.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Аз и моето отмъщение

Та значи аз ся харесвам няколко момчета,но да каже че обичам някое от тях не не.....
    Лятото бях мн влюбена в едно металче(мн як пич)ама той мн гадно ме отряза !та вчера пак се видяхме,а не бяхме се виждали от лятото.Та вчера като го видях поздравих лично всички други от неговата компания,само него пропуснах и после ме гледаше все едно съм му се набила на очите.Пък аз мн обичам да си отмъщавам мн ли съм лоша? Да продължавам ли да бъда недостъпна или да му простя (тва как ме отряза)

Приятел или някое Playboy-4е ? какво бихте избрали ?
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мисля, че имаш неосъзнати комплекси. Посети психолог специалист.

Супер фен Аватара на miShle
    ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

мерси ама няма да стане скоро,щото майка не ми вярва че ми трябва пък училищния психолог той направа психиаса от нас(учениците)
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от him4e_f
    мерси ама няма да стане скоро,щото майка не ми вярва че ми трябва пък училищния психолог той направа психиаса от нас(учениците)
    Да защото не е специалист.

Мисля, че си мноооо проста ама и си вярваш
    Обичаш да се правиш на интересна, ама много са ти глупави тактиките..
    Аз ако съм веднага щях да те затапя в дън земя
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Oтмъщението не води до никаде само озлобява хората
    направи добро ще ти се върне тройно
    Направиш ли зло ще ти се връща петорно
    Отнасяй се така както искаш другите да се отнасят с тебе

бе аз знам че съм леко мръднала

Омг...На колко си?

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да отмъщаваш?Хубаво, отрязал те е, но той виновен ли е, че не те е харесвал и затова го е направил...Пък и така, като не го поздравяваш ще си личи, че още си засегната.

Е кво има да му отмъщаваш...Той кво е виновен,че не изпитва нищо към теб..? Верно че истината боли...но просто няма как...Не можеш да насадиш чувства у някой като домати в леха...Или ги има,или ги няма (както е в твоя случай) и пича не е виновен...Даже евала му правя че честно ти го е казал в очите...По-добре ли щеше да се чувстваш ако си с него но знаеш че той не изпитва нищо към теб и е с теб от неудобство или съжаление....Пфф ама сте и вие едни...

Много добро отмъщение! Да не го поздравиш =D>

tova za men ne e otma6tenie,no kakto i da e...ne vijdam za6to da si otma6tava6 za tova 4e ne te haresva,kakvo e vinoven toi,po-dobre li 6te6e da ti e da tragne s teb bez da te haresva,pak ako ste hodili i ne6to ti e napravil gadno razbiram da si otmasti6,ama sega prosto nqma6 pri4ina
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Лоша си , да ! Но това заслушават шибаните момчета, защото всички са еднакви ! Както те слагат нас момичетата под общ знаментал така и ние ще ги поставяме и ще им режем квитанциите на мръсните свини тъпи к********!

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо трябва да отмъщаваш?Хубаво, отрязал те е, но той виновен ли е, че не те е харесвал и затова го е направил...Пък и така, като не го поздравяваш ще си личи, че още си засегната.
    всичко зависи от това КАК ТЕ Е ОТРЯЗАЛ? ако по някакъв начин се е подиграл с теб си заслужава да му го върнеш, но не по твоя глупав начин. просто го игнорирай

Град
    /\/\0uL!n r0uGe
    1.Сори мацка,ама на колко си?!Съдейки по думите ти,бих казала,че си на максимум 12!Кви са тия ''отмъщения''...Просто no comment!

2.Кво да направи момчето,като не те харесва?!Всеки си има лично мнение и вкус...С'а кво-всички като 'земем да страдаме от несподелена любов и половината свят да се намразим?!

3.Не мисля,че това твое ''отмъщение'' ще доведе до нещо...Преди не му е пукало за теб и не мисля,че нещо подобно би го раздразнило кой знае колко...Но както искаш.Нито на него ше му стане гадно,нито на тебе ше ти е по-добре...аве баси детската градина...
    Skate or die
    Ride and fly
    Fuck you haters
    Long life skaters

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Изобщо не виждам смисъла в темата.. Да отмъщаваш е глупаво, много..

Животът е адът описан в Библията!

Бах'ти отмъщението. Пича са сигурно се е побъркал Не бъди толко груба

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Мисля, че си мноооо проста ама и си вярваш
    Обичаш да се правиш на интересна, ама много са ти глупави тактиките..
    Аз ако съм веднага щях да те затапя в дън земя

mislim ednakvo :P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен
    Толкова ограничени хора досега не съм срещал. И си мислиш че ще го впечатлиш с тази недостъпност ? Много си издребняла милейди. И знаеш ли : едно безразлично "Здравей" би било по добро отмъщение от подминаването, защото по лошо от безразличието няма. А това че не си го поздравила показва че си една селянка без възпитание. Мене такова момиче би ме отвратило и повече никога не бих го погледнал !!

Град
    40 Miles from the Sun
    Така като те гледам и аз бих те одрязала! Ох, да ви имам проблемите...

Не можеш да накараш някой да те харесва на сила... Какво е виновен той? Няма смисъл да му отмъщаваш ( то не че тва е голямо отмъщение де ) Просто е тъпо... Остави го и не се занимавай!

Всеки ден, в който чакаш, е поредния ден, който никога няма да си върнеш обратно!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    И мен сегашния ми приятел,много години ме ряза,ама аз си го дочаках,малко му отмастих,ама по съвсем различен начин,а не като не го поздравявам.Не знам,ако имаш още чуства към него,недей да му отмащаваш,а може пак да се пробваш да сте заедно,от опит глава не бол,питането е безплатно

Баси темата...
    И за какво да си лоша?Голямо отмъщение е било,не си му казала здрасти...

Град
    KYUSTENDIL

Re: Аз и моето отмъщение

Цитирай Първоначално написано от him4e_f
    Та значи аз ся харесвам няколко момчета,но да каже че обичам някое от тях не не.....
    Лятото бях мн влюбена в едно металче(мн як пич)ама той мн гадно ме отряза !та вчера пак се видяхме,а не бяхме се виждали от лятото.Та вчера като го видях поздравих лично всички други от неговата компания,само него пропуснах и после ме гледаше все едно съм му се набила на очите.Пък аз мн обичам да си отмъщавам мн ли съм лоша? Да продължавам ли да бъда недостъпна или да му простя (тва как ме отряза)

Приятел или някое Playboy-4е ? какво бихте избрали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си