Ахахаха. Любовната скайп двойка се нахвърли върху мене. Това е добре. Я ми кажи как ти е доказвал любовта си по скайп ? Включва си камерката и почва да мастурбира за тебе ли ?

А и ставаш смешен...
Не ме копирай и повтаряй, защото е смешно

Така че си задръж критиките за себе си.
Ще ти е в плюс.
Критиките няма да ги задържам за себе си. Това определено няма да ми е в плюс. Демокрация е - имам мнение изказвам го.

1-во Дръж се малко по нормално щот не съм те обиждал или нещо такова ако имаш някви проблеми спрямо мен написал съ си скаипа пиши...
Само кретен който не може да си намери някво нормално гадже от собствения си град може да подкрепя такива връзки. Аз не обиждам без причина хората, а в твоя случай определно има .

2-ро Виждаме се достатъчно често
И нито знаеш за какво става на въпрос нито нищо (дребен)...
Колко достатъчно често ? Защо говориш с относителни отговори ? Какво стана май 300 км са прекалено много за да си признаеш че се виждате през ваканциите за ден два ? Аз не знам за какво става въпрос, но и не би ме заинтругвала таква връзка базирана на чатове по скайп. И знаеш ли "дребен" не е синомин на "дете". Работата е там че аз не съм нито дребен нито дете. Потърси си друг начин...

Принцеса вики намали си малко подписа защото не мисля всеки път да ти скролирам мнението !