а? ако не са тея по големите дето са минали по тоя път.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    v sur4iceto na Steli
    Внушение, внушение и пак внушение!

znam za kakvo govorish ! vnushavash si
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Там, където е сърцето...
    При положение, че ходенето ви, ако може да се нарече така, е само в скайп не смятам че го обичаш. Просто си свикнала с него, с разговорите ... за да има нещо повече м/у вас излезте ии се опознайте наистина, защото чата никога недава ясна представа за човек...
    А да и един въпрос защо досега през тези 4 месеца не сте се видели
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат
    ami prosto nqmame taq vazmojnost tva sa mn km i prosto .. Osven sega lqtoto :P
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Супер фен

Явно е станала някаква грешка. Нямам профил в сладур и не съм на 30 години а 11 години по млад. От къде ви идват тези работи на акъла не мога да разбера. Сайтове за запознанства не ползвам...

Еми извинявам се тогава

Явно е станала някаква грешка. Нямам профил в сладур и не съм на 30 години а 11 години по млад. От къде ви идват тези работи на акъла не мога да разбера. Сайтове за запознанства не ползвам...
    Ами извинявам се тогава!Смятам спора за приключен,защото ми писна да се заяждаме
    offline forever!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от TheRunaway
    Простотии..
    =D> \/

Не мисля,че това е любов.Просто си се привързала към него и ти е станал нещо като навик.Вече си свикнала напрекъснато да си пишете и тн,но това не е любов,а по скоро привързаност.Да,също така и внушение.

Просто внушение !! Привързала си се към тоя човек естествено че не го обичаш какви са тея глупости просто помисли малко и ще разбереш че е просто едно внушение и навик

я сстига глупости.. нима скаип ти дава подкрепата от която имаш нужда в тъжни моменти ? нима скаип ти дава разходките под дъжда с любимия човек ?! нима скаип ти дава целувките които толкова жадуваш.. не не хаиде стига.. пълни ГЛУПОСТИ са това.. щом момчето с което си пишеш смята че имате такава връзка прави си извода за него.. щото само тези които не могат да си хванат гадже наистина си търсят такова в скаип.. пф..

Re: Виртуална любов! Има ли я или е просто внушение

Цитирай Първоначално написано от ivetoOo
    Нали се сещате за тая виртуалната любов супер яко няма що и така започна нашата любов чрез скаип всичко перфектно и тн вече повече от 4 месеца малко се караме но случва се проблема е там че той ме пита искам ли да бъда с него наистина при което казах да и че го обичам много и наистина го мислех ,но той каза сигурна ли си че ме обичаш а не си просто привързана и аз нз обичам ли го или наистина свикнах с него и толкова но това момче значи изключително за мен и наистина мисля че го обичам но ако просто си внушавам Мислите ли че може наистина да го обичам или просто свикнах с него ?
    Сигурно си много грозна и не излизаш навънка и за тва си стоиш вкъщи и не излизаш и те е страх че ше те види нали.

Град
    Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Просто внушение !! Привързала си се към тоя човек естествено че не го обичаш какви са тея глупости просто помисли малко и ще разбереш че е просто едно внушение и навик
    Go6e to4no ti li go kazva6 tova aide samo ne badi licemeren ako obi4a6
    !!!

Град

Цитирай Първоначално написано от Wizard__
    Нали се сещате за тая виртуалната любов супер яко няма що и така започна нашата любов чрез скаип всичко перфектно и тн вече повече от 4 месеца малко се караме но случва се проблема е там че той ме пита искам ли да бъда с него наистина при което казах да и че го обичам много и наистина го мислех ,но той каза сигурна ли си че ме обичаш а не си просто привързана и аз нз обичам ли го или наистина свикнах с него и толкова но това момче значи изключително за мен и наистина мисля че го обичам но ако просто си внушавам Мислите ли че може наистина да го обичам или просто свикнах с него ?
    Сигурно си много грозна и не излизаш навънка и за тва си стоиш вкъщи и не излизаш и те е страх че ше те види нали.
    Ti pa are kat ne 4ete6 nedei davai mneniq stava li?
    !!!

Град
    СОФИЯ
    според мен не са внучения защото се запознах с едномомиче в един сайт за запознанства и след 1 месец писаме се видяхме, след няколко срещи вече бяхме заедно, а бяхме заедно 3 години .......

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от wehrmacht
    според мен не са внучения защото се запознах с едномомиче в един сайт за запознанства и след 1 месец писаме се видяхме, след няколко срещи вече бяхме заедно, а бяхме заедно 3 години .......
    При вас любовта протича в реалността със стартов двигател сайт за запознанства. Това не прави любовта ви виртуална. Виртуалната любов е да сте някви от различни градове, само да си пишете и да сте гаджета по интернет без да сте се виждали на живо. Има разлика !

llellele Ive ti si ,,beznadejden slu4ai ,,toq ne ti izliza ot glavata nqma kak da sa oprai6 tei 6e e trqq toi da spre da te t1rsi ili ti ama e nev1zmojno 6toto sa ,,obi4ate,, trqq sa viite da sa opoznaete sq lqtoto i toi sam 6e sa otkaje 4oveka i si4ko 6e prikliu4i.nadqvam se!

Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Go6e to4no ti li go kazva6 tova aide samo ne badi licemeren ako obi4a6

axhxahxahxa to4no taka e samo si vnushavash axhaxhxah

Град
    Лондон

Neznam... spored men tova s virtualnata lyubov e prosto vnu6enie i svikvane s 4oveka. No razbirase vinagi ima izklyu4eniq! No mnogo 4estop e vnu6enie, a posle raxzbira6 4e 4oveka otsre6ta te e lagal za mn ne6ta i ne vinagi se predstavqt za tova koeto vsa6tnost sa
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Самата интернет-мрежа е едно голямо внушение,една голяма измислица и лъжа. Смея да го твърдя,защото и на мен ми се случи подобна историйка : Пратихме си снимки, той започна да ми пише дълги любовни писъмца, да ми казва, че ме обича и аз изведнъж си рекох,че съм влюбена в него и че го искам до себе си. Така се бях увлякла,че нямах търпение да включа скайпа и да почне чата. Обаче момчето беше далече от мен и въпреки страха,много искахме да се видим. Но мама не позволи и може би е била права. Аз усъзнах,че съм се привързала към него, че няма как начин да бъде до мен всяка минута,всяка секунда-километрите ни разделят,а не върви да го виждам примерно 2 в годината,а и ако не е той,а някой 'чичко',педофил,наркоман...
    Така че внимавай , недей се увлича ,защото може и да страдаш.За мен интернета си е много голяма илюзия, всеки може да се заблуди или пък да представи себе си в друга светлина.

Град
    The Sky
    Няма такова нещо... виртуална любов... да бе!

Град
    при мама
    Не съществува такова нещо ! ! !
    ;]

abe i az taka predi si pisah s eno mom4e po skype.az mn go obi4ah i toj men (pone taka mi kazva6e).no posle se okaza 4e toj me e mamil prez cqloto vreme.. taka 4e az mislq 4e virtualnata lubov ne sy6testvuva.mn po hubavo e da ima6 mom4e do sebe si koeto 6te te gu6ka i 6te te celuva otkolkoto da gleda6 celuv4icite na typiq komputyr!
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си