- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виртуална любов! Има ли я или е просто внушение
Ахахаха. Любовната скайп двойка се нахвърли върху мене. Това е добре. Я ми кажи как ти е доказвал любовта си по скайп ? Включва си камерката и почва да мастурбира за тебе ли ?![]()
![]()
Не ме копирай и повтаряй, защото е смешноА и ставаш смешен...
Критиките няма да ги задържам за себе си. Това определено няма да ми е в плюс. Демокрация е - имам мнение изказвам го.Така че си задръж критиките за себе си.
Ще ти е в плюс.
Само кретен който не може да си намери някво нормално гадже от собствения си град може да подкрепя такива връзки. Аз не обиждам без причина хората, а в твоя случай определно има .1-во Дръж се малко по нормално щот не съм те обиждал или нещо такова ако имаш някви проблеми спрямо мен написал съ си скаипа пиши...
Колко достатъчно често ? Защо говориш с относителни отговори ? Какво стана май 300 км са прекалено много за да си признаеш че се виждате през ваканциите за ден два ? Аз не знам за какво става въпрос, но и не би ме заинтругвала таква връзка базирана на чатове по скайп. И знаеш ли "дребен" не е синомин на "дете". Работата е там че аз не съм нито дребен нито дете. Потърси си друг начин...2-ро Виждаме се достатъчно често
И нито знаеш за какво става на въпрос нито нищо (дребен)...
Принцеса вики намали си малко подписа защото не мисля всеки път да ти скролирам мнението !