- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виртуална любов! Има ли я или е просто внушение
има такава любов...вярвате ми
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
А аз може ли да те питам нещо?Кво прави 30 годишен мъж(доколкото разбрах от профила ти в сладур)във форум за тийнейджъри?Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
offline forever!
ми в тоя форум ако има само тийнове кой ше им помага а? ако не са тея по големите дето са минали по тоя път.Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
znam za kakvo govorish ! vnushavash si![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
При положение, че ходенето ви, ако може да се нарече така, е само в скайп не смятам че го обичаш. Просто си свикнала с него, с разговорите ... за да има нещо повече м/у вас излезте ии се опознайте наистина, защото чата никога недава ясна представа за човек...
А да и един въпрос защо досега през тези 4 месеца не сте се видели![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ami prosto nqmame taq vazmojnost tva sa mn km i prosto ..Osven sega lqtoto :P
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
Явно е станала някаква грешка. Нямам профил в сладур и не съм на 30 години а 11 години по млад. От къде ви идват тези работи на акъла не мога да разбера. Сайтове за запознанства не ползвам...Първоначално написано от princesa_viki
Ами извинявам се тогава!Смятам спора за приключен,защото ми писна да се заяждамеПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
offline forever!
=D> \Първоначално написано от TheRunaway
/
![]()
Не мисля,че това е любов.Просто си се привързала към него и ти е станал нещо като навик.Вече си свикнала напрекъснато да си пишете и тн,но това не е любов,а по скоро привързаност.Да,също така и внушение.
Просто внушение !! Привързала си се към тоя човек естествено че не го обичаш какви са тея глупости просто помисли малко и ще разбереш че е просто едно внушение и навик![]()
я сстига глупости.. нима скаип ти дава подкрепата от която имаш нужда в тъжни моменти ? нима скаип ти дава разходките под дъжда с любимия човек ?! нима скаип ти дава целувките които толкова жадуваш.. не не хаиде стига.. пълни ГЛУПОСТИ са това.. щом момчето с което си пишеш смята че имате такава връзка прави си извода за него.. щото само тези които не могат да си хванат гадже наистина си търсят такова в скаип.. пф..
Сигурно си много грозна и не излизаш навънка и за тва си стоиш вкъщи и не излизаш и те е страх че ше те види нали.Първоначално написано от ivetoOo
Go6e to4no ti li go kazva6 tovaПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
aide samo ne badi licemeren ako obi4a6
!!!
Ti pa are kat ne 4ete6 nedei davai mneniq stava li?Първоначално написано от Wizard__
!!!
според мен не са внучения защото се запознах с едномомиче в един сайт за запознанства и след 1 месец писаме се видяхме, след няколко срещи вече бяхме заедно, а бяхме заедно 3 години .......
При вас любовта протича в реалността със стартов двигател сайт за запознанства. Това не прави любовта ви виртуална. Виртуалната любов е да сте някви от различни градове, само да си пишете и да сте гаджета по интернет без да сте се виждали на живо. Има разлика !Първоначално написано от wehrmacht
llellele Ive ti si ,,beznadejden slu4ai ,,toq ne ti izliza ot glavata nqma kak da sa oprai6 tei 6e e trqq toi da spre da te t1rsi ili ti ama e nev1zmojno 6toto sa ,,obi4ate,, trqq sa viite da sa opoznaete sq lqtoto i toi sam 6e sa otkaje 4oveka i si4ko 6e prikliu4i.nadqvam se!![]()
Първоначално написано от ivetoOo
axhxahxahxa![]()
![]()
![]()
to4no taka e samo si vnushavash axhaxhxah
![]()
Neznam... spored men tova s virtualnata lyubov e prosto vnu6enie i svikvane s 4oveka. No razbirase vinagi ima izklyu4eniq! No mnogo 4estop e vnu6enie, a posle raxzbira6 4e 4oveka otsre6ta te e lagal za mn ne6tai ne vinagi se predstavqt za tova koeto vsa6tnost sa
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Самата интернет-мрежа е едно голямо внушение,една голяма измислица и лъжа. Смея да го твърдя,защото и на мен ми се случи подобна историйка : Пратихме си снимки, той започна да ми пише дълги любовни писъмца, да ми казва, че ме обича и аз изведнъж си рекох,че съм влюбена в него и че го искам до себе си. Така се бях увлякла,че нямах търпение да включа скайпа и да почне чата. Обаче момчето беше далече от мен и въпреки страха,много искахме да се видим. Но мама не позволи и може би е била права. Аз усъзнах,че съм се привързала към него, че няма как начин да бъде до мен всяка минута,всяка секунда-километрите ни разделят,а не върви да го виждам примерно 2 в годината,а и ако не е той,а някой 'чичко',педофил,наркоман...![]()
Така че внимавай , недей се увлича ,защото може и да страдаш.За мен интернета си е много голяма илюзия, всеки може да се заблуди или пък да представи себе си в друга светлина.
Няма такова нещо... виртуална любов... да бе!
Не съществува такова нещо ! ! !
;]
abe i az taka predi si pisah s eno mom4e po skype.az mn go obi4ah i toj men (pone taka mi kazva6e).no posle se okaza 4e toj me e mamil prez cqloto vreme..taka 4e az mislq 4e virtualnata lubov ne sy6testvuva.mn po hubavo e da ima6 mom4e do sebe si koeto 6te te gu6ka i 6te te celuva otkolkoto da gleda6 celuv4icite na typiq komputyr!
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!